مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان:
مسأله تولید محتوا از ضعفهای ما
در حوزه دفاع مقدس است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: احساس میکنیم ضعفی که امروز در حوزه دفاع مقدس وجود دارد مساله تولید محتوا است بنابراین باید در استان این موضوع را محوریت قرار دهیم.
مجید منادی در چهل و هفتمین نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، بیان کرد: با توجه به شعار «در راه قله ایم» که امسال برای هفته دفاع مقدس انتخاب شده، برنامههایی تدارک دیده و اجرا خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: احساس میکنیم ضعفی که امروز در حوزه دفاع مقدس وجود دارد مساله تولید محتوا است بنابراین باید در استان این موضوع را محوریت قرار دهیم که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان فراخوان تولیدات فضای مجازی با محوریت تولید محتوا در نظر گرفته شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: نمایشهای تئاتر صحنهای، نمایشهای تئاتر خیابانی و شعر از جمله این موارد هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه ارتباط بین نوقلمان و نویسندگان جوان با بزرگان جنگ و دفاع مقدس یکی از خلاءهای موجود است، گفت: هشت رویداد عصر تجربه برای انتقال تجربه برگزار میشود.
منادی افزود: در هفته دفاع مقدس نیز، دفتر ایثار و شهادت در اداره کل افتتاح خواهد شد که متأسفانه تاکنون ساختاری با این عنوان در مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود نداشت.
به گفته وی، همچنین دفتر ادبیات و پایداری در دزفول افتتاح خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به جشنواره ملی تئاتر لالههای سرخ گفت: این برنامه با حضور وزیر در هفته دفاع مقدس در اندیمشک برگزار خواهد شد.
منادی اظهار کرد: امسال خوزستان میزبان رویداد ملی عهدواره ملی شهدای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد است که در هفته دفاع مقدس اجرا میشود.
رویکرد جدید پردیس در آموزش کاراموزان
توسعه شایستگی دانشجویان بومی
بوشهر-رضا حیدری : شرکت پتروشیمی پردیس، در راستای تحقق مسئولیت های اجتماعی و ارتباط دانشگاه با صنعت، 28 دانشجو از دانشگاههای منطقه را بعنوان کارآموز تحت آموزش قرار داده است.
یکی از روشهای موثر برای دانشجویان و فراگیران مراکز آموزشی، انجام کارآموزی در محیط کار واقعی است تا زمینه توسعه شایستگی فردی فراهم شود.
در رویکرد جدید آموزش نیروی انسانی، پتروشیمی پردیس توسعه دانش و آموختهها، افزایش اعتماد بنفس، گسترش مهارتهای شغلی و همچنین توسعه ارتباطات فردی کارآموزان را دنبال میکند. از اینرو در راستای تحقق مسئولیت های اجتماعی و ارتباط دانشگاه با صنعت، این شرکت 28 دانشجو از دانشگاههای منطقه را بعنوان کارآموز تحت آموزش قرار داده است. کارآموزان بعد از طی کردن دورههای ایمنی عمومی، آشنایی با قوانین و مقررات و فرآیند تولید اوره با توجه به رشتههای تحصیلی خود در واحدهای مختلف تحت آموزش قرار میگیرند.
بازدید میدانی از واحدهای مختلف مثل انبار محصول و واحد آبگیر از دیگر برنامههایست که در این دوره کارآموزی برنامه ریزی شده است.
میانگین دوره کارآموزی بین 100 تا 340 ساعت است و سعی شده تا با برنامه ریزی آموزشی گستردهتر، بهره گیری از تجهیزات و نیروهای متخصص باتجربه، دانشجویان بومی بتوانند خود را بهبود دهند و در آزمونهای استخدامی و مصاحبههای تخصصی آینده عملکرد خوبی داشته باشند
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
تأمین داروی انسولین در حال پیگیری است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه انسولینی که کاملاً نایاب باشد، نداریم، گفت: با کمبودهای مقطعی انسولین مواجه هستیم.
ابراهیم صالحی فر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره نگرانی بیماران دیابتی از کمبود انسولین ، اظهار کرد: انواع مختلفی از انسولینها با نامهای تجاری مختلف در بازار دارویی ما وجود دارند که درمورد برخی از آنها با کمبودهای مقطعی مواجه هستیم و در مورد برخی از انسولینها مشکل خاصی وجود ندارد. وی با بیان اینکه تأمین داروی انسولین در حال پیگیری است، افزود: بر اساس برنامه سازمان غذا و دارو متناسب با سهمیه دارویی استان، انسولین وارد استان میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه انسولینی که کاملاً نایاب باشد، نداریم، تصریح کرد: با کمبودهای مقطعی انسولین مواجه هستیم که در برخی از انسولینها نظیر نوومیکس این کمبود بیشتر به چشم آمده است.
صالحیفر در خصوص انسولین نوومیکس، تصریح کرد: شرکت دارویی Novo Nordisk باتوجهبه عرضه داروی جدید دگلودگ (با نام تجارتی رایزودگ) تولیدداروی Novomix را در اغلب کشورهای دنیا از جمله ایران ترکیه و کره جنوبی کاهش داده تا الگوی تجویز و مصرف دارو به سمت داروی دگلودگ که داروی جدیدتری محسوب میشود تغییر یابد. وی اضافه کرد: ازطرفی باوجود تأمین داروی رایزودگ به علت عدم پوشش بیمهای و هزینه بالاتری که برای بیماران داشت در ابتدا استقبال کمتری از دارو شده بود که با پیگیری انجام شده در حال حاضر بیمه سلامت این انسولین را تحت پوشش قرار داده و انتظار میرود که بیمه تأمین اجتماعی نیز دارو را تحت پوشش قرار دهد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: اخیراً داروی Aspartmix که مشابه نوومیکس است در داخل کشور تولید شده و امید میرود که بتواند به مدیریت بهتر کمبودهای مقطعی نوومیکس کمک کند.
صالحی فر به توزیع 54 هزار و 310 قلم انسولین نوومیکس طی سهماهه اول در مازندران اشاره کرد و گفت: این آمار طی مدت مشابه سال یعنی سهماهه نخست سال 1402، 47 هزار و 267 قلم بوده است که نشاندهنده توزیع مطلوبتر این دارو در سطح استان مازندران در سال جاری بوده است.
وی گفت: موضوع دیگر اینکه انسولین نوومیکس که تأمین آنها با چالشهایی همراه است در حال حاضر بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو کشور در داروخانههای شبانهروزی عرضه میشوند تا بیماران با سهولت بیشتری به انسولین موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: بیماران میتوانند طی تماس با شماره 190 معاونت غذا و دارو از آخرین وضعیت موجودی انسولین و سایر داروهایی که در فهرست کمبود هستند اطلاع داشته باشند و با راهنمایی کارشناسان دارویی به داروهای موردنظر دسترسی پیدا کنند.
صالحی فر یادآور شد: انسولینهایی که در فهرست کمبود نیستند توزیع عام داشته و در تمام داروخانهها شامل روزانه و شبانهروزی عرضه میشوند.