مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد؛
لزوم توجه شرکتهای پتروشیمی
به مسئولیت اجتماعی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر ضرورت توجه به مسئولیتاجتماعی در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی گفت: با هدف توسعه متوازن صنعت پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش باید همگرایی را میان همه فعالان و ارکان صنعت نهادینه کرد و با عزمی ملی به سوی توسعه گام برداشت.
به گزارش کائنات و بهنقل از شانا، مرتضی شاهمیرزایی در نشست دبیران مسئولیت اجتماعی صنعت پتروشیمی با تأکید بر لزوم توجه شرکتهای پتروشیمی به عمل به مسئولیت اجتماعی در جوامع پیرامونی، بیان کرد: شوراهای راهبردی در عسلویه و ماهشهر همواره با جدیت در بحث تعهد به مسئولیتاجتماعی این صنعت، اقدامهای مؤثری را تحقق بخشیدهاند و دیگر مناطق مانند مکران نیز میتوانند در این زمینه اقدامهای راهبردی و اثربخشی را اجرایی کنند.
وی تصریح کرد: با هدف توسعه متوازن صنعت پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش باید همگرایی را میان همه فعالان و ارکان صنعت نهادینه کرد و با عزمی ملی به سوی توسعه گام برداشت. مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: برنامههای تدوینشده از سوی هلدینگها و پتروشیمیها باید هدفمند، هوشمند و با در نظر گرفتن شرایط مختلف مناطق با هماهنگی دبیرخانه این شورا بهمنظور خدمت به مردم تداوم داشته باشد. شاهمیرزایی گفت: صنعت پتروشیمی در آستانه اربعین حسینی باید از همه ظرفیتهای خود، برای هرچه با شکوه برگزار شدن این راهپیمایی بزرگ استفاده کند و انتظار داریم تا شرکتهای پتروشیمی در این زمینه همانند سال ۱۴۰۲ فعال و کوشا باشند.
سخنگوی صنعت آب خبر داد؛
کاهش ۱۴ درصدی ورودی مخازن سدها
سخنگوی صنعت آب کشور میزان پرشدگی سدهای کشور را ۵۹ درصد عنوان کرد و گفت: حجم مخازن کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱۰ درصدی و نسبت به متوسط ۵ ساله با رشد ۶ درصدی همراه بوده است؛ در حالی است که ورودی به مخازن نسبت به سال گذشته افزایش ۷ درصدی داشته اما نسبت به متوسط ۵ ساله کاهش ۱۴ درصدی داشته است.
فیروز قاسمزاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سدهای کشور بیان کرد: هرچند درصد پرشدگی مخازن سدهای کشور در انتهای تیرماه در ۴ سال اخیر بدترین شرایط ۱۰ سال گذشته را تجربه کرده است، اما با بارشهای مناسب سال جاری موجودی مخازن نسبت به متوسط ۵ ساله در شرایط بهتری قرار دارد. وی افزود: البته اجرای دقیق برنامههای مدیریت منابع و مصارف حوضههای آبریز و هدایت و ذخیرهسازی سیلاب در مخازن سدها، موجب شد تا مقطع کنونی سدهای کشور از وضعیت نسبتاً مطلوبی برخوردار باشند. قاسمزاده بیان کرد: این مهم در عبور بدون تنش از تابستان گرم پیشرو که بر اساس اطلاعات هواشناسی، دارای رکوردهای دمایی در سطح کشور است، به مدیریت بخش آب کمک خواهد کرد، اما همچنان کنترل مصرف، مطمئنترین و اصلیترین گزینه در مدیریت منابع آبی است. سخنگوی صنعت آب با اشاره به ورودی سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: حجم آب موجود در سدها ۳۱ میلیارد مترمکعب است که نسبت به سال آبی گذشته با افزایش ۱۰ درصدی روبروست. وی درصد پرشدگی سدهای تأمینکننده آب شرب استان تهران را ۳۶ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۳۱ تیرماه نسبت به سال آبی گذشته افزایش ۲۴ درصدی داشته است. همچنین درصد پرشدگی مخازن سدهای دریاچه ارومیه، ۶۰ درصد و میزان پرشدگی سدهای زنجیره کارون ۸۲ درصد است.
برق ۵۰ دستگاه اداری پرمصرف تهران قطع شد
با آغاز مردادماه و افزایش بی سابقه دمای هوا و با رصد برخط مصارف برق شهر تهران، برق ۵۰ دستگاه اداری پرمصرف پایتخت، قطع شد.
به دنبال اخطارهای داده شده مبنی بر تشدید برخورد با ادارات پرمصرف و اعلام اسامی مشترکان اداری و دستگاه های اجرایی که به مصوبه هیات دولت مبنی بر لزوم کاهش مصرف برق بی توجه بوده اند، این شرکت اشتراک برق ۵۰ دستگاه اداری کشوری و استانی شامل سازمان شهرداری های کشور، شرکت سهامی بیمه آسیا، ساختمان سرپرستی بانک تجارت، سازمان توسعه و نوسازی صنایع، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی و ساختمان مرکزی بانک اقتصاد نوین را قطع کرد.
شایان ذکر است با توجه به استقرار جبهه آب و هوایی بسیار گرم در کشور، رصد و پایش لحظه ای مصرف برق مشترکان به ویژه مشترکان بزرگ تجاری و ادارات شهر تهران با تمام ظرفیت فنی موجود در حال انجام است و در راستای حفظ پایداری شبکه برق کشور برخورد با اداراتی که همکاری لازم را ندارند طی هفته جاری و پیش رو، تشدید خواهد شد.
نفت در انتظار سیگنالهای جدید آمریکا صعود کرد
قیمت نفت در بازار آسیا که سرمایهگذاران منتظر سیگنالهای مربوط به زمان آغاز کاهش نرخ بهره در آمریکا بودند، افزایش یافت.
بهای معاملات نفت برنت با ۴۸ سنت معادل ۰.۵۷ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۲ سنت معادل ۰.۵۲ درصد افزایش، به ۸۰ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه رسید. تحلیلگران گروه ANZ Research در یادداشتی نوشتند: از زمان نشست ژوئن کمیته بازار آزاد فدرال، دادههای تورم و بازار کار کاهش تورم و توازن بازار کار را نشان دادهاند که انتظار داریم به فدرال رزرو اجازه دهد سیکل کاهش نرخهای بهره را در سپتامبر آغاز کند. فدرال رزرو، نشست بعدی کمیته بازار آزاد برای تصمیم گیری درباره نرخهای بهره را در ۳۰ و ۳۱ ژوئیه برگزار خواهد کرد. سرمایهگذاران انتظار دارند نرخهای بهره در این نشست تغییری نداشته باشد و در عین حال، منتظر هر گونه سیگنالی درباره کاهش نرخ بهره در سال آینده هستند. در عرصه سیاسی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، تحت فشار دموکراتها، از رقابتهای انتخاباتی کنار کشید و از نامزدی کاملا هریس، معاون خود، برای رقابت در برابر دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، حمایت کرد. رشد اقتصادی کندتر از حد انتظار ۴.۷ درصدی اقتصاد چین در سه ماهه دوم، نگرانیها نسبت به تقاضای این کشور برای نفت را برانگیخت و قیمت نفت را تحت فشار کاهشی قرار داد. چین یک سند سیاسی را منتشر کرد و تصمیمات جدید از توسعه صنایع پیشرفته تا بهبود فضای کسب و کار را تشریح کرد. اما تحلیلگران هیچ نشانهای از تغییرات ساختاری قریب الوقوع در دومین اقتصاد بزرگ جهان ندیدند. بر اساس گزارش رویترز، بانک مورگان استنلی در گزارشی اعلام کرد بازار نفت خام دچار محدودیت عرضه است اما احتمالا سال آینده، وضعیت مازاد عرضه پیدا خواهد کرد و قیمت نفت برنت به کانال ۷۰ دلار نزول میکند. محدودیت عرضه در طول سه ماهه سوم ادامه پیدا خواهد کرد اما توازن تا سه ماهه چهارم به بازار برمیگردد. سه منبع آگاه در هفته گذشته به رویترز گفتند: اوپک پلاس بعید است در نشست ماه آینده کمیته نظارتی خود، تغییر سیاست تولید را توصیه کند و برنامه آغاز حذف کاهش تولید اضافی از اکتبر را به قوت خود حفظ میکند.