روزنامه کائنات
6

انرژی

۱۴۰۳ سه شنبه ۱۲ تير - شماره 4626

سخنگوی صنعت برق اعلام کرد؛

جریمه ۱۰۰ برابری بهای برق برای استخراج غیرمجاز رمزارز


 سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز جریمه های سنگین معادل ١٠٠ برابر قیمت برق را در پی خواهد داشت و در صورت تکرار تخلف، انشعاب جمع آوری می‌شود.
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به نقش ماینرهای غیرمجاز در سنگین کردن بار شبکه برق کشور گفت: هر دستگاه ماینر معادل یک کولر گازی برق مصرف می‌کند.
وی با اشاره به مجوز اخذ شده از سازمان اموال تملیکی‌ گفت: دستگاه‌های غیرمجاز کشف شده از این پس امحا خواهند شد و تاکنون ٨٢٢ دستگاه در خراسان رضوی و ١٥٠٠ دستگاه در استان گلستان امحا شده‌اند.
مدیرعامل شرکت توانیر خطاب به کسانی که اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز می‌کنند، خاطرنشان کرد: استفاده غیرمجاز از برق با هدف کسب سود نامشروع، جریمه‌های سنگین در پی خواهد داشت، به طوری که این جریمه معادل ١٠٠ برابر قیمت برق خواهد بود.
وی در عین حال تصریح کرد: در صورت تکرار تخلف، انشعاب آنها برای همیشه جمع آوری خواهد شد.
رجبی مشهدی با اشاره به قوانین تصویب شده برای استفاده قانونی از برق برای استخراج رمزارز گفت: با توجه به قوانین مصوب می‌توان با اخذ مجوز  نسبت به استخراج  رمز ارز اقدام کرد.
مدیرعامل توانیر یادآور شد: در عین حال در صورت مشاهده استفاده غیرمجاز برای استخراج رمزارز توسط مردم، امکان ارسال  گزارش در سامانه  برق من وجود دارد که در این صورت به ازای هر دستگاه یک میلیون تومان پاداش اختصاص خواهد یافت.

با افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها؛
۳۳ سد تا نیمه پر شد
 بر اساس آخرین آمار از وضعیت سدهای مهم کشور، در حال حاضر درصد پرشدگی ۳۳ سد بیش از ۵۰ درصد است و میزان بارش‌ها نیز نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۹ تیرماه معادل ۳۸.۲۸ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۳۵.۸۹ میلیارد مترمکعب بوده ۷ درصد کاهش داشته است. همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل با هشت درصد افزایش مواجه بوده است.
حجم آب موجود مخازن ۳۰.۳۳ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۰.۶۲ میلیارد متر مکعب بوده ۹ درصد افزایش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۴ درصد است.
وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در پنج سد درصد پرشدگی ۹۰ درصد است، به‌طوری‌ که سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق استان کردستان ۱۰۰ درصد پر هستند، همچنین ۸ سد دوستی و طرق استان خراسان رضوی، سد پانزده خرداد حوضه قمرود، سد نهرین خراسان جنوبی، سد رودبال داراب استان فارس، چاه نیمه‌های استان سیستان و بلوچستان، سد تنگوییه سیرجان استان کرمان و سد ساوه استان مرکزی کمتر از ۲۰ درصد آب دارند.
همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۴۴.۸ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۳۶.۷ میلیمتر) ۳ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۲۰۴.۴ میلیمتر) ۲۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه