روزنامه کائنات
6

انرژی

۱۴۰۳ دوشنبه ۴ تير - شماره 4620

رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران مطرح کرد؛

لزوم شتاب‌بخشی به فرایند ارتقای بهره‌وری در زنجیره ارزش صنعت نفت

  رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران، شتاب‌بخشی به فرایند ارتقای بهره‌وری در زنجیره ارزش صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را از نیازهای مهم کشور در شرایط کنونی دانست و گفت: برای رشد اقتصادی کشور، سه محور سرمایه‌گذاری، رشد اشتغال و بهره‌وری اهمیت دارد.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، میرسامان پیشوایی، در نشست کمیسیون بهره‌وری شرکت ملی گاز ایران که با حضور مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و جمعی از مدیران ارشد صنعت نفت در ساختمان ستاد شرکت ملی گاز ایران برگزار شد، بیان کرد: بهره‌وری نیاز مبرم کشور برای تداوم رشد اقتصادی است، از این رو می‌توان گفت در شرایط کنونی، برای افزایش رشد اقتصادی و پایدار بودن آن، بهره‌وری انتخاب نیست، بلکه یک الزام است. وی با قدردانی از عملکرد شرکت ملی گاز ایران در این حوزه، نقش شرکت‌های فعال در این بخش را به‌منظور تسریع در تحقق اهداف سازمان بر مبنای پیشرفت مبتنی بر عدالت، پررنگ توصیف کرد.
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران همچنین با اشاره به بهبود مستمر فرایند سنجش بهره‌وری شرکت‌های دولتی در سال‌های اخیر، بر لزوم تداوم نشست‌های تخصصی مشترک به‌منظور تبادل نظرات و اطلاعات برای ارتقای هرچه بیشتر دقت الگوهای سنجش بهره‌وری شرکت‌های دولتی زیرمجموعه وزارت نفت تأکید کرد. پیشوایی در پایان با اشاره به پیشرو بودن شرکت ملی گاز ایران در حوزه بهره‌وری، مشارکت شایان توجه این شرکت در تأمین و توسعه زیرساخت‌های انرژی همسو با رشد و پیشرفت کشور را بسیار مؤثر دانست.

مدیر هماهنگی و  نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران:
ظرفیت فرآورش گاز کشور افزایش یافت
  مدیر هماهنگی و  نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران از تحقق ۱۰۰درصدی برنامه‌های ابلاغی وزارت نفت به این مجموعه و افزایش روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت فرآورش گاز کشور خبر داد.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، احمد زمانی با اشاره به عملکرد مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در سه سال فعالیت دولت سیزدهم توضیح داد: ظرفیت فرآورش گاز در پالایشگاه‌های کشور در این مدت روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب افزوده شد که به‌دلیل مدیریت و کاهش زمان تعمیرات اساسی تجهیزات و ماشین‌های دوّار بوده است.
وی افزود: همچنین در سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۳۰ میلیون مترمکعب گاز مانده بر سکو وجود داشت که این مسئله با تلاش کارکنان صنعت نفت و گاز مدیریت شد و به چرخه تولید آمد که سبب شد ۵.۵ میلیارد دلار سود در سال ۱۴۰۲ به چرخه اقتصاد بازگردد.
مدیر هماهنگی و  نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به کاهش گازهای مشعل تصریح کرد: با تصمیم جهادی، اقدام به‌موقع از سایت‌های پالایشی تا وزارتخانه و زنجیره مدیریتی مطلوب، در قالب برنامه‌ای یک ساله، نزدیک به ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز مشعل تا یک ماه آینده مهار می‌شود و به چرخه شبکه گازرسانی می‌رود.
زمانی اعلام کرد: برنامه‌های بسیار فشرده و دقیق برای مزایده‌های فروش گازهای مشعل نیز اجرایی شد و در ۶ گروه مزایده، مزایده‌گرها و پیمانکاران مربوطه تعیین شدند.
وی درباره اقدام‌های مؤثر این مجموعه در حوزه ساخت بار اول گفت: شرکت ملی گاز ایران و مجتمع گاز پارس جنوبی در تولید بار اول و ساخت داخل با تلاشی که از سوی کارشناسان و مدیران انجام شد، مقام نخست را کسب کردند، به همین دلیل توانستیم از تحریم‌ها عبور کنیم. مدیر هماهنگی و  نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر افزایش فروش گاز مایع (ال‌پی‌جی)، ادامه داد: طبق آمار موجود، حجم ال‌پی‌جیِ در دسترس برای فروش در دو سال اخیر روند صعودی و افزایشی داشته است.
زمانی در پایان اعلام کرد: تحقق ۱۰۰درصدی برنامه‌های ابلاغی وزیر نفت به شرکت ملی گاز ایران در حوزه فرآورش و تحویل گاز خشک به شبکه سراسری کشور از دیگر موارد قابل توجه در این مجموعه بوده است.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه