روزنامه کائنات
7

شهرستان

1403 چهارشنبه 23 خرداد - شماره 4613

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

مرکز تحقیقات توکسو پلاسموز در قائمشهر راه‌اندازی شد


 رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از راه اندازی اولین مرکز تحقیقات توکسو پلاسموز در مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان رازی قائمشهر خبر داد.
فرهاد غلامی در مراسم افتتاح و آغاز به کار نخستین مرکز تحقیقات توکسو پلاسموز در مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان رازی قائم شهر گفت: این مرکز نخستین مرکز تحقیقات اختصاصی با کارکردهای علمی و تحقیقاتی و تشخیصی در زمینه بیماری‌های شایع انگلی بین انسان و حیوان در ایران و خاورمیانه و حتی جهان است که به همت اعضای هیئت علمی گروه انگل شناسی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران شروع به کار کرده است.
غلامی افزود: تأسیس مرکز تحقیقات توکسو پلاسموز در مجاورت مرکز درمان بیماری‌های عفونی استان در بیمارستان رازی قائم شهر، حاصل ده سال تلاش علمی و مطالعاتی و تحقیقاتی گروه انگل شناسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که برای تجهیز و راه اندازی این مرکز با بهره گیری از تلاش‌های جهادی پزشکان این گروه، یک و نیم میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است. شیرزاد غلامی رئیس مرکز تحقیقات توکسوپلاسموز دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حاشیه افتتاح این مرکز، گفت: افزایش تحقیقات پایه‌ای در تشخیص و درمان بیماری‌های انگلی در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، تولید علم و محصولات فناورانه در حوزه تشخیص سرولوژی و مولکولی بیماری‌های انگلی، از جمله دستاوردهای نخست این مرکز است.
شیرزاد غلامی افزود: همچنین کمک در امر تشخیص بیماری‌ها با همکاری گروه‌های بالینی در بیمارستان‌ها و درمان مناسب بیماران بر حسب شرایط و نوع بیماری‌ها، پیشگیری و کنترل بیماری‌های جامعه هدف و تولید واکسن و سرم در آینده نزدیک برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های شایع انگلی از دیگر دستاوردهای نخستین مرکز تحقیقات توکسو پلاسموز یا مرکز تشخیص بیماری شایع انگلی است که علاوه بر داخل کشور در سایر کشورهای جهان کاربردهای تحقیقاتی در امر تشخیص، پیشگیری و کنترل و درمان بیماری‌های شایع انگلی خواهد داشت.

صدور اولین گواهینامه دوره آموزشی
 نظام  مهندسی در گلستان
 رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی ساختمان راه و شهرسازی گلستان گفت: اولین گواهینامه دوره های آموزشی صدور، تمدید و ارتقا پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی به صورت تمام الکترونیک در استان گلستان صادر شد.به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی گلستان، مهندس محمد توان، رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی ساختمان راه و شهرسازی گلستان اظهار کرد: متقاضیان صدور، تمدید و ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی پس از حضور در دوره های آموزشی تخصصی، باید در آزمون پایان دوره ها  شرکت و حد نصاب قبولی را کسب نمایند.وی افزود: این دوره های آموزشی عموماً به صورت تقویم شش ماهه و منطبق با سرفصل های ابلاغی وزارت راه و شهرسازی برنامه ریزی می گردد.مهندس توان ادامه داد: همچنین در راستای اجرای ماده 6 و 7 شیوه نامه اجرایی نحوه تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی، تایید نهایی تمامی درخواست های صدور، تمدید و ارتقا پروانه اشتغال به کار مهندسی در سامانه سپامک، منوط به ارائه گواهینامه های پایان دوره آموزشی می باشد.رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی ساختمان راه و شهرسازی گلستان همچنبن تصریح کرد: در روزهای اخیر اولین گواهینامه دوره آموزشی صدور، تمدید و ارتقا پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی صادر به صورت تمام الکترونیک در استان گلستان صادر شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان:
بهسازی و ساخت ۲۱۰ کیلومتر راه روستایی آذربایجان‌ شرقی در حال اجراست
  لیلا پاشائی : مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه ۲ هزار و ۷۱۰ روستا در این استان وجود دارد، گفت: امسال عملیات بهسازی، ساخت و آسفالت ۲۱۰ کیلومتر از راه‌های روستایی استان آغاز شده است.
اورجعلی علیزاده با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰ روستای استان بالای ۲۰ خانوار دارند، افزود: بر اساس قانون برنامه توسعه، احداث راه مناسب و آسفالته برای این روستاها از وظایف این اداره کل محسوب می شود.
وی اظهار کرد: در زمان کنونی ۹ هزار و ۷۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان وجود دارد که بیش از ۶۰ درصد آن ها آسفالته است و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، آسفالت سایر راه های روستایی نیز بر اساس اولویت انجام می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی گفت: از مجموع راه های روستایی استان پنج هزار و ۸۵۰ کیلومتر راه آسفالته است، ۵۷۴ کیلومتر راه احداث شده ولی آسفالت نشده و سه هزار و ۳۷۰ کیلومتر راه روستایی نیز خاکی و نیازمند بهسازی و آسفالت است. علیزاده، ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، امسال برای بهسازی، احداث و آسفالت ۲۱۰ کیلومتر راه روستایی استان هشت هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، اجرای عملیات بهسازی، احداث و آسفالت، در سه بازه سه ماهه تدوین شده و در هر بازه زمانی ۷۰ کیلومتر راه روستایی اجرا می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی گفت: در زمان کنونی از برنامه سه ماهه اول امسال حدود ۳۰ تا ۳۵ کیلومتر راه روستایی استان بهسازی، احداث و آسفالت شده است. علیزاده، شرایط جوی سه ماهه اول سال جاری و بدهی به پیمانکاران را از دلایل کندی سرعت در اجرای این طرح اعلام کرد و افزود: در صورت مساعد شدن شرایط جوی و پرداخت بدهی پیمانکاران، سرعت عملیات بهسازی، احداث و آسفالت راه های روستایی استان سرعت می گیرد. وی اظهار کرد: در صورت تحقق برنامه امسال در حوزه راه روستایی، تعداد راه های روستایی آسفالته استان به بیش از ۸۰ درصد می رسد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه در جریان سفر اول رییس جمهور به استان ۶ هزار میلیارد ریال برای بهسازی و آسفالت راه های روستایی اختصاص یافت، گفت: ۱۰۰ درصد از این اعتبار تحقق یافته و ۶۵۰ کیلومتر از راه های روستایی استان بهسازی و آسفالت شده است. علیزاده، ادامه داد: این استان دارای ۱۴ هزار کیلومتر شبکه راه است که از این میزان حدود چهار هزار کیلومتر شبکه راه های اصلی و شریانی و ۱۰ هزار کیلومتر شبکه راه روستایی است. وی یادآور شد: در زمان کنونی ۲۷۶ پروژه در حوزه راه روستایی استان فعال است که قرارداد تعدادی از آن ها منعقد شده، تعدادی در حال اجراست و تعدادی نیز منتظر پرداخت بدهی به پیمانکار برای شروع عملیات است.

 

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه