معاون شهردار تهران خبر داد؛
آغاز عملیات اجرایی خط ۸ متروی تهران
معاون حمل و نقل شهرداری تهران از راه انداری سامانه برخط تاکسیرانی خبر داد و با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط ۸ متروی تهران، گفت: از دو روز پیش تجهیز کارگاه صورت گرفته و احداث رمپها آغاز شده است.
محسن هرمزی پس از استماع نظرات اعضای شورای شهر تهران در مورد وضعیت احداث خط ۸ متروی تهران گفت: عملیات اجرایی خط ۸ مترو از سال گذشته آغاز شده است و عملیات اجرایی در ایستگاههایی که قرار بود تی بی ام فعال شود، آغاز شده و ما این آمادگی را داریم که گزارش اقدامات و برنامهها را به کمیسیون ارائه دهیم.
معاون شهردار تهران در مورد وضعیت تراموا در تهران با بیان اینکه کریدورهای تراموا در شورای عالی ترافیک تصویب شده و با همکاری شورا پیش میرویم، افزود: توافقی با چینیها انجام دادیم که یک رام تراموا به صورت رایگان در اختیار شهر تهران قرار دهند که از آن به صورت آزمایشی استفاده کنیم که سه ماه آینده این رام بدون ریل در اختیار ما قرار خواهد گرفت تا در مسیر مورد نظر تردد کند.
هرمزی در مورد هزینههای تاکسی برقی با بیان اینکه هنوز ماده ۱۲ کاهش مصرف سوخت برای تاکسیهای برقی به نتیجه نرسیده و رقم تسهیلاتی که پرداخت شده از محل صندوق کارآفرینی بوده است، اظهار کرد: رانندگان از این موضوع استقبال داشتند و وام با بهره پایینی پرداخت میشود.
معاون شهردار تهران در مورد آخرین وضعیت پایانه جدید شرق گفت: افتتاح پایانه شرق ارتباطی به کاندیداتوری شهردار تهران در انتخابات ندارد و ما پیش از این نیز اعلام کرده بودیم که پایان خرداد پایانه افتتاح میشود و بعد از تحویل پایانه به سازمان پایانهها شرکتها میتوانند مستقر شوند. وی در مورد راهاندازی سامانه برخط کردن تاکسیها با تأکید بر اینکه این موضوع در سازمان فاوا انجام میشود، گفت: بر اساس وعدهای که مطرح شده این سامانه تا ۱۰ روز آینده فعال خواهد شد و امیدواریم عملیاتی شود و بتوانیم گزارش آن را در جلسه آینده ارائه دهیم.
پلیس راهور هشدار داد؛
تاثیر «همستر کامبت» بر وقوع تصادفات رانندگی
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به استفاده از ربات «همستر کامبت» در حین رانندگی هشدار داد.
سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور درباره آمار علت تصادفات در پایتخت گفت: درسال گذشته ۳۶ درصد از تصادفات پایتخت و امسال نیز ۳۸ درصد از تصادفات به علت عدم توجه به جلوی رانندگان اتفاق افتاد که این مسئله بیشتر به خاطر استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی است.
وی با اشاره به فراگیری بازی همستر کامبت نیز افزود: متاسفانه اخیرا با فراگیر شدن این بازی یا به عبارت بهتر ربات تلگرامی، شاهد هستیم که افراد در حالات مختلف حتی در رانندگی نیز مشغول بازی همستر هستند و به جایی اینکه توجه و تمرکز خود را به خودرو و خیابان بدهند، در حال اندازه گیری تعداد سکههای خود هستند که این مسئله میتواند باعث وقوع تصادفات جرحی و حتی فوتی زیادی شود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : بازی همستر جدا از اینکه تمرکز و توجه راننده را تحت شعاع قرار میدهد ، به دلیل استفاده مستمر از حرکات دست و چشم طبیعتا مانع از این میشود که راننده نیز به شکل تمام و کمال در خدمت رانندگی باشد.
موسویپور گفت: متاسفانه حتی شاهد هستیم که موتورسواران نیز در حال انجام این بازی هستند و این مسئله برای راکبان موتورسیکلت ها بسیار خطرناک تر است زیرا با کوچکترین بی احتیاطی موتورسیکلت به زمین برخورد می کند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست که در حین رانندگی تمام حواس خود را به جلو بدهند و از تلفن همراه خود برای هر هدفی استفاده نکنند.
وی افزود: لازم است عابران پیاده هم هنگام عبور از عرض خیابان و ... از توجه به این بازی پرهیز کرده و با حواس جمع وارد خیابان شوند.
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران اعلام کرد؛
ورود ۱۰۰ اتوبوس برقی چینی
به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران تا شهریور
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران از آغاز روند ارسال ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی چینی از یک ماه آینده خبر داد.
مهدی پیرهادی در دویست و چهل و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: در هفته محیط زیست ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی به شهر اضافه شد و ۲۰۰ دستگاه پلاک گذاری شد که اتفاق بسیار خوبی به ویژه در راستای کاهش آلودگی ها بود. وی افزود: بر اساس آنچه شنیدیم ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی از ۲۵۰۰ دستگاه قرارداد با چین تا شهریورماه به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه خواهد شد. وی با بیان اینکه قرار بود شهرداری نرم افزاری برای برخط کردن تاکسی ها ارائه دهد که هنوز انجام نشده است تاکید کرد: اگر مشکلی در این خصوص وجود دارد علت آن توضیح داده شود.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور تشریح کرد؛
سرویس مدرسه برای کدام دانشآموزان «رایگان» است؟
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور با بیان اینکه رایگان بودن سرویس مدارس فقط مشمول دانشآموزان در حال تحصیل در مدارس استثنایی میشود گفت: دانشآموزان دارای معلولیتی که در مدارس عادی تحصیل میکنند از قانون مدارس عادی بهرهمند و لذا مشمول استفاده از هزینه سرویس رایگان نمیشوند.
حجت الله الماسی با بیان اینکه هزینه سرویس مدارس استثنایی براساس قانون برنامه هفتم برعهده دولت و شهرداری است گفت: هزینه سرویس برای همه مدارس استثنایی در تمام کشور رایگان است و پولی از والدین گرفته نمیشود. وی با بیان اینکه هر مقداری که سازمان برنامه و بودجه تامین کند، سازمان استثنایی بابت سرویس مدارس پرداخت میکند افزود: مابقی هزینه نیز توسط شهرداریها، بر اساس برنامه هفتم و بودجه ۱۴۰۳ پرداخت میشود. رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور درباره هزینه سرویس دانشآموزان دارای معلولیتی که در مدارس عادی مشغول تحصیل هستند گفت: دانشآموزی که از نظر جسمی حرکتی شرایطش به گونهای باشد که باید در مدارس استثنایی درس بخواند، از سرویس رایگان بهره مند می شود، اما اگر شرایطش به گونهای باشد که در مدارس عادی مشغول تحصیل باشد، مشمول مقررات مدارس عادی میشود و شرط بهرهمندی از سرویس رایگان، فقط مدارس استثنایی را پوشش میدهد. وی در ادامه درباره مناسبسازی مدارس استثنایی اظهار کرد: با همکاری سازمان نوسازی، مناسبسازی مدارس جدید از لحاظ فیزیکی انجام و مدارس قبلی نیز مرحله به مرحله انجام میشود، تفاهمنامهای در دست اجراست که هنوز نهایی نشده و در صورت نهایی شدن اعلام میشودکه چه تعداد مدرسه از لحاظ فیزیکی در دست مناسبسازی است.
مدیرکل امور فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تولید داخلی حدود ۷۰ میلیون قوطی
شیرخشک معمولی در سال گذشته
مدیرکل امور فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: میزان تامین کل شیرخشک رگولار (معمولی) در سال گذشته به ۷۰ میلیون قوطی رسید که بیشتر آن از محل تولید داخل بود.
دکتر علیرضا رستمی اظهار کرد: میزان تامین کل شیرخشک معمولی در سال گذشته ۷۰ میلیون قوطی بود که به صورت میانگین ماهانه به ۵.۸ میلیون قوطی میرسید که البته در دو ماهه پایانی سال روند صعودی داشته است.
وی در مورد تامین شیرخشک رژیمی نیز گفت: سال گذشته ۱۰ و نیم میلیون قوطی شیرخشک رژیمی نیز تامین شد. مدیرکل امور فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: میزان تامین کل شیرخشک متابولیک در سال گذشته به یک میلیون و ۲۰۰ هزار قوطی رسید. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی خاطر نشان کرد: سازمان غذا و دارو تاکنون ۳ فراخوان ملی برای تولید شیرخشک های متابولیک صادر کرده و از توسعه سهم تولید داخل آنها حمایت ویژه میکند.
به گفته وی، میزان تامین همه انواع شیرخشک تولیدی و وارداتی در سال گذشته به ۸۲ میلیون قوطی رسید. رستمی از تخصیص ارز کافی در سال جاری برای تولید شیرخشک خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در سال جاری مشکلات تامین شیرخشک به حداقل خواهد رسید.