رئیس سازمان بورس هشدار داد؛
مراقب پیامکهای
سود سهام عدالت باشید
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با اشاره به جعلی بودن پیامکهای مربوط به سود سهام عدالت گفت: این پیامکها جعلی هستند و نیاز به پاسخ به هیچ پیامکی نیست.
مجید عشقی در رابطه با برخی پیامکهای مربوط به سود سهام عدالت هشدار داد: سود سهام عدالت با توجه به اینکه کلیه اطلاعات سهامداران سهام عدالت در سامانههای بورسی موجود است، به حساب سهامداران واریز میشود و اصلا نیاز به مراجعه یا پاسخ به هیچ پیامکی نیست.
به گفته وی، پیامکهایی که به عنوان سهام عدالت در این ایام برای مردم صادر میشود، جعلی است.
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اعلام کرد؛
تولید یک میلیون و ۳۴۰ هزار خودرو در ۱۴۰۲
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اعلام کرد: در سال جاری حدود یک میلیون و ۳۴۰ هزار دستگاه خودرو تولید شده که سهم سواری ها یک میلیون و ۱۳۲ هزار دستگاه است.
مهرداد خسروی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اظهار کرد: در سال جاری حدود یک میلیون و ۳۴۰ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شده است.
وی افزود: همچنین از این میزان حدود یک میلیون و ۱۳۲ هزار دستگاه خودروی سواری تولید شده که در مقایسه با یک میلیون و ۷۱ هزار دستگاه تولید مدت مشابه پارسال، رشد ۶ درصدی را نشان میدهد.
خسروی بیان کرد: در مدت یاد شده ۱۶۶ هزار دستگاه خودروی وانت در کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال از ۳۲ درصد رشد برخوردار بوده است.
این مقام مسؤول وزارت صمت گفت: تولید بیش از ۴۰ هزار دستگاه انواع خودروی تجاری (ون-مینی بوس-اتوبوس-کامیونت-کامیون و کشنده) و رشد حدود ۲ درصد تولید در این حوزه، از دیگر آمار قابل ذکر است.
وی اضافهکرد: علاوه بر این، امسال حدود ۳۰۷ هزار دستگاه خودرو در بخش خصوصی تولید شد که در مقایسه با تولید ۱۹۴ هزار دستگاه مدت مشابه پارسال، حدود ۵۸ درصد رشد تولید را نشان میدهد.
خسروی تصریح کرد: در این مدت سهم بخش خصوصی از تولید خودرو در کشور ۲۳ درصد بوده است، در حالی که این سهم در سال ۹۸ حدود ۵ درصد بوده است.
مدیرکل دفتر صنایع خودروی وزارت صمت در خصوص روند رو به رشد تولید موتورسیکلت نیز گفت: امسال نزدیک به ۶۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در کشور تولید شد که در مقایسه با تولید ۴۶۵ هزار دستگاه مدت مشابه پارسال، حدود ۲۸ درصد رشد تولید را نشان میدهد.
مدیر تامین مالی خارجی بانک مرکزی خبر داد؛
تامین ارز برای افزایش صادرات سالانه مس به ۴ میلیارد دلار
مدیر تامین مالی خارجی بانک مرکزی با اعلام تامین ارز مورد نیاز طرحهای توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف افزایش صادرات این محصول به چهار میلیارد دلار در سال گفت: این حمایت در قالب شش بسته ارزی متنوع با مجموع ارزش ۵.۶ میلیارد یورو در بازه زمانی چهار سال انجام می شود.
به گزارش کائنات، سید آرش شهرآیینی تصریح کرد: نیاز ارزی طرحهای توسعه مس کشور در سال آینده ۲.۵ میلیارد یورو برآورد شده که شامل تجهیزات مختلف و خدمات مهندسی است و برنامه ریزی تامین آن توسط این بانک انجام شده است.
مدیر تامین مالی خارجی بانک مرکزی همچنین افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران متعهد به تامین ریال مورد نیاز طرحها و تامین حداکثر تجهیزات مورد نیاز از داخل بر اساس مقررات موجود است.
شهرآیینی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تولید کاتد مس کشور به ۶۰۰ هزار تن به مرور زمان طی چهار سال محقق شده و در ادامه و برای حداقل یک دوره ۲۵ ساله، سالانه به میزان چهار الی پنج میلیارد دلار ارز صادراتی را نصیب کشور خواهد کرد.
امیر خرمی شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز با اشاره به توافق امضا شده است، تاکید کرد: قراردادهای اجرایی به منظور افزایش ظرفیت تولید کاتد مس این شرکت از سطح ۳۰۰ هزار تن فعلی به ۶۰۰ هزار تن به امضا رسیده و پیمانکاران در تمامی پروژه ها فعال بوده و در حال پیشرفت فیزیکی مطلوب می باشند.
وی افزود: معدن دره زار و درالو با مجموع ارزش صادرات حدود ۴۰۰ میلیون دلار در حال تست گرم بوده و به زودی افتتاح خواهد شد.
گفتنی است؛ تفاهم نامه پشتیبانی بانک مرکزی از طرحهای توسعه ای شرکت ملی مس توسط معاونت ارزی بانک مرکزی و مدیرعامل مس به امضا رسیده است.