دولت سیزدهم با ۷ شاخص
برای تحقق «دولت اسلامی» تلاش میکند
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اعتقاد راسخ و قلبی وجود دارد که دولت سیزدهم با شاخصهای هفت گانه برای تحقق دولت اسلامی تلاش میکند.
محسن منصوری روز یکشنبه در آیین بزرگداشت روز ۲۲ بهمن در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر اظهار کرد: اسلام دینی کامل است و امام راحل(ره) جامعیت اسلام را در عمل نشان داد.
وی افزود: رویدادهای مهمی در انقلاب اسلامی ایران جا داده شده که از مهمترینهای آنها آرمانهای ناب مانند عدالت و آزادی بوده است.
معاون اجرایی رئیس جمهوری تصریح کرد: کیفیت انقلاب اسلامی ایران در حرکت به سمت این آرمانها است و بر اساس منظومه فکری امامین انقلاب، تحقق تمدن نوین اسلامی به طور ویژه مورد توجه بوده و افق تمام طراحی و حرکتها در همین راستا شکل گرفته است.
منصوری ادامه داد: برای تحقق تمدن نوین اسلام رهبر معظم انقلاب موارد مهمی تصویب کردند که بخشی از آنها طی شده و بخشی نیز در مسیر انجام شدن است.
وی بیان کرد: برای تحقق تمدن نوین اسلامی ابتدا باید دولت اسلامی محقق شود که در اینجا دولت تنها در قوه مجریه خلاصه نشده و تمامی قوهها مانند مقننه و قضاییه و سایر رکن ها باید شاخصههای دولت اسلامی را بشناسند.
منصوری عنوان کرد: در این بین مقام معظم رهبری شاخصههای مهمی برای تحقق تمدن نوین اسلامی مشخص کردند که دولت سیزدهم پای تحقق این شاخصها ایستاده و با جدیت و کیفیت آنها را دنبال می کند.
معاون اجرایی رئیس جمهوری یادآور شد: برخی مسائل امروز کشور نشات گرفته از اشتباه محاسباتی، فاصله گرفتن از گفتمان انقلاب اسلامی و جست و جو کردن راه حل مشکلاتی از قبیل آب تا سلامت در خارج از مرزها در گذشته بوده است.
منصوری ادامه داد: مردم با داشتن تجربه زیست ۴۵ ساله در جمهوری اسلامی، راه روشنی برای تحقق آرمانها می بییند.
وی گفت: اتکا به ظرفیت داخل منجر به پیشرفت در حوزه هستهای، نظامی و دفاعی شده که این پیشرفتها محصول ظرفیت کشور و نگاه به ظرفیتهای داخلی است.
معاون اجرایی رییس جمهور تصریح کرد: اعتقاد راسخ و قلبی وجود دارد که دولت سیزدهم با شاخصهای هفت گانه برای تحقق دولت اسلامی تلاش می کند که از جمله این شاخصها می توان به اعتباری و اخلاقی و همچنین جریان خدمت رسانی با نگاه به آرمانهای انقلاب اشاره کرد.
منصوری افزود: دولت نهایت دقت نظر در خدمت به خلق و گره گشایی با روحیه حل مشکلات را مدنظر قرار داده چرا که فلسفه وجود مسئولان حل مسائل است و سفرهای رییس جمهور به استانهای مختلف برای حل مشکلات است.
وی گفت: شاخص سوم عدالت است؛ چرا که در شکاف طبقاتی و نارسایی در حوزه اقتصادی و اجتماعی، توجه به شاخص عدالت، اجتنابناپذیر است.
معاون اجرایی رئیس جمهوری بیان کرد: در دولت سیزدهم تحقق عدالت سرلوحه کار قرار داده شده تا تمام قد خدمت گذار مناطق محروم و کم برخوردار کشور باشیم.
منصوری ادامه داد: شاخص چهارم دولت سیزدهم برای تحقق دولت اسلامی، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد اداری است که دولت محکم پای کار ایستاده است.
دولت سیزدهم پا بر گلوگاه های فساد گذشته است
وی بیان کرد: مجموعه دولت با وجود تجربه رییس جمهور در دستگاه قضایی، پا بر گلوگاههای فساد گذاشته که ارائه فهرست کارکرد و عملکرد بانک ها و کمک به شفافیت در همین راستا است.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: راه اندازی سامانه صدور مجوز و حذف امضاهای طلایی با ارائه ۱۳ هزار مجوز صیادی در استان هرمزگان در یک ساعت از دیگر کارکردهای ارزشمند دولت در این حوزه است.
منصوری گفت: شاخص ششم قانون گرایی و تعهد به قوانین است و معتقدیم قانون بد بهتر از بی قانونی و بهتر از تمکین نکردن به قانون است.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم دولتی قانون گرا است و پای اجرای قانون ایستاده حتی اگر به ضرر خودش باشد چرا که اجرا نکردن قانون در کشور آشفتگی ایجاد می کند.
معاون اجرایی رئیس جمهوری یادآور شد: شاخص هفتم دولت برای تحقق دولت اسلامی، حکمت و خردگرایی در کشور با کارشناسی دقیق و استفاده از دیدگاه صاحب نظران و نخبگان است.
توجه به ظرفیت های درونی برای پیشرفت کشور نهادینه شده است
وی یکی از شاخص مهم دولت سیزدهم را توجه به ظرفیت درون زای کشور ذکر کرد و گفت: سرمایه های خدادادی، موقعیت ترانزیتی و ژئوپلیتیک، دسترسی به آب های آزاد و داشتن نیروی انسانی کارآمد و جوان از دیگر ظرفیت های کشور است.
منصوری با اعلام این که منکر مشکلات در سفره معیشت مردم نیستیم، اظهار کرد: آمار و ارقام نشان می دهد که جریان عمومی کشور رو به تحول است.
وی ادامه داد: راهاندازی طرح های راکد که گاهی تا ۲۰ سال معطل مانده بود محصول نگاه تحول خواه این دولت برای ارائه خدمات به مردم است.
معاون اجرایی رئیس جمهوری عنوان کرد: در حوزه بین المللی، سفرهای خارجی دولت هیچکدام تشریفاتی نبوده و تمام آنها ناظر بر گره گشایی و بهبود رفاه عمومی است.
منصوری ادامه داد: در این سفرها، ۲۰۰ توافق نامه بین المللی به امضا رسیده که سبب پیشرفت جایگاه کشورمان در عرصه جهانی شده است.
وی ادامه داد: عضویت در نهادهای بین المللی که به نفع منافع کشور شکل گرفته با سه رکن عزت، حکمت و مصلحت همراه بوده است.
تعامل با جهان را بر اساس عزت نفس و منافع مردم دنبال میکنیم
معاون اجرایی رئیس جمهوری یادآور شد: نگاه دولت سیزدهم در حوزه بین الملل و همافزایی با جهان بر مبنای عزت نفس و مصالح کشور و مردم است که با یک روحیه عدالت خواهی و پایبندی به آرمانها انجام می شود.
منصوری ادامه داد: روح ملت ما مبارزه علیه استکبار است، همان روحی که در غزه قهرمان می بینیم و در کشور نیز مومنانه پای کار انقلاب هستیم.
وی با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی یک هزار و ۸۰۰ طرح با ۱۴۷ هزار میلیارد ریال در بوشهر در طول دهه فجر امسال، گفت: مردم این استان با وجود شهدای برجسته همچون رئیسعلی دلواری در صف مبارزه با استعمار در خط مقدم ایستادگی قرار دارند و این نشان پیشینه درخشان استان دارالحماسه بوشهر است.
معاون رئیسجمهور:
دولت سیزدهم
برای تکمیل طرحهای عمرانی ناتمام مصمم است
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: «دولت سیزدهم با هدف سرعتبخشی در خدمترسانی به مردم بر نهضت اتمام طرحهای نیمهتمام مصمم است.»
محسن منصوری روز گذشته در مراسم افتتاح پنج کیلومتر از بزرگراه اهرم - برازجان (حدفاصل روستای بنداروز _ تقاطع ورودی برازجان) در شهرستان دشتستان استان بوشهر گفت: «در این ایام کشور سراسر شاهد افتتاح طرحهای مختلف اقتصادی و عمرانی است، مانند بیمارستانی در یکی از شهرستانهای تهران که پس از ۳۳ سال در این دولت به اتمام رسید و وارد فاز بهرهبرداری شده است. در استان بوشهر نیز در دهه فجر طرحهای مختلف اقتصادی با نزدیک به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز شده است. بوشهر با اجرای طرحهای مختلف عمرانی از استانهای پیشتاز کشور محسوب میشود. مسیر بزرگراه بوشهر - دیر هفتاد هزار میلیارد ریال اعتبار دارد که با وزیر نفت برای تامین اعتبار این طرح رایزنی خواهد شد. اجرای طرح اصلاح شیوه آبیاری در ۱۰ هزار هکتار از نخیلات دشستان از دستاوردهای شاخص استان بوشهر در دولت سیزدهم است.»
سخنگوی دولت:
چرخ کارخانهها پس از سالها رکود به حرکت درآمد
سخنگوی دولت با تصریح اینکه در حوزه انرژی سرمایهگذاریهای جدی صورت گرفته است و بخش زیادی از کارخانههای ما پس از سالها رکود به حرکت درآمدهاند، گفت: «در همین دوره، توسعه درآمدزایی با ارزش افزوده فعال شده است.»
همایش «ایران قوی با مشارکت حداکثری» با حضور سخنگوی دولت، بخشداران، شهرداران، دهیاران و روسای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان فارس در دانشگاه پیام نور شیراز برگزار شد.
علی بهادری جهرمی در این مراسم گفت: «دولت وقتی شروع بهکار کرد، مهلت اجرای برنامه ششم توسعه تمامشده بود که بعدها این مهلت تمدید شد، اما بخش زیادی از تکالیف برنامه را این دولت اجرا کرد. طبق گزارش مرکز آمار ایران، رشد اقتصادی دهه گذشته ایران کمتر از نیم درصد بوده است، یعنی تفاوتی با صفر نداشته است، اما در این دولت اراده بر این است که چرخ رشد اقتصادی به حرکت در بیاید.»
وی با بیان اینکه فضای حمایت از شرکتهای دانشبنیان فراهم شده و ثبت شرکتهای جدید در این دولت سه برابر شده است، از افزایش حمایت از نخبگان در حوزههای مختلف به شکل قابل توجهی خبر داد و گفت: «خدمت به مردم را باید به چشم عبادت، وظیفه و تکلیف ببینیم. ایام انتخابات برای مسئولان ایامی پر از کار و تلاش جهادی است، زیرا تقدیر با انتخابات سالم و مشارکت بالا و امنیت رقم میخورد.»