بانک ها چقدر وام ازدواج و فرزندآوردی دادند؟
معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای سال تا کنون ۱۷۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، فرزندآوری و تسهیلات ودیعه مسکن به یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۷۲۱ نفز از متقاضیان پرداخت شده است.
به گزارش کائنات، جلالی گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون جمعا ۵۸۷ هزار و ۴۸۲ متقاضی تسهیلات ازدواج مبلغ ۱۱۹.۸۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردهاند که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۲۶ درصد رشد داشته است
وی میزان تحقق تکلیف تعیین شده برای شبکه بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج تاکنون را ۱۱۵ درصد اعلام کرد و افزود: کل تکلیف شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات ازدواج درسال جاری ۱۴۴ هزار میلیارد تومان است و شبکه بانکی در تاکنون باید ۱۰۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت میکرد که با تلاش شبکه بانکی و پیگیری های مستمر بانک مرکزی تاکنون حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این بخش به متقاضیان پرداخت شده است.
معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی از رشد ۳۸ درصدی پرداخت تسهیلات فرزند آوری از ابتدای سال جاری تاکنون خبرداد و افزود: میزان پرداخت تسهیلات فرزند آوری از ابتدای سالجاری تا کنون ۳۲.۶ هزار میلیارد تومان بود که این تسهیلات به ۵۲۸ هزار و ۱۸۹ متقاضی پرداخت شده است.
جلالی میزان پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن در این مدت را ۱۹.۶۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال تا کنون تعداد ۳۷۸ هزار و ۸۴۷ متقاضی دریافت تسهیلات ودیعه مسکن اقدام به تشکیل پرونده کردند که ۳۳۴ هزار و ۵۰ نفر موفق به دریافت این تسهیلات شده اند.
با هدف گسترش فضاهای فرهنگی توسط بانک پاسارگاد صورت گرفت؛
اهدای دبیرستان خیام به دانشآموزان
روستای میدان بزرگ پلدختر استان لرستان
بانک پاسارگاد با اهدای مدرسۀ خیام به روستای میدان بزرگ در استان لرستان، بار دیگر در جهت گسترش فضاهای فرهنگی و آموزشی کشور گام برداشت تا رویکرد اجتماعی خود در قامت مدرسهسازی را به تجلی درآورد.
به گزارش کائنات و به نقل از روابطعمومی بانک پاسارگاد، مراسم اهدای مدرسۀ سهکلاسۀ خیام، با حضور حجتالاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه شهرستان پلدختر، مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و جمعی از مدیران ارشد این بانک، بهاروند مدیر کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استام لرستان و تعدادی از مسئولان محلی و هموطنان عزیزمان برگزار شد تا با این اقدام مسئلۀ کمبود فضای آموزشی فرزندان این روستا و همچنین روستاهای همجوار، مرتفع شود و دانشآموزان این مناطق نیز بتوانند از امکانات آموزشی مناسب بهرهمند شوند.
در این مراسم مدیرعامل بانک پاسارگاد صحبتهای خود را با اشاره به اینکه ملت ایران، ملتی رضوی و بانک پاسارگاد نیز بانکی رضوی است آغاز کرد و با همراهی حاضرین، به قرائت صلوات خاصه حضرت امام رضا(ع) پرداخت. او در ادامه در خصوص مسئولیت سنگین بانکها در شناسایی و تشخیص ربا در بانکداری اسلامی توضیح داد. قاسمی همچنین با توجه به شرایط سخت روستاهای کشور، از زحمات مدیران این مناطق و مسئولان آموزش و پرورش، قدردانی کرد.
وی در ادامه به بیان توضیحاتی در مورد مسئولیتهای اجتماعی بانک پاسارگاد پرداخت و در این خصوص گفت: در این ارتباط از بدو تأسیس بانک کارهای قابل توجهی انجام شده است، این روند از بازسازی وسیع بافت فرسوده اطراف حرم حضرت امام رضا(ع) آغاز و به موارد دیگری مانند مدرسهسازی و کتابخانهسازی گسترش یافته است.
قاسمی افزود: در بحث مدرسهسازی با تعداد 8 مدرسه که بزودی ساخت آنها به اتمام خواهد رسید، ۵۴ مدرسه ساختهایم. همچنین ۱۸ کتابخانه ساخته شده و 4 کتابخانه دیگر نیز در دست ساخت است، که در مجموع میتوان گفت برنامه 76 مدرسه و کتابخانه تنظیم و اجرایی شده است.
مدیرعامل بانک پاساگاد در مورد ساخت مدارس دارالفنون گفت: در مراکز استانها مشغول احیای دارالفنون هستیم، انشاالله در این مدارس بتوانیم بزرگانی را برای اداره آینده کشور تربیت کنیم. وی در ادامه به تأسیس دانشگاه خاتم اشاره کرد و این دانشگاه را به عنوان مرکز امید جوانان این کشور برای ارتقا به بالاترین سطح در مرز دانش دنیا دانست.
قاسمی در ادامه با بیان خاطرهای از دوران تحصیل خود به استعداد بالای جوانان کشورمان اشاره کرد. او همچنین اقدامات انجامشده در جهت توسعه فضای اطراف حرم رضوی را تشریح کرد. وی در ادامه به ساخت بیمارستان هزار تختخوابی در قم اشاره کرد و افزود این بیمارستان که بزودی آماده خواهد شد، بزرگترین و مهمترین مرکز درمانی در خاورمیانه خواهد شد که بیانگر پشتکار و استعداد فوقالعاده جوانان این سرزمین است.
قاسمی با اشاره به اینکه خود یک روستایی است به دانشآموزان تاکید کرد که از همین مناطق محروم روستایی میتوانید شروع کنید و به بالاترین درجات معنوی و دنیوی برسید. وی در این مورد خطاب به دانشآموزان گفت: با توجه به سختی که شما به خاطر کمبود امکانات در روستاها کشیدهاید، قطعاً در آینده در مشاغل انتخابی خود بهترین خواهید بود.
مدیرعامل بانک پاسارگاد در انتهای صحبتهای خود ضمن ابراز امیدواری جهت رسیدن دانشآموزان به بالاترین درجات علمی، برای فرزندان عزیز کشورمان بهترین آرزوها را از خداوند متعال درخواست کرد. بانک پاسارگاد با تمرکز بر مناطق کمبرخوردار و آسیبدیده بر اثر سیل و زلزله، تاکنون اقدامات سازندهای انجام داده که یکی از مهمترین آنها، بازسازی و اهدای فضاهای آموزشی در سراسر ایران عزیز بوده است. این اقدامات که عمدتا از سال 1398 بهصورت پیدرپی در حال پیگیری و اجرا است، تاکنون به ساخت 54 مدرسه در استانهای مختلف انجامیده که از این بین تعداد 25 مدرسه در روستاهای استان لرستان بنا شده است.
لازم به ذکر است که همزمان با تأسیس این مدرسه، مدرسۀ سهکلاسۀ دیگری با نام میثم، در روستای کُناربلوط شهرستان پلدختر افتتاح و به فرزندان عزیز کشورمان اهدا شد.
مدیرعامل بانک سینا:
ذائقه و نیاز مشتریان در سرزمین هوشمند سینا شناسایی و تأمین میشود
مدیرعامل بانک سینا گفت: بر اساس راهبرد توسعه بانکداری دیجیتال و پلتفرمی بانک، «سرزمین هوشمند سینا» به عنوان اکوسیستمی از محصولات نوآورانه و خلّاقانه، به نحوی طراحی شده است که تأمینکننده نیازها و سلائق گروههای مشتریان باشد.
به گزارش کائنات؛ غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا بیان داشت: بانک سینا، در سالیان گذشته علیرغم موفقیتهایی که کسب کرده، از حیث مدل کسبوکار، با کمبودهایی مواجه بوده است که در راستای رفع آن، از ابتدای مردادماه سال ۱۴۰۱ در قالب کارگروههایی، فرآیند آسیبشناسی را شروع کردیم که طی آن تعداد یکهزار و 319 مسئله شناسایی شد.
وی افزود: با جمعبندی موضوعات، به پنج مسئله کلیدی در بانک رسیدیم و برای برونرفت از این مشکلات، دو راهبرد «توسعه خطوط کسبوکار» و «توسعه بانکداری دیجیتال و پلتفرمی» را در دستور کار قرار دادیم.
فتحعلی خاطرنشان کرد: در نگاه جدید کسبکاری، به عنوان یک بانک تجاری باید بتوانیم با مشتریان به صورت فعالانه تعامل کنیم و از طریق خطوط چهارگانه کسبوکار بانک شامل «بانکداری تجاری»، «بانکداری اختصاصی»، «بانکداری اجتماعی» و «بانکداری خرد»، سهم بهسزا و قابل قبولی در صنعت بانکداری کشور داشته باشیم.
مدیرعامل بانک سینا اظهار داشت: یکی دیگر از راهبردها که با جدیت در بانک پیگیری میشود، موضوع توسعه بانکداری دیجیتال و پلتفرمی است. از آنجا که شرکتهای فناوری بزرگ دنیا به حوزه صنعت بانکداری مخصوصاً به حوزه پرداخت ورود کردهاند و این موضوع در کشور ما هم تا حدودی مصداق دارد، بانک سینا، این موضوع را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی در دستور کار خود قرار داد. فتحعلی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر در حوزه پرداخت، رقابت سنگینی بین بانکها، شرکتهای فناوری و فینتکها وجود دارد و بانک سینا تلاش مضاعفی دارد تا در قالب بانکداری دیجیتال، سطح بهرهوری را افزایش داده و خدمات مورد نیاز گروههای مشتریان را به صورت شخصیسازیشده در سرزمین هوشمند سینا ارائه کند.
مدیرعامل بانک سینا با تأکید بر عزم و اراده این بانک در توسعه خدمات زنجیره ارزش، افزود: «سیبانک» به عنوان نخستین محصول سرزمین هوشمند سینا در حوزه بانکداری خرد با هدف ارائه تمام سرویسهای مورد نیاز مشتریان به صورت غیرحضوری نظیر افتتاح سپرده، پرداخت تسهیلات و بسیاری دیگر از موضوعات در قالب حوزه پرداخت که اصطلاحاً «خدمات پایه بانکداری» از آن نام برده میشود، به بهرهبرداری رسیده است.
وی در مورد راهاندازی «باشگاه مشتریان بانک سینا» نیز گفت: با وجود فعالیت چندین ساله بانک در حوزه بانکداری، متأسفانه در بحث باشگاه مشتریان کمفروغ بودیم و توجه ویژه به حوزه باشگاه مشتریان و بالابردن سطح وفاداری مشتریان نداشتیم.
به گفته فتحعلی، باشگاه مشتریان بانک سینا از ابتدا دیماه در دسترس گروههای مشتریان خواهد بود و امیدواریم از این طریق بتوانیم به صورت متمرکز، مداوم و دامنهدار ارتباط خوب و منطقی با مشتریان داشته باشیم تا سطح انتظارات، ذائقه و نوع نگاه آنها را نسبت به بانک بسنجیم و در فرآیند شخصیسازی محصولات و خدمات بانک سینا، به نحوی شایسته و مطلوب عمل کنیم.
مدیرعامل بانک سینا در بخشی از سخنان خود به نهمین همایش و نمایشگاه تراکنش ایران اشاره کرد و گفت: این بانک با آگاهی از اهمیت بانکداری دیجیتال و پیشرفتها و دستاوردهایی که در حوزه دیجیتال داشته و همچنین پلتفرمهایی که عملیاتی و رونمایی کرده، در نهمین نمایشگاه تراکنش ایران حضور مؤثر و فعالی خواهد داشت.
وی گفت: نظر ما بر این است که این پلتفرمها را در اختیار مشتریان و فعالان اقتصادی قرار بدهیم تا با بانکداری پلتفرمی بیشتر آشنا شوند و بتوانیم در حوزه بانکداری دیجیتال، در نظام بانکی کشور، ایفای نقش مؤثرتری نسبت به گذشته داشته باشیم.
فتحعلی برگزاری چنین رویدادهایی را انگیزهای برای رقابت سالم بین بانکها با هدف رشد کمی و کیفی موضوعات نوآورانه و دیجیتالی دانست و گفت: تأثیر برگزاری نمایشگاه تراکنش ایران بر اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری بسیار زیاد است و امیدواریم امسال نیز شاهد برگزاری هرچه مطلوبتر این نمایشگاه باشیم.