رسول صدرعاملی مطرح کرد؛
صداوسیما میگوید «جنگل پرتقال»
با سیاستهایش نمیخواند!
رسول صدرعاملی تهیه کننده فیلم «جنگل پرتقال» بیان کرد که درباره این فیلم و پخش تیزرهایش از صداوسیما به او گفتهاند محتوای فیلم با سیاست های تلویزیون نمیخواند.
رسول صدرعاملی تهیه کننده و کارگردان سینما در حاشیه جشنواره میراث فرهنگی درباره اینکه چرا کمتر آثاری در سینما و تلویزیون به میراث فرهنگی کشورمان پرداختهاند گفت: باعث تاسف است چون تعریفی که از سینمای ارزشی شده در این چند دهه به گونهای بوده است که خیلی از مسایل و مضامین ارزشمند در این فهرست نیست از جمله میراث فرهنگی که میتواند یکی از ارزشیترین و بهترین های عرصه نمایش و هنر و ادبیات باشد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره میراث فرهنگی اضافه کرد: عزت الله ضرغامی و دیگران از جمله علی دارابی و علیرضا تابش دبیر جشنواره میراث وارد عرصه ای شده اند که در آن قصد دارند با برگزاری چنین جشنواره هایی به میراث فرهنگی کشور بپردازند پس باید کمکشان کرد تا جشنواره میراث فرهنگی را ارتقا داده و حتی بتوانند آن را به شکل بین المللی برگزار کنند.
صدرعاملی در ادامه درباره فیلم «جنگل پرتقال» که این روزها در سینماها در حال اکران است با ذکر یک گلایه نسبت به نبود تبلیغات آن در تلویزیون عنوان کرد: وقتی میگویند پخش تیزر «جنگل پرتقال» امکان پذیر نیست و با اعتباری که به فیلم دادند تنها امکان پخش زیرنویس را داریم و حرفشان هم این است که فیلم با سیاست های آنها نمیخواند من گیج می شوم، نمی دانم سیاست های مورد نظر آنها چیست.
وی در پاسخ به اینکه چقدر تلاش کرده است برای حل این مساله وارد گفتوگو شود، توضیح داد: به نظرم گفتوگو بی مورد است به هر حال اعمال ما روی پرده است و فیلم میسازیم که دیگر حرف نزنیم. فیلم خودش بیانگر موضوع است و باید درک شود. باید کسی پشت میز مسئولیت بنشیند که زیبایی شناسی، فرهنگ ایران و جامعه شناسی بداند.
صدرعاملی درباره کارنامه خود و دغدغهای که در فیلمسازی نسبت به دختران نوجوان دارد نسبت به تولید اثر در تلویزیون با توجه به مخاطب فراگیر آن بیان کرد: من دیگر خسته تر از این هستم که بخواهم سریال بسازم و اگر عمری باشد ترجیحم این است که کار سینمایی بسازم.
وی در ادامه درباره تهیه کنندگی در تلویزیون تصریح کرد: اگر کار خوبی باشد مهم نیست چه کسی باعث و بانی آن است بلکه باید ارزشمند باشد. فرقی ندارد در چه مدیایی باشد تلویزیون یا سینما، مهم این است که جای آن اثر خالی باشد.
وی در پایان اعلام کرد که امسال می خواهد به دنبال کارگردانی فیلم خودش باشد.
«نیکلاس کیج» درآستانه بازنشستگی از سینما
«نیکلاس کیج» که یکی از پرکارترین بازیگران هالیوود است اعلام کرد که تقریبا کار او در سینما در آستانه ۶۰ سالگی به پایان رسیده است.
به گزارش هالیوود ریپوررتر، یکی از ستارگان هالیوود به بازنشستگی چشم دوخته است، «نیکلاس کیج» که در آستانه ۶۰ سالگی است، میگوید که تقریباً بازیگری برای او به پایان رسیده است و ممکن است تنها در سه یا چهار فیلم دیگر مقابل دوربین برود. او در مصاحبهای جدید با مجله «ونیتب فر» گفت: «احساس میکنم آنچه را که باید در مورد سینما بگویم، گفتهام و تا آنجایی که میتوانستم نقشآفرینی داشتهام... میخواهم در روند انتخابم سختگیرانهتر باشم و با صدای بلند خداحافظی کنم» کیج اضافه کرد که پدرش در ۷۵ سالگی درگذشته و او نیز تخمین میزند که ممکن است تنها ۱۵ سال دیگر زنده باشد و میخواهد این زمان را با خانوادهاش بگذراند. با این حال او میگوید که آماده است تا سایر اشکال بازیگری، مانند سریال تلویزیونی را امتحان کند، کاری که هرگز تاکنون انجام نداده است.
او از زمان نقش آفرینی در فیلم «دختر دره» در سال ۱۹۸۳ در بیش از ۱۰۰ فیلم بلند ظاهر شده و در سال ۱۹۹۶ برای بازی در فیلم «ترک لاس وگاس» برنده اسکار بهترین بازیگر مرد شد. او تنها در سال ۲۰۲۳ در شش عنوان فیلم بازی کرده و کمدی فعلی او با نام «سناریوی رویایی» یکی از بهترین واکنشهای منتقدان را در دوران بازیگری وی به ارمغان آورده است. صحبتهای کیج مبنی بر بازی در تنها سه یا چهار فیلم، احتمالا شامل چهار عنوان فیلم آینده او که در وبسایت «IMDB» در مراحل مختلف تولید هستند، نمی شود. «نیکلاس کیج» نخستین بار در دهه ۱۹۸۰ میلادی با بازی در فیلم «ماه زده» و «بزرگ کردن آریزونا» به عنوان یک استعداد بازیگری شناخته شد و در نهایت با کسب جایزه اسکار در سال ۱۹۹۵ برای بازی در فیلم «ترک لاس وگاس» به یکی از معروفترین بازیگران سینمای جهان تبدیل شد.
او در ادامه در فیلمهای مهمی چون «صخره»، «تغییر چهره» و «گنجینه ملی» نیز بازی کرد و در سال ۲۰۰۲ برای نقشآفرینی در فیلم «اقتباس» برای دومین بار نامزد کسب جایزه اسکار شد.
کمک میلیون دلاری خواننده معروف به مردم غزه
«دِویکند» خواننده معروف کانادایی ۲.۵ میلیون دلار از صندوق بشردوستانه خود به فعالیتهای برنامه جهانی غذای سازمان ملل در غزه کمک کرد.
به گزارش عرب نیوز، برنامه جهانی غذا سازمان ملل این هفته اعلام کرد که خواننده کانادایی «دِویکند» با نام اصلی «ایبل مکنن تسفی» که سفیر حسن نیت این سازمان است، مبلغ ۲.۵ میلیون دلار از صندوق بشردوستانه خود برای تامین غذا در غزه کمک کرده است.
برنامه جهانی غذای سازمان ملل اعلام کرد که این کمک مالی که معادل چهار میلیون وعده غذایی اضطراری است و ۸۲۰ تن بسته غذایی را تأمین میکند که میتواند بیش از ۱۷۳ هزار فلسطینی را برای دو هفته تغذیه کند. «کورین فلیشر» مدیر برنامه جهانی غذا در خاورمیانه، شمال آفریقا و شرق اروپا در بیانیهای گفت: «این درگیری فاجعهای انسانی را به وجود آورده است و برنامه جهانی غذا به طور شبانه روزی برای ارائه کمک به غزه کار میکند اما برای رسیدگی به سطح ناامیدکننده گرسنگی که شاهد آن هستیم، نیاز به افزایش گسترده کمکهای بشردوستانه داریم». ما از «دِویکند» برای این کمک ارزشمند به مردم فلسطین تشکر میکنیم و امیدواریم دیگران از از وی پیروی کنند و از تلاشهای ما حمایت کنند».