روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان - شماره 4489

دبیر ستاد حقوق بشرجمهوری اسلامی ایران:

سازمان ملل حقوق کودکان غزه را به رسمیت بشناسد

دبیر ستاد حقوق بشرجمهوری اسلامی ایران با اشاره به روز جهانی کودک، تاکید کرد که باید سازمان ملل حقوق کودکان مظلوم غزه را نیز به رسمیت بشناسد.
کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه در توییتر نوشت: ۲۰ نوامبر از سوی سازمان ملل متحد روز جهانی کودک نام‌گذاری شده‌است. اگر کودکان غزه را هم جزو کودکان جهان به شمار می‌آورند، خوب است حق کودکی کردن، حق ادامه حیات و رشد کردن را امسال برای این کودکان مظلوم هم به رسمیت بشناسند.

معاون فرمانداری تهران تاکید کرد؛
هشدار نارنجی کولاک و برف در ارتفاعات تهران
  معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران از برف و یخبندان در ارتفاعات شمال تهران و باد و باران در مناطق مرکزی و جنوبی تهران خبر داد.
سعید بشیری در این باره گفت: از عصر دوشنبه ۲۹ آبان تا چهارشنبه اول آذر در مناطق شمالی تهران از جمله ارتفاعات وردیج و واریش و امام زاده داود (ع)، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید گاهی خیلی شدید، کاهش محسوس دما، در مناطق مستعد بارش تگرگ، مناطق سردسیر و ارتفاعات مه، بارش برف، کولاک، اختلال در تردد در جاده های کوهستانی، امکان سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی و یخ زدگی معابر، خطر صاعقه، خسارت به محصولات کشاورزی و... پیش بینی شده است.
وی افزود: علاوه بر ارتفاعات وردیج و واریش و امام زاده داود (ع)، در مناطق جنوبی تهران در بازه های زمانی مختلف بارش باران پیش بینی شده که کاهش شدید دما بویژه در روز چهارشنبه و همچنین باد شدید و خیلی شدید هم پیش بینی شده است، لذا از شهروندان تهرانی درخواست می‌شود با توجه به اختلال تردد در جاده های کوهستان و نقاط سردسیر از اتراق کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها از جمله رودخانه های پهنه شمالی تهران و رودخانه کن و همچنین از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران با تأکید بر ضرورت حفظ آمادگی دستگاههای اجرایی و امداد رسان، به شهروندان تهرانی نیز توصیه کرد که ضمن اطمینان از استحکام سازه های موقت در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط کافی را داشته باشند.

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران خبر داد؛
آغاز طرح نظارت شبانه بر کیفیت خدمات
 و فعالیت‌های شهرداری تهران
  رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران از آغاز طرح نظارت شبانه سازمان بازرسی خبر داد و گفت: دنبال آن هستیم که نظارت بر فعالیت‌های شهرداری را تقویت کرده و مسائل و مشکلات شهر را با بازرسی مستمر کاهش دهیم.
رضا رحمانی با بیان اینکه بخش زیادی از فعالیت های اجرائی و نظارتی مدیریت شهری در ساعات پایانی شب انجام می شود، اظهار کرد: طرح نظارت شبانه بر عملکرد تمامی حوزه های شهرداری تهران اعم از مناطق، سازمان ها و شرکتها به منظور ارتقای کیفیت خدمات شهرداری در این ساعات در دستور کار همکاران این سازمان قرار گرفته است.
رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران ادامه داد: بر همین اساس و با توجه به تاکید شهردار تهران مبنی بر ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، به دنبال آن هستیم که نظارت بر فعالیت‌های شهرداری را تقویت کرده و مسائل و مشکلات شهر را با بازرسی مستمر کاهش دهیم.
بر اساس گزارش سایت شهر، رحمانی در تشریح طرح نظارت شبانه سازمان بازرسی گفت: نظارت بر کیفیت خدمات رسانی در گرمخانه‌ها، یاورشهرها و اسکان های کارگری، نحوه عملیات جمع آوری زباله، رفت و روب معابر، آسفالت ریزی، بررسی وضعیت ایستگاه‌های اتوبوس و خط کشی معابر، فعالیت درمانگاه‌های شهرداری، پیگیری مشکلات پایانه‌های مسافربری، نحوه بهره برداری و نگهداری اماکن متعلق به شهرداری تهران و نظارت بر ساخت و سازها و ... از جمله مواردی است که در این طرح مورد نظارت و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش:
روز«بدون کیف»به معنی وقت تلف کردن بچه‌ها
در مدرسه نیست
  معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، با تاکید بر اینکه معنی روز بدون کیف این نیست که بچه‌ها همینطوری به مدرسه رفته و وقت خود را در مدرسه تلف می‌کنند، گفت: در روز بدون کیف معلمان باید موقعیت یادگیری شبیه زندگی واقعی برای دانش آموزان ابتدایی خلق کنند تا دانش آموز در آن موقعیت، زندگی را یاد بگیرد و شایستگی‌های پایه در آنها ایجاد شود.
معصومه نجفی پازوکی درباره روز بی‌کیف و کتاب برای دانش آموزان ابتدایی، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین در مورد آموزش دانش آموزان به ویژه در دوره عمومی که دوره ابتدایی طلایی‌ترین دوره آموزش عمومی است، تاکید شده که باید بچه‌ها را در شش ساحت زیستی، تربیت بدنی، هنری و زیبایی شناسی، علمی و فناوری، اجتماعی و اقتصادی تربیت کنیم.
وی ادامه داد: سال‌ها معلمان عادت کردند به اینکه به کتاب درسی به عنوان جهت دهنده به کل مسیر آموزش و نه به عنوان یکی از ابزارهای تربیت نگاه می‌کنند. این در حالی است که وقتی خیلی به کتاب درسی وصل شوید این امر خودش شما را به سمت حافظه محوری پیش می‌برد به طوری که فقط مباحث دانشی مطرح می‌شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه روز بدون کیف در مدرسه در واقع کتاب را  حذف می کند، تاکید کرد: در این شرایط این سوال مطرح می‌شود که معلم عزیز، در این روز کیف و کتاب وجود ندارد، حال می‌خواهی چه کار کنی؟. در این شرایط معلم باید موقعیت‌های یادگیری خلق کند.
نجفی پازوکی خاطر نشان کرد: معنی روز بدون کیف این نیست که بچه‌ها همینطوری به مدرسه رفته و وقت خود را در مدرسه تلف می‌کنند، بلکه خلاق‌ترین معلم است که می تواند برای روز بدون کیف طراحی آموزشی کند، یعنی کتاب دیگر نیست و معلم برای روز بدون کیف باید طراحی آموزشی داشته باشد.
وی با تاکید بر اهمیت ایجاد موقعیت یادگیری توسط معلم برای دانش‌آموزان، توضیح داد: در روز بدون کیف معلمان باید موقعیت یادگیری شبیه زندگی واقعی برای دانش آموزان ابتدایی خلق کنند تا دانش‌آموز در آن موقعیت یادگیری، زندگی را یاد بگیرد و شایستگی‌های پایه در او ایجاد شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه رادیویی افزد: وقتی کتاب روی میز است گویی معلم نگران این است که طبق بودجه بندی برای تدریس کتاب پیش رود و تدریس او دیر نشود اما روز بدون کیف ضمن اینکه یک فضای جذاب شبیه زندگی برای بچه ها رقم می‌زند، مانوری برای معلمان است تا معلم تمرین کند روزی که  کتاب در دست او نیست چطور باید موقعیت‌های یادگیری در ساحات شش گانه تربیتی خلق کند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه