شکست حصر رسانهای اربعین یک اولویت است
مشاور فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه حماسه اربعین نشانهای است از این که در دنیا اتفاقاتی در حال وقوع است، گفت: امروز دانشجویان جهان اسلام رسالتشان این است که اربعین را از سانسور و بایکوت خبری خارج کنند.
دهمین همایش دانشجویان مسلمان جهان روز پنجشنبه 16 شهریور با حضور اساتید و دانشجویان از کشورهای اروپایی و آسیای شرقی، ایران، پاکستان، آمریکا، فیلیپین، هندوستان در سالن خاتم الانبیاء حرم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در کربلا برگزار شد.
در این مراسم حمیدرضا مقدمفر مشاور فرمانده کل سپاه طی سخنانی با اشاره به دلایل سانسور رسانهای راهپیمایی اربعین توسط رسانههای غربی اظهار داشت: یکی از سوالاتی که امروز در ارتباط با حماسه اربعین حسینی مطرح می شود این است که چرا تمامی رسانههای غربی در یک اقدام هماهنگ این مراسم با شکوه را سانسور میکنند؟ البته همه ما اصل ماجرا را میدانیم ولی بهتر است بار دیگر دلایل وحشت غربیها از انتشار این حماسه میلیونی را مرور کنیم.
وی افزود: حدود 10 سال است که میزان زائران راهپیمایی اربعین به شکل فزایندهای در حال افزایش است و رسانههای غربی نیز به همان نسبت اخبار این رویداد را سانسور میکنند اما امسال اوج این عملیات سانسور را شاهد بودیم که نشاندهنده ترس و وحشت غربی هاست.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: غربی ها سالها قبل در قالب مکتب لیبرالیسم تلاش کردند تا انسان را جای خدا قرار دهند و نعوذ بالله گفتند که خدا مُرد و اراده و خواست انسان باید به جای خدا قرار گیرد. وقتی صحبت از معاد میشد میگفتند اینها افسانه است و وقتی صحبت از مسائل ماوراءالطبیعه میشد میگفتند که اینها خیالات است و آنچه که برای بشر است، لذتجویی انسانی است.
مقدمفر ادامه داد: کم کم مکتبی به نام لیبرالیسم شکل گرفت و بر همین اساس تصریح شد که بد و خوب همان است که انسان بخواهد. اگر تمامی مکاتب الهی هم همجنسگرایی را بد بدانند اما انسان امروز آن را بخواهد، پس همجنسگرایی خوب است. امروز در برخی از ایالتهای آمریکا مسئله همجنسگرایی تبدیل به قانون شده و در حال فراگیر شدن است. علت اصلی هم این بود که تلاش شد تا خواست انسان بر خواست و اراده الهی غلبه داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه امروز دنیای غرب به یک بحران اخلاقی و معنوی برخورده است، یادآور شد: مقام معظم رهبری 10 سال قبل نامهای برای جوانان اروپا نوشتند و به این جوامع تاکید کردند که امروز غرب دچار بحران است و نباید به شرمندگی تاریخی خود دامن بزند. ایشان خطاب به جوامع غربی گفتند که یک زمانی سیاهپوستان و رنگین پوستان را در غرب منکوب کردید و امروز از این رفتارها شرم تاریخی دارید. بنابراین امروز که لیبرال دموکراسی و خدامردگی و لذتجویی به بنبست خورده است، دوباره شرمنده نشوید.
مشاور فرمانده سپاه تاکید کرد: اندیشمندان غربی امروز به بنبست خوردهاند و در نقطه مقابل، داستان زیست اربعینی است که برای جوامع غربی افسانه است.
مقدمفر خطاب به مهمانان همایش که از کشورهای مختلف خارجی خود را به راهپیمایی اربعین حسینی رسانده بودند، خاطرنشان کرد: آنچه که شماها در مشایه دیدید و تعریف کردند روایت آن در رسانههای غربی افسانه است. مگر میشود کسی به زور کفش شما را واکس بزند یا از تمام دارایی جانی و مالی خود در راه امام حسین(ع) ایثار کند. این مفاهیم اساساً معنایی در غرب ندارد. به همین دلیل است که غربیها به هیچ وجه دوست ندارند که این مسائل رسانهای شود.
وی تاکید کرد: اربعین نشانهای است از اینکه در دنیا اتفاقاتی در حال وقوع است کمااینکه امروز اربعین مدیون انقلاب اسلامی است و امروز پرچمدار انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری است و 30 و چند سال است که ایشان این پرچم را بلند کردند. دو نشانه از اینکه ما به قله نزدیک شدیم، وجود دارد، اول بروز و ظهور انقلاب اسلامی توسط امام خمینی(ره) که 44سال از آن واقعه میگذرد و نشانه دوم همین حماسه اربعین حسینی است.
مقدمفر با طرح این سوال که «چرا صهیونیستها تا این حد از انقلاب اسلامی هراس دارند؟» خاطرنشان کرد: آنها در ابتدای عمر انقلاب اسلامی، 6 ماه به 6 ماه منتظر پایان انقلاب اسلامی بودند و اخیراً هم که با حوادث سال گذشته اعلام کردند که کار انقلاب اسلامی تمام است، در حالی که این انقلاب ریشه گرفته است. دومین حقیقتی که صهیونیستها را به وحشت انداخته همین حماسه اربعین حسینی است. 20 میلیون جمعیت با زیست فداکارانه و ولایتمدارانه به سمت حضرت اباعبداالله حرکت میکنند. ای کاش رسانههای غربی اجازه میدادند که پیام اربعین به دنیا برسد تا مردم دنیا بفهمند که حسین (ع) کیست و زندگی اربعین به چه معناست.
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: رهبر انقلاب در سخنرانی اخیرشان فرمودند که ما در حال نزدیک شدن به قله هستیم. این قله کجاست؟ قله یعنی همین زیست حسینی و معنویت و کمال و الا مابقی زندگی انسانی که با زندگی حیوانی تفاوتی ندارد. زیست حسینی یعنی همین چند روزی که شما تجربه کردید. هدف خلقت ما یعنی همین زندگی و فداکاری برای یکدیگر. غربیها میگویند خدا کنار برود و انسان محور باشد برای زندگی شاد، در حالی که در اربعین و در اوج سختیها و رنجها و تاول زدن پاها ما شادترین لحظات زندگی را سپری کردیم.
وی در پایان تاکید کرد: امروز دانشجویان جهان اسلام و رسانههایی مثل رسانه آقای سیدظهیر در آمریکا رسالتشان این است که اربعین را از سانسور و بایکوت خبری در بیاورند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام :
مردم حامی انقلاب هستند و صحنه را خالی نمیکنند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دلیل اصلی اعتماد امام راحل به مردم را تدین و انقلابی و اربعینی بودن مردم عنوان کرد و گفت: مردم ایران بهدلیل حسینی بودن و دلبستگی به اهل بیت، حامی انقلاب هستند و به آسانی صحنه را ترک نمیکنند.
«محمدحسین صفار هرندی» در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه این هفته تهران با گرامیداشت خاطره شهدای قیام خونین ۱۷ شهریور ۵۷ علیه رژیم ستمشاهی که «جمعه سیاه» نام گرفت، به زمینههای وقوع این رخداد پرداخت و گفت: بعد از شروع نهضت اسلامی این حرکت در ماه رمضان سال ۵۷ با غلیان احساسات دینی و افزایش معرفت نسبت به حقایق به نقطهای رسید که عید فطر در تناسب با این موضوع برگزار شد.
وی افزود: مردمی که صبح روز عید فطر برای اقامه نماز به امامت شهید مفتح در مسجد قبا حضور پیدا کردند، شنیدند که قرار شده نماز در تپههای قیطریه در فضای باز برگزار شود؛ بنابراین جمعیت عظیم مردمی بهصورت خودجوش حرکت کرد و در خیابان شمیران سابق راهپیمایی اعتراضی برگزار شد و همان روز نام این خیابان به شریعتی تغییر یافت.
صفار هرندی ادامه داد: جمعیت در آن روز به حدی زیاد بود که نمیشد انتهایی برای آن متصور بود؛ این جمعیت تا عصر آن روز به راهپیمایی ادامه دادند و از خیابان بهشتی عبور و به سمت خیابان ولیعصر حرکت کردند و بعد هم به میدان انقلاب رسیدند و همه این اتفاق پیش چشم نیروهای نظامی رژیم که متحیر بودند، رقم خورد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از این راهپیمایی پرشکوه، جریان هدایت انقلاب در ایران بهویژه شهید بهشتی به این نتیجه رسیدند که حیف است این ظرفیتی که در راهپیمایی پدیدار شد از بین برود و لذا دو سه روز بعد راهپیمایی دیگری در میدان آزادی تکرار شد و در آنجا شهید بهشتی سخنرانی کرد و نماز ظهروعصر با حضور پرشور مردم انقلابی اقامه شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در این راهپیمایی مردم برای تجمع در میدان شهدا قرار گذاشتند، یادآوری کرد: میدان شهدا روز ۱۷ شهریور و قبل از کشتار میدان شهدا نام گرفته بود؛ به این صورت که سه روز قبل از این تاریخ چند نفر که به سمت میدان ژاله حرکت کرده بودند، با نیروهای اهریمنی رژیم برخورد کرده و شهید شدند.
صفار هرندی ادامه داد: رژیم شاه با ترس و هراس از این اتفاقات، در روز ۱۷ شهریور اعلام حکومت نظامی کرد و جمعیت غالب هم از اعلام حکومت نظامی بیخبر بود؛ بنابراین حکومت شاه که تصمیم گرفت زهرچشمی از مردم بگیرد، با بیرحمی مردم را به رگبار بست.
وی با بیان اینکه ۱۷ شهریور به فصل جدیدی از حیات انقلاب اسلامی تبدیل شد، ادامه داد: پیام حضرت امام (ه) که به فاصله یک روز بعد از این واقعه تلخ و خونبار صادر شد، به بهت سنگینی که بعد از این جنایت حاکم شده بود پایان داد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: پیام امام (ره) بهگونهای بود که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است اما بعد از این پیام، مردم روحیه جدیدی پیدا کردند. امام گفته بودند همه شهدای ۱۷ شهریور همانند مصطفی من بودند و ای کاش من هم در میان آنها بودم و شهید میشدم.
صفار هرندی با اشاره به اینکه برخی جریانات سیاسی قادر به درک حقیقت ۱۷ شهریور نبودند، اظهار داشت: برخی از سیاسیون بعد از ۱۷ شهریور میگفتند کار نهضت تمام شد و نباید تندروی میکردیم؛ همچنین بعضی عناصر سیاسی وابسته به منافقین در تحلیلهای خود در داخل زندان میگفتند کار انقلاب تمام شد و نهضت سر بلند نخواهد نکرد و تظاهرات مردم را محکوم کردند و حتی «فِرِد هالیدِی» بعد از سرکوب ۱۷ شهریور گفت فاتحه انقلاب برای ۱۰ سال آینده خوانده شد اما چند ماه بیشتر طول نکشید که مشخص شد اینها چقدر با حقیقت فاصله دارند.
وی در ادامه اظهار کرد: دلیل اصلی اعتماد امام راحل به مردم نیز این بود که او باور داشت مردم، متدین، انقلابی و اربعینی هستند و به همین دلیل کلمه «خدا» از کلام رهبر نهضت اسلامی مردم حذف نشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: مردم بهدلیل حسینی بودن و دلبستگی به اهل بیت، حامی انقلاب هستند و به آسانی صحنه را ترک نمیکنند؛ شاهد آن نیز راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران و سراسر کشور است.