روزنامه کائنات
5

گزارش

1402 سه‌شنبه 30 خرداد - شماره 4383

رشد 96 درصدی وصول حقوق دولتی معادن‌ و افزایش 36 درصدی تولید خودرو‌ سواری‌

تولید خودروی سواری در سال 1401 نسبت به 1400 رشد 36 درصدی داشت، همچنین وصول حقوق دولتی معادن در سال 1401 بیش از 96 درصد نسبت به سال قبل از آن رشد داشته است.
 ارزیابی عملکرد و بررسی میزان موفقیت دولت در عمل به وعده‌ها، مستلزم شناخت نسبت به وضعیت و شرایط شروع به فعالیت آن است. خط‌مشی دولت سیزدهم، پرهیز از حاشیه‌ها و تمرکز بر کار و تلاش برای حل مشکلات بوده است، اما با توجه به گذشت‌ نزدیک به دو سال از فعالیت دولت و به منظور ارزیابی دقیق عملکرد و اقدامات صورت گرفته، تشریح شرایط کشور در زمان شروع به کار دولت ضرورت دارد.
دولت سیزدهم در دو سال فعالیت خود با چالش‌های جدی مواجه بوده است، اما با این حال از تمرکز دولت بر حل مسائل و مشکلات مردم کاسته نشد و مسیر تحول و پیشرفت ادامه پیدا کرد؛ اکنون با گذشت حدود دو سال از فعالیت‌های دولت و به بهانه دومین سالگرد انتخابات، فرصتی مناسب برای بررسی و ارزیابی دستاوردهای حاصله و مسیر طی شده در راستای تحول و پیشرفت فراهم آمده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه