فرمانده فراجا:
باید با قانون شکنان قاطعانه برخورد کرد
فرمانده فراجا تاکید کرد که به حکم قانون باید با قانون شکنان قاطعانه برخورد کرد و کسی که بخواهد از روی خط قرمز امنیت عبور کند حتماً با سدی محکم به نام قانون مواجه خواهد شد.
سردار احمدرضا رادان در حاشیه سفر به استان خوزستان و حضور بر مزار «شهید محمد قنبری» در شهرستان صیدون گفت: به دنبال حادثه تلخی که متاسفانه پیش آمد و یکی از رزمندگان حوزه امنیت به درجه رفیع شهادت نائل شد وظیفه خود دانستیم که برای بررسی، سرکشی، عرض سلام و ادب خدمت خانواده و کنار مزار شهید محمد قنبری برسیم و تسلیت و تبریک تقدیمشان کنیم. انشاءالله این خونهای پاک مقدمهای باشد بر حذف همه زشتیها و پلشتیها و همچنین حذف آن کسانی که به خود جرأت میدهند دیوار امنیت را خراب کنند یا از آن بالا بروند.
بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس، فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: کسی که دیوار قانون را می شکند و هنجارشکنی و بیقانونی میکند صف آن از صف مردم و قانونمداران جدا و طبیعی است با قانون شکن به حکم قانون باید قاطعانه برخورد کرد و این را به مردم عزیز قول میدهم که آن کسی که بخواهد از روی خط قرمز امنیت عبور کند حتماً با سدی محکم به نام قانون مواجه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد؛
لزوم تبعیت پزشکان از راهنماهای بالینی در تجویز دارو
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر لزوم تبعیت پزشکان از راهنماهای بالینی در تجویز دارو، گفت: در غیر این صورت از حمایتهای بیمهای خارج میشوند؛ لذا امیدواریم در آینده راهنماهای بالینی بیشتری ابلاغ شود.
دکتر محمد مهدی ناصحی در خصوص آخرین وضعیت اجرای نسخه نویسی الکترونیکی، گفت: نسخه نویسی الکترونیک در ۲ سال گذشته به طور کامل در بخشهای سرپایی و بستری استقرار پیدا کرد و خوشبختانه سازمان بیمه سلامت ایران در اجرای این پروژه پیشرو بود.
وی با اشاره به اینکه ۹۸ درصد نسخ دریافتی و پرداختی به صورت الکترونیک است، اظهار کرد: به طور عمده این پروژه در استانها و شهرستانها در بخش دولتی و خصوصی اجرایی میشود، تنها در تهران و برخی مراکز استانها هنوز درصدی از پزشکان اقدام به نسخهنویسی کاغذی میکنند؛ البته الزام قانون بودجه سال گذشته و سال جاری اجرای این پروژه بوده و حتی تمدید پروانه مطبها منوط به استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی است.
وی با بیان اینکه اشکالات و مشکلات سامانه نسخه نویسی الکترونیکی رفع شده است، تصریح کرد: از جامعه پزشکی و نظام پزشکی انتظار میرود که در اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیکی همکاری و تعامل کنند، ضمن اینکه ابزار نظارتی در بخش سرپایی در اختیار نظام پزشکی و در بخش سرپایی بر عهده وزارت بهداشت است.
ناصحی با تاکید بر اینکه سامانه بیمه سلامت به ازای ارائه هر خدمت و نسخه به بیمار پیامک ارسال میکند، بیان کرد: در هر صورت بیمار در جریان بهره مندی از هرگونه خدمت و بیماری خود قرار دارد، لذا سامانه بیمه سلامت ایران در ارسال پیامک به بیمار هیچ مشکلی ندارد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، ادامه داد: یکی از مهم ترین ویژگی های نسخه نویسی الکترونیکی جلوگیری از هرگونه تخلف است، البته افراد میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل، با سامانه پاسخگویی ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند.
وی با بیان اینکه تجویز دارو براساس راهنماهای بالینی انجام میشود، اظهار کرد: نزدیک به ۶۰۰ مورد از راهنماهای بالینی ابلاغ و در سامانهها اعمال شده است، بویژه برای بیماریهای صعب العلاج که در سامانههای بیمه سلامت نیز این بیماران نشاندار شدند. البته برای سایر بیماریها نیز با همکاری سایر بخشهای ذی ربط این مسیر ادامه پیدا میکند.
ناصحی با یادآوری اینکه پزشکان باید از راهنماهای بالینی تبعیت کنند، گفت: در غیر این صورت از حمایتهای بیمهای خارج میشوند لذا؛ امیدواریم در آینده راهنماهای بالینی بیشتری ابلاغ شود.
بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، وی درباره همکاری و پیوستن بیمههای تکمیلی به سامانه نسخه نویسی الکترونیکی، افزود: اطلاعات و ساز و کارهای لازم در اختیار بیمههای تکمیلی قرار گرفته و مسئولان بیمههای تکمیلی در اجرای این پروژه مصمم هستند؛ به طوری که بیمه آتیه سازان حافظ در بخش سرپایی اقدام به اجرای طرح کرده است. لذا گامهای قابل قبولی در این خصوص برداشته شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد؛
تشکیل کارگروهی برای بررسی جزئیات برنامه هفتم توسعه
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از رونمایی از نشان ویژه بازنشستگان کشوری در روز ۲۵ ذی الحجه خبر داد و گفت: قرار است کارگروهی متشکل از نمایندگان مجلس، نمایندگانی از بازنشستگان و همچنین نمایندگانی از صندوق بازنشستگی کشوری تشکیل شود تا به مطالعه جزئیات برنامه هفتم توسعه بپردازند.
نعمت الله ترکی در نشست با تعدادی از کانونهای بازنشستگان سراسر کشور که با حضور رئیس هیئت مدیره و مدیران زیرمجموعه صندوق و تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ساختمان صندوق برگزار شد، با مهم برشمردن برنامه هفتم توسعه، به عنوان چهارمین برش از سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و در راستای تحقق گام دوم انقلاب، گفت: برای پیگیری همه دغدغههای بازنشستگان در ارتباط با موارد مطرح در سند برنامه هفتم، کارگروهی با حضور نمایندگان مجلس و بازنشستگان تشکیل میشود تا با مشورت و تشریک مساعی به نتایج مفید و سازندهای برسیم.
گفتنی است مهدی عیسی زاده، عضو کمیسیون اجتماعی و رئیس فراکسیون بازنشستگان و امور اجتماعی مجلس شورای اسلامی، مجید انصاری، نماینده نورآباد ممسنی و سخنگوی فراکسیون بازنشستگان و امور اجتماعی مجلس و ابراهیم عزیزی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این نشست حضور داشتند و ضمن استقبال از تشکیل این کارگروه با حضور بازنشستگان، برای بررسی و اصلاح بندهای مرتبط با بازنشستگان در سند برنامه هفتم توسعه اعلام آمادگی کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، همچنین اعضای کانونهای بازنشستگی سراسر کشور به بیان مطالبات و نقطه نظرات خود پیرامون بندهای مرتبط با بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه پرداختند که از جمله مطالبات مطرح شده میتوان به اعمال گروه ارفاقی مربوط به سال ۹۹، حق مناطق جنگی، ساماندهی آیین نامه اجرایی کانونهای بازنشستگی، صدور کارت شناسایی سراسری برای بازنشستگان، متناسب سازی حقوق، بیمه تکمیلی، غربالگری درمانی، حق ایثارگری، اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و کمک هزینههای سفر و گردشگری بازنشستگان اشاره کرد.
سفرهای خارج از کشور شهردار قم دردسرساز شد
یکی از اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر قم، از سفرهای خارج از کشور شهردار این استان گلایه کرد و مرخصیهای مداوم وی را خلاف قانون برشمرد.
معصومه آمره، صبح دوشنبه ۲۹ خردادماه در جلسه علنی شورای شهر قم، با اشاره به مرخصیهای شهردار مرکز این استان، بیان کرد: با استناد به ماده ۹ آیین نامه حقوق و مزایای شهرداران مصوب ۱۹ خردادماه سال ۷۰ شهردار، به ازای هر یکسال یک ماه مرخصی دارد.
وی با بیان اینکه در تبصره یک این ماده، تاریخ استفاده مرخصی پس از تقاضای شهردار توسط شورای شهر تعیین میشود، تصریح کرد: لذا مرخصی شهردار باید توسط شورا تصویب شود و همچنین شورا میتواند تا دو ماه این مرخصی را به تعویق بیندازند.
آمره با اشاره به ضرورت عمل به قانون، خاطرنشان کرد: از آقای شهردار درخواست میشود که به قانون احترام گذاشته و از ایشان میبایست که در خصوص تذکر قانونی شورای شهر پاسخگو باشد.
وی اضافه کرد: همچنین در صورت مرخصی، شهردار میبایست یکی از معاونین خود را به عنوان جانشین، به صورت کتبی به شورا و مراجع ذیصلاح معرفی میکرد.
آمره در ادامه با بیان اینکه عدم حضور آقای شهردار در قم مصادف با مناسبتهای ۱۴ و ۱۵ خردادماه بود، اظهار کرد: مردم در این مناسبتها، که شاهد حضور گسترده زائرین در شهر مقدس قم بودیم، از نبود امکانات و برخی ناهماهنگیها گلایهمند بودند.
وی همچنین با اشاره به برگزاری جلسات بررسی چگونگی ادامه پروژه منوریل در استانداری قم، گفت: در خلال برگزاری این جلسات نیز آقای شهردار غایب بودند و گوشی ایشان در حالت پرواز بود.