با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی انجام شد؛
آغاز عملیات ساخت قطعه ب باند دوم کنارتخته دالکی
کلنگ زنی قطعه ب محور دالکی - کنارتختهعملیات اجرایی ساخت قطعه ب باند دوم بزرگراه کنارتخته ـ دالکی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور در مرز استانهای بوشهر و فارس آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در بوشهر با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، استاندار بوشهر و شماری از مسئولان استان و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در مرز استانهای بوشهر و فارس، عملیات اجرایی ساخت قطعه ب باند دوم بزرگراه کنارتخته ـ دالکی آغاز شد.
خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی در این آیین گفت: این قطعه بخشی از کریدور نزدیک به ۲۵۰ کیلومتری میان شیراز بوشهر است که برنامه داریم بهصورت چهارخطه باشد.
خادمی با اشاره به اینکه این مسیر بخشی از کریدور شمال به جنوب در مرکز کشور است که استان بوشهر را به مرکز کشور متصل میکند، افزود: از این ۲۵۰ کیلومتر نزدیک به ۶۰ کیلومتر آن در دو استان بوشهر و فارس باقی مانده است و در بوشهر نزدیک به ۱۶ کیلومتر است که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد. در فارس نیز ساخت قطعات بعدی از پیش آغاز شده و پیمانکاران در سه قطعه در حال انجام کار هستند. مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور اضافه کرد: برای تکمیل این کریدور به نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای دو استان نیاز است. خادمی بیان کرد: بخشی از مسیر در استان بوشهر بسیار مهم است که گردنههای اصلی در آن قرار دارند و برای ساخت و تکمیل آن نزدیک به هزار تا هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: پیمان ساخت این قطعه ۳۶ ماهه است که البته امیدواریم در ۲۴ ماه یعنی دو سال و تا پایان دولت سیزدهم به پایان برسد. خادمی گفت: ساخت باند دوم و چهارخطه کردن این مسیر در رفع گلوگاهی استان، افزایش ظرفیت اقتصادی و گردشگری برای منطقه و برقراری امنیتی در رفتوآمد بار و مسافر مؤثر خواهد بود. مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور افزود: در سال گذشته با حضور وزیر راه وقت مرحوم رستم قاسمی گردنه ابوالحیات در این کریدور که جزء سختترین نقاط کشور بود به طول ۲۱ کیلومتر بهرهبرداری رسید.
خادمی اضافه کرد: استاندار استان بوشهر این مسیر را در مصوبات سفر رئیسجمهور گنجاند که و تأمین مالی آن برقرار است و اگر کمبودی هم بود با ایده وزیر راه و شهرسازی تأمین خواهد شد تا کار با قدرت پیش برود. معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: این مسیر دو تونل به طول ۶۰۰ متر و ۳ پل بزرگ داد. استاندار بوشهر هم گفت: دولت تصمیم گرفته است که این بزرگراه را بسازد که بخشی از اعتبار آن را سازمان برنامه و بودجه تأمین میکند، بخشی از آن را وزارت راه و شهرسازی و بخش دیگر هم از اعتبارات استانی خواهد بود.
توسط شرکت آب و فاضلاب گیلان؛
کسب عنوان مقاله برتر هفتمين کنفرانس ملی GIS صنعت آب و برق کشور
مهناز نوبری: مقاله ارائه شده توسط محمد بهزاد قویم، کاوه تاج بخش و محمد حسین شعبانی همکاران معاونت بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای گیلان موفق به کسب رتبه برتر در هفتمين کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی GIS صنعت آب و برق کشور شد.شرکت آبفای استان با ارائه 10 مقاله و 2 ایده در هفتمين کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی GIS صنعت آب و برق کشور (دوم و سوم خرداد ماه سال جاری) حضور داشت.در این کنفرانس مقاله ارائه شده توسط محمد بهزاد قویم، کاوه تاج بخش و محمد حسین شعبانی همکاران معاونت بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای گیلان، با موضوع «شناسایی و رفع مشکلات ناشی از توزیع فشار نامناسب در شهر ماسال با استفاده از نقشههایGIS” عنوان برتر را بین 185 مقاله پذیرفته شده در هفتمين کنفرانس ملی GIS صنعت آب و برق کشور از آن خود کرد.در این مقاله مشکل توزیع فشار نامناسب شهر ماسال مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ شبکه توزیع آب و تاسیسات آبرسانی شهر ماسال ابتدا در GIS مدلسازی، سپس با ورود نقشه های GIS به نرم افزار WaterGEMS وضعیت موجود شبکه آبرسانی ماسال مشخص و بر اساس نتایج تحلیل، نقاط بحرانی شبکه شناسایی و راهکارهایی جهت مدیریت فشار و به تبع آن کاهش حوادث ارائه شد.