روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت - شماره 4362

بانک تجارت برای شرکت‌های دانش بنیان اوراق صکوک منتشر می‌کند

 بانک تجارت و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تفاهمنامه تخصصی، ویژه‌ی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان امضا کردند.
به گزارش روزنامه کائنات، تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست ‌جمهوری با موضوع انتشار اوراق صکوک برای شرکت‌های دانش بنیان به امضای دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک تجارت و ‌دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی رسید.‌
بر اساس این تفاهمنامه بانک تجارت با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق بازار سرمایه و بورس اوراق بهادار نسبت به انتشار اوراق صکوک نوآوری برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان اقدام می‌کند.
بانک تجارت انتشار این اوراق را با هدف رونق صنایع دانش بنیان و کمک به تولید و اشتغال‌زایی و توسعه اقتصاد کشور در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل بانک تجارت در مراسم امضای این تفاهمنامه حمایت از شرکت‌های نوپا و دانش بنیان را از برنامه‌های استراتژیک این بانک توصیف کرد و گفت: در ساختار بانک تجارت یک تیم حرفه‌ای، ویژه‌ی پشتیبانی از مشتریان دانش بنیان حضور دارد تا از طریق ارائه خدمات و محصولات متنوع مالی و بانکی اقدامات لازم و سریع جهت رفع دغدغه‌های احتمالی شرکت‌های دانش بنیان صورت پذیرد.
دکتر اخلاقی ترویج فرهنگ تأمین مالی زنجیره تولید شرکت‌های دانش بنیان را با اهمیت دانست و افزود: کمک به خریداران ‌محصولات شرکت‌های دانش بنیان در کنار پشتیبانی از فرایند شکل‌گیری و توسعه این شرکت‌ها اثر مثبت و ماندگاری را در ‌ارزش‌آفرینی و تولید تکنولوژی و محصولات ایرانی خواهد داشت. در این زمینه بانک تجارت همواره در تلاش است با خدماتی همچون اعطای تسهیلات، ‌صدور انواع ضمانتنامه، گشایش اعتبارات اسنادی و انتشار اوراق تعامل با صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را توسعه دهد.‌
دکتر محمدصادق خیاطیان نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری با بانک برتر کشور در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: نیروی انسانی با ایده‌های مطلوب و کارآفرین باعث رشد سریع‌تر این شرکت‌ها خواهد بود و باید ابزارهای مالی و محصولات بانکی را متنوع‌تر کرد تا دغدغه شرکت‌های دانش بنیان به تحو مطلوب رفع شود.
بر اساس اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، بانک تجارت طی سال 1401 در چارچوب عمل به شعار «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» رتبه نخست را در ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دانش‌بنیان به دست آورد. این بانک در سال 1401 با رشد 35 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، 197 فقره تسهیلات، جمعاً به مبلغ 9511 میلیارد ریال و 495 فقره تعهدات جمعاً به مبلغ بیست‌‌و‌یک‌هزار و 668 میلیارد ریال به شرکت‌های معرفی شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی اعطا کرد تا در میان شبکه بانکی کشور، رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

توزیع 2 هزار دستگاه کارتخوان بانک ملی
به ناشران در نمایشگاه کتاب
 بانک ملی ایران به عنوان حامی و بانک عامل با تجهیزات مدرن‌ و جدیدترین ابزارهای فناوری مالی در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حال ارائه خدمات مالی گسترده به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی است.
به گزارش روزنامه کائنات، از ابتدای برپایی نمایشگاه تاکنون بانک ملی ایران براساس نیاز و درخواست متقاضیان بیش از 2 هزار دستگاه کارتخوان و پایانه فروشگاهی به ناشران ارائه داده است.
بانک ملی ایران در نمایشگاه کتاب بی وقفه و با تمام توان و با استقرار به روز ترین تجهیزات جهت سهولت در انجام امور بانکی مورد نیاز بازدیدکنندگان و متقاضیان در حال ارائه تمامی خدمات بانکی است.

ارزش تنها یک پروژه بانک آینده
 خبر از استحکام مالی می دهد
 بانک آینده چهار افشای اطلاعات داشت که یکی از مهمترین آنها، افشای ارزش 255 هزار میلیارد تومانی پروژه ایران مال است که نه تنها می تواند زیان انباشته را جبران کند، بلکه می تواند به افزایش کفایت سرمایه مناسب منجر شود.
به گزارش روزنامه کائنات ، در شرایط فعلی اقتصادی کشور یکی از مهمترین سرمایه های دارای ارزش ذاتی بالا، پروژه های ساختمانی است.
ایران مال یکی از ابرپروژه هایی است که توسط شرکت توسعه بین‌الملل ایران (سهامی عام) که سهام شرکت مزبور، تحت مالکیت بانک آینده است.
مساحت تجاری ایران مال هم ردیف پروژه های بزرگ دنیا می ایستد و اندکی بزرگ تر از The Trafford center انگلستان و Mall of America آمریکاست.
این پروژه تجاری،تفریحی و توریستی با ارزش گذاری رسمی 255 هزار میلیارد تومانی توسط کارشناسان دادگستری نشان از حجم بالای نقدینگی بالفعل برای بانک آینده دارد.
این رقم نجومی با احتساب نرخ دلار حدودا 42 هزارتومانی صرافی ملی، بیش از 6 میلیارد دلار است.جالب است بدانید که سرمایه ثبتی بانک آینده 16,000 میلیارد تومان است .
این حجم از نقدینگی انباشته شده می تواند از طریق مزایده یا بورس به بانک تزریق شود که نه تنها زیان انباشته را پوشش خواهد داد، بلکه به افزایش کفایت سرمایه این بانک خصوصی منجر می شود.
در بین بانک های خصوصی شاید دارا بودن این ثروت ارزشمند کم نظیر باشد.این ثروت با ورود خود جان تازه ای به کالبد بانک آنیده می دمد و در نهایت نیز سهامداران، مشتریان و شبکه بانکی از آن منتفع خواهند شد.
گفتنی است که ناترازی بانک ها یکی از مهمترین موانع اصلاح شبکه بانکی است.این ناترازی از عدم تناسب منابع و مخارج بانک ها و برداشت از منابع بانک مرکزی و مقروض شدن نشات می گیرد.حال بانک آینده در صورت تزریق منابع نقد شده از پروژه های بزرگ خود بویژه ایران مال می تواند ناترازی خود را از بین برده و حتی در بین چند بانک معدود با تراز و کفایت سرمایه خود قرار گیرد.
چنانچه مجوز عرضه بخشی از سهام شرکت توسعه بین‌الملل ایران‌مال، به عنوان یک دارایی ارزشمند به‌ویژه در شرایط فعلی که بازار سرمایه، عطش عرضه دارایی‌های واقعی را دارد صادر شود، موجبات فراهم‌ نمودن مشارکت مردم در مالکیت و اداره این مجموعه عظیم را تأمین و با جذب منابع قابل توجهی از پول‌های سرگردان، موجب تحرک بیش‌تر بازار سرمایه شده از سوی دیگر منابع بزرگ مالی به بانک تزریق شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه