وقتی «پوست شیر» سازندگان «شاهین»
را به اکران ترغیب میکند
کارگردان فیلم «شاهین» با اشاره به انجام اصلاحیههای متعددی که به فیلمش وارد شده از تلاش برای اکران آن از تابستان با توجه به حضور علیرضا کمالی بازیگر «پوست شیر» در این فیلم خبر داد.
سالار طهرانی درباره نمایش اولین فیلم بلند خود که چند سال قبل ساخته شده گفت: سال ۱۳۹۸ فیلم «شاهین» با موافقت اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی به جشنواره فجر ارائه شد ولی در نهایت به جشنواره راه پیدا نکرد. پس از آن با توجه به تعطیلی سالنهای سینما با شیوع کرونا، برای اکران آنلاین فیلم در دو پلتفرم اقدام کردیم و تبلیغاتی آن را هم انجام دادیم ولی بخاطر نظرهایی که یک ارگان خارج از وزارت ارشاد بر فیلم داشت و گفته شد که آنها مشکلاتی با فیلم دارند پخش فیلم بیسرانجام ماند.
او با اشاره به اینکه علیرضا کمالی به عنوان بازیگر اصلی فیلم نقش یک مامور کلانتری را در فیلم ایفا کرده، افزود: در این مدت بارها پیگیر بودیم تا بدانیم مشکلات فیلم چیست ولی به نتیجه نرسیدیم تا این که در دوره فعلی از اداره اداره نظارت و ارزشیابی جدید و آقای سهرابی خواستیم که آنها پیگیری کنند تا بفهمیم مشکل در کجاست و با نامهنگاریهای صورت گرفته، وزارت ارشاد توانست پاسخ لازم را بگیرد. در حال حاضر موارد اصلاحی متعددی به فیلم وارد شده که آنها را رفع خواهیم کرد. طهرانی بابیان اینکه اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی برای رفع مشکلات فیلمش حمایت و همراهی کرده، ادامه داد: برای اصلاح فقط یکی از موارد مطرح شده آن ارگان، باید در ۹۹ پلان که کاراکتر ثابت دارد تغییراتی دهیم که این کار هزینه زیادی برای ما دارد ولی به هر حال آن را انجام خواهیم داد تا فیلم به اکران برسد. انجام این اصلاحات زمان زیادی میبرد ولی تلاش میکنیم تا آخر اردیبهشت تمام شود و احتمالا از تابستان فیلم را روی پرده میبریم. وی افزود: با توجه به حضور علیرضا کمالی در سریال «پوست شیر» که مخاطب زیادی داشت، ترغیب شدیم سریعتر برای اکران فیلم «شاهین» اقدام کنیم. فیلم سینمایی «شاهین» به کارگردانی سالار طهرانی، نویسندگی مهران رنجبر و تهیهکنندگی آرش سجادی حسینی و علی گلبهاران تاکنون در جشنوارههای متعددی شرکت کرده و بجز علیرضا کمالی، گلاره عباسی، مهران رنج بر، بهار نوحیان، احسان امانی، فرزین محدث و ریحانه رضی هم در آن بازی کردهاند.
«یک اتّفاق کوچک» در ایتالیا
فیلم «یک اتّفاق کوچک» ساخته سید مرتضی سبزقبا به بخش مسابقه چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم «آسولو آرت» ایتالیا راه یافت.
این جشنواره قدیمیترین جشنواره فیلم هنر در جهان است که در سال ۱۹۷۳ از شاخهای از جشنواره فیلم ونیز تأسیس شد و اکنون در سراسر جهان شناخته شده و به عنوان یک مسابقه بینالمللی برای فیلمهای هنری و زندگینامه هنرمندان ایجاد شده است. فیلم «یک اتّفاق کوچک» ساخته سید مرتضی سبزقبا طبق اعلام سازندگان این فیلم که خبر آن را اعلام کردهاند، پیش از این جایزه اوّل بهترین فیلم جشنوارهی بینالمللی «Job Film Days» ایتالیا، جایزه بهترین فیلم جشنواره بینالمللی فیلم «Avalonia» آمریکا، جایزه بهترین فیلم دانشجویی جشنواره بینالمللی فیلم «Ahmedabad» هندوستان، جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین صداگذاری و بهترین بازیگر مرد جشنواره بینالمللی فیلم «FFTG Awards» آمریکا، و همچنین جایزه ویژه و تندیس بهترین فیلم دومین جشنواره بینالمللی فیلم «Diogenes» گرجستان را دریافت کرده است. اسامی عوامل فیلم «یک اتّفاق کوچک» به این شرحاند:نویسنده، تصویربردار، تدوینگر، طراح پوستر و کارگردان: سید مرتضی سبزقبا- صدابردار نریشن: محمد زربخش- صداگذار: حسین قورچیان- عکاس و مجری طرح: حمید تجلیفرد- تیتراژ: حجت کایدخورده- مترجم انگلیسی: سید عزیز رودبندی- مترجم ایتالیایی: سید رضیالدین طبیب- با همکاری: نادر سعادتی فرد و ادارهی فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول- با حضور: مجید اردلان، علی قاسمی- تهیهکننده: سید رضا سبزقبا. چهلمین دوره جشنوارهی بینالمللی «آسولو آرت» از ۱۴ تا ۱۸ ژوئن ۲۰۲۳ (۲۴ تا ۲۸ خرداد ) در شهر آسولو در ایتالیا برگزار خواهد شد.
رونمایی از تیزر شخصیت فیلم منیر قیدی؛
پای «دسته دختران» به تلویزیون باز شد
پخش تیزرهای تلویزیونی فیلم سینمایی «دسته دختران» با گذشت ۱۵ روز از شروع اکران در سینماهای سراسر کشور، از امروز ۱۱ اردیبهشت ماه آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی پروژه، فیلم سینمایی «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی و تهیه کنندگی محمدرضا منصوری که از ۳۰ فروردین ماه توسط پخش بهمن سبز در سینماهای سراسرکشور اکران شد؛ پس از گذشت ۱۵ روز از شروع اکران، از امروز ۱۱ اردیبهشت ماه پخش تیزرهای تلویزیونی خود را آغاز کرد. همچنین همزمان با آغاز پخش تیزرهای تلویزیونی این فیلم سینمایی، از تیزر معرفی شخصیتهای آن که توسط گروه دلریوم ساخته شده نیز رونمایی شد. «دسته دختران» که با شعار «این رزم را با زن سرودن عاشقانه است» فعالیت تبلیغاتی خود را آغاز کرده است، داستان گروهی از زنانی ایرانی است که برای دفاع از خاکشان، با اسلحه به خط مقدم جنگ میزنند....
«برادران سوپرماریو» میلیاردر شدند
فروش جهانی انیمیشن اقتباسی «برادران سوپرماریو» محصول یونیورسال و استودیو ایلومینیشن از مرز یک میلیارد دلار عبور کرد.
به گزارش هالیوود ریپورتر، این انیمیشن در بیست و ششمین روز اکران خود به فروشی فراتر از یک میلیارد دلار رسید تا اولین انیمیشن از زمان همهگیری کرونا و دهمین انیمیشن تاریخ سینما نام بگیرد که به فروش میلیارد دلاری دست مییابد.
«برادران سوپرماریو» در آمریکای شمالی، فروش پیشبینی شده آخر هفته ۴۰ میلیون دلاری را از محل ۴۲۰۴ سالن سینما رقم زد تا گیشه این انیمیشن تا به امروز در آمریکا ۴۹۰ میلیون دلار باشد. همچنین این فیلم در گیشه بینالملل نیز با اضافه کردن ۶۸.۳ میلیون دلار به مجموع ۵۳۲.۵ میلیون دلار رسید تا فروش جهانی خود را از مرز یک میلیارد دلار عبور دهد. این انیمیشن تاکنون رکوردهای زیادی را شکسته است، از جمله پرفروشترین انیمیشن تاریخ یونیورسال در گیشه آمریکا با عبور از «مینیونها: ظهور گرو» (۳۶۹.۷ میلیون دلار) و سومین فیلم پرفروش تاریخ فعالیت کمپانی یونیورسال در آمریکا پس از «دنیای ژوراسیک» و «E.T» بدون احتساب تورم. در سطح جهانی نیز «برادران سوپرماریو» هفتمین فیلم پرفروش تمام اداور کمپانی یونیورسال است و بالاتر از آثاری چون «قلمرو دنیای ژوراسیک» و انیمیشن «من نفرتانگیز» جای گرفته است. انیمیشن «برادران سوپرماریو» توسط یونیورسال، ایلومینیشن و «نینتندو» تولید شد و دههها ساخت آن در برنامه بوده است. بخشی از این تأخیر به دلیل تردید «نینتندو» برای بازگشت به این شخصیت پس از اقتباس لایو اکشن در سال ۱۹۹۳ بود که شکست بزرگی خورد و به عنوان یکی از بدترین فیلمهای ساخته شده مورد تمسخر قرار گرفت. اما ایلومینیشن که مجموعه انیمیشنهای «من نفرتانگیز» و «آواز بخوان» را تولید کرده است، با همکاری «نینتندو» این اقتباس جدید را به سینما آورده است. «کریس ملداندری» بنیانگذار ایلومینیشن، این فیلم را با همکاری «شیگرو میاموتو» طراح افسانهای «نینتندو» تهیه کرده است. «آرون هوروات» و «مایکل جلنیک» کارگردانی انیمیشن «سوپر ماریو» را با بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری بر عهده داشتهاند که برای یک فیلم انیمیشن هزینه مقرون به صرفهای محسوب میشود. به عنوان مثال، ساخت انیمیشنهای پیکسار و دیزنی اغلب دو برابر این رقم هزینه دارند.