روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۱ چهارشنبه ۵ بهمن - شماره 4300

وزیر راه و شهرسازی:

بازآفرینی شهری ایران پیشرو در تولید مسکن شود

 مجمع عمومی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ۱۴۰۰شرکت باز آفرینی شهری ایران با حضور وزیر راه و شهرسازی و تصویب گزارش حسابرسی شرکت برگزار شد.
به گزارش وزارت راه و شهرسازی، مجمع عمومی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۰ شرکت بازآفرینی شهری ایران با حضور مهرداد بذرپاش شهرسازی، محمد آئینی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، نورایی رئیس امور مجامع و نظارت بر قراردادهای وزارت راه و شهرسازی و جمعی از مدیران ارشد شرکت در محل شرکت بازآفرینی برگزار شد.
در این مجمع، گزارش حسابرسی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۰ شرکت بازآفرینی شهری ایران به تصویب رسید.
مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در این نشست، بهره‌مندی از شرکت بازآفرینی شهری ایران را ظرفیت مناسبی برای تولید مسکن عنوان کرد و گفت: بهترین روش تولید مسکن که آسیب شهرهای جدید را ندارد تولید مسکن از طریق مدل‌های شرکت بازآفرینی شهری ایران است. بنابراین باید ظرفیت‌های شرکت بازآفرینی شهری در حوزه تولید مسکن تقویت شود.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بازآفرینی شهری ایران و تولید مسکن در این بافت‌ها باید تبدیل به یک جریان اجتماعی شود. زیرا وقتی تولید مسکن در بافت‌های ناکارآمد شهری تبدیل به جریان عمومی شود با سرمایه اجتماعی مردمی می‌تواند تحولات قابل‌توجهی را در بخش مسکن ایجاد کند.
بذرپاش با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب بر بازآفرینی شهری و افزایش مشارکت مردم در این بافت‌ها برای تولید مسکن تاکید دارند، گفت: دولت در احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی باید تسهیلگری کند و بر این اساس تلاش کنیم تا از روش‌های مشارکتی و بسیج همه امکانات تولید مسکن و تحقق اهداف دولت جامه عمل بپوشانیم.
عضو کابینه دولت سیزدهم تولید سالانه میلیون واحد مسکونی را فرصتی مناسب برای اقتصاد و اشتغال کشور عنوان کرد و افزود: مسکن وابستگی حداقلی به تحریم‌ها دارد و به همین دلیل ‏می‌توان با تقویت این بخش به اقتصاد و اشتغال کمک کرد.
بذرپاش تصریح کرد: راهبری تولید مسکن را بازآفرینی شهری بر عهده بگیرد و باید تدابیری اتخاذ شود تا بازآفرینی در تولید مسکن پیشرو باشد.
وی با تاکید بر اینکه اثرات تصمیم‌ها و عملکرد شرکت بازآفرینی شهری ایران بر زندگی مردم تأثیر دارد و اثرات تصمیمات مثبت شرکت باید در زندگی مردم متبلور شود، گفت: روش‌های بازآفرینی شهری در بافت‌های دارای خدمات و امکانات الگویی برای تولید مسکن سایر بخش‌ها باشد. در این نشست همچنین گزارشی از پروژه‌های در حال اتمام شرکت نیز به همراه پروژه‌های به اتمام رسیده با جزئیات مورد بحث قرار گرفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
نمیتوانیم در امور داخلی شرکت مخابرات مداخله کنیم
 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت که در شرکت‌های تابعه این وزارتخانه تاکنون حدود ۲۳۷۳ نفر که مشمول قانون تبدیل وضعیت ایثارگران می‌شدند تبدیل وضعیت شده اما در خصوص شرکت مخابرات قانون دست وزارتخانه را بسته است.
عیسی زارع‌پور با حضور در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در پاسخ به سوال عباس مقتدایی درباره علت عدم اجرای قوانین در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در شرکت مخابرات ایران بیان کرد: ما در وزارت ارتباطات پس از تصویب قوانین برای تبدیل وضعیت ایثارگران اقدامات گسترده‌ای را شروع کردیم و در بخش‌های مختلف این وزارتخانه تبدیل وضعیت صورت گرفته است، در ۹ دستگاه تابعه وزارتخانه تا کنون بالغ بر ۲۳۷۳ نفر مشمول قانون شده و تبدیل وضعیت صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در وزارت ارتباطات ۹۰ نفر، در شرکت ارتباطات زیرساخت ۷۸۸ نفر، در شرکت ملی پست ۷۳۰ نفر، در سازمان فضایی ۴۱ نفر، در پژوهشگاه فضایی ۹۵ نفر، در پست بانک ۳۷۴ نفر و در شرکت پیام ۳۶ نفر که در مجموع حدود ۲۳۰۰ نفر تبدیل وضعیت شدند.
وزیر ارتباطات در ادامه اظهار کرد: اما در خصوص شرکت مخابرات ایران، مساله به گونه دیگری است؛ شرکت مخابرات ایران در سال ۱۳۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده و دیگر سهامدار عمده آن دولت نیست. طبق قانون تجارت شرکت مخابرات یک شرکت خصوصی است و بنده به عنوان وزیر ارتباطات دو نقش در برابر این شرکت دارم یکی تنظیم‌گری همه اپراتورها و دیگری پاسخگویی در برابر کوتاهی این شرکت در ارائه تلفن یا اینترنت. اما در امور داخلی شرکت مخابرات ایران و عزل و نصب در این شرکت و به کارگیری نیروی انسانی در آن دولت نقشی ندارد.
زارع پور تصریح کرد: در ترکیب هیات مدیره این شرکت تنها یک عضو از طرف دولت وجود دارد که ۲۰ درصد سهام آن در دست دولت است. تصمیمات کلان در این شرکت با نظر سهامدار عمده صورت می‌گیرد و طبق قانون تجارت شرکت مخابرات یک شرکت خصوصی است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه