روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1401 چهارشنبه 2 شهريور - شماره 4195

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین بانک آینده و شرکت پژوهش و توسعه ناجی

 بانک آینده و شرکت پژوهش و توسعه ناجی با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای، بر تقویت و گسترش همکاری‌های مشترک، تأکید کردند.
در چارچوب این تفاهم‌نامه، همکاری‌های متقابل برای ایجاد و گسترش بسترهای مناسب در زمینه ارائه خدمات متقابل بانکداری و بیمه‌ای و ایجاد هم‌افزایی لازم و پایه‌ریزی یک اتحاد استراتژیک مالی و اعتباری با هدف ارزش‌آفرینی بیش‌تر برای مشتریان، سهامداران، کارکنان و مجموعه ذی‌نفعان طرفین، انجام می‌شود.
ارائه انواع خدمات در زمینه‌های مختلف بانکی، مالی، بیمه‌ای، صدور انواع ضمانت‌نامه‌های بانکی و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی- ریالی، پرداخت انواع تسهیلات (مشارکتی، خرید دین، مرابحه)، ارائه خدمات ارزی، عملیات بانکداری الکترونیکی و صدور انواع کارت پیش‌پرداخت (نظیر: بن‌کارت و کارت‌هدیه) و نیز کارت‌های متصل به حساب بانکی برای شرکت پژوهش و توسعه ناجی، شرکت‌های پیمان‌کاری و تابعه، از جمله خدمات قابل‌ارائه در این تفاهم‌نامه است. هم‌چنین اعطای انواع تسهیلات در قالب طرح‌های «آینده‌داران»، «طراوت»، «کارا» و «کارگشا»، اعطای وام‌ قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری، برای کارکنان این شرکت و شرکت‌های هم‌گروه از دیگر موضوعات مطرح در این تفاهم‌نامه بود. تمرکز بخشی از عملیات بانکی شرکت پژوهش و توسعه ناجی و شرکت‌های زیرمجموعه و پیمان‌کاران آن، از طریق افتتاح حساب و تمرکز حساب‌ها نزد بانک، هم‌چنین اخذ ضمانت‌نامه‌ها، گشایش اعتبارات اسنادی این شرکت و شرکت‌های زیرمجموعه نزد بانک آینده، از جمله دیگر مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری تاکید کرد؛
ناکارآمدی مدیران، بدتر از حقوق‌های نجومی
رییس سازمان ملی بهره‌وری ایران اعلام کرد که در سنوات گذشته درباره موضوع حقوق‌های نجومی صحبت‌های بسیاری مطرح شد، اما مهمتر از آن مدیران ناکارآمد هستند که آسیب بیشتری در زمینه بهره‌وری به یک مجموعه وارد می‌کنند.
میرسامان پیشوایی در نشست خبری درباره ارایه اولین گزارش بهره‌وری شرکت‌های دولتی، درباره اینکه چرا مجموعه‌های دولتی در گزارش‌های خود، عملکردشان را با گذشته مقایسه می‌کنند و این چه مشکلاتی در حوزه بهره‌وری ایجاد می‌کند؟ اظهار کرد: این یک درد کهنه است که وقتی به عنوان مثال وزارت راه می خواهد گزارشی به مردم و رسانه‌ها بدهد، می‌گوید در سال گذشته، ۱۰۰۰ کیلومتر راه ساخته‌ایم. سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا مردم باید برای این عملکرد شما دست بزنند یا از آن انتقاد کنند؟
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران افزود: وقتی مشخص نیست که بر اساس برنامه چقدر راه باید ساخته می‌شد که ۱۰۰۰ کیلومتر ساخته شده است، یا آنکه وقتی نمی‌دانیم این 1000 کیلومتر باید با چقدر صرف منابع ساخته می‌شد، چگونه می‌توان ارزیابی مناسبی از عملکرد این مجموعه بدست آورد؟
وی ادامه داد: صرف  ارائه آمارو اعداد درست نیست، بلکه در مطالبه عملکرد و پاسخگویی دستگاه‌های مختلف به شرکت‌های دولتی باید میزان بهره‌وری و کارآمدی مدیران را ارزیابی کرد. در گزارش بهره وری شرکت‌های دولتی نیز اعلام کردیم که در حوزه بهره‌وری کدام شرکت‌ها خوب و کدام شرکت‌ها بد عمل کردند. همچنین در گزارشی که سال گذشته درباره دستگاه های اجرایی ارائه کردیم به همین منوال عمل شده که به نظر می رسد در ارتقا و انتصاب مدیران باید مدنظر قرار گیرد.
*مدیران ناکارآمد مخربتر از حقوق‌های نجومی است
پیشوایی گفت: در سال‌های گذشته صحبت‌های بسیاری درباره حقوق‌های نجومی و مدیران نجومی بگیر مطرح شده، اما مسئله ای که الان مهمتر است اتئلاف کهکشانی است. به این معنا که ممکن است یک مدیر حقوق نجومی هم دریافت نکند اما میلیونها بلکه میلیاردها تومان را با امضاهای خود هدر بدهد که باید جلوی این ائتلافها را بگیریم. بنابراین می توان به جرئت گفت که ضرر مدیران ناکارآمد بیشتر از حقوق‌های نجومی و نجومی بگیران است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه