روزنامه کائنات
2

سیاست

1400 دوشنبه 25 بهمن - شماره 4083

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجرصورت گرفت؛

رونمایی از 10 سامانه ارتقا یافته موشکی و مهماتی حوزه رزم زمینی

 با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، ۱۰ سامانه دفاعی ارتقا یافته موشکی و مهماتی در حوزه رزم زمینی، ساخت متخصصان سازمان صنایع دفاع رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ محمد رضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مراسم که با حضور معاونین و مدیران صنعت دفاعی در مجموعه سازمان صنایع دفاع برگزار شد با تبریک ایام الله دهه مبارکه فجر و با گرامیداشت یاد و خاطره یک هزار شهید صنعت دفاعی طی سخنانی، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهیدان و با تأسی به قرآن کریم  و اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین و همچنین تدابیر و منویات مقام معظم فرماندهی کل قوا(مدظله العالی)، یک قدرت محض در غرب آسیا و یک قدرت تاثیر گذار در عرصه‌های بین المللی است. امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بشر همواره به دنبال حیات طیبه است و در طول این مسیر پرمخاطره پیوسته با خیر و شر و تهدیدات متنوع مواجه می شود گفت: این روند از ابتدای  خلقت وجود داشته و در آینده نیز وجود خواهد داشت. وی افزود: یکی از مولفه‌های اثرگذار در ارتقای توان دفاعی نیروهای مسلح، بهره مندی از سامانه ها ، محصولات و تجهیزات کارآمد در مقابله با تهدیدات دشمن به ویژه در حوزه رزم است لذا تغییرات در صحنه نبرد، ابزارهای متناسب جهت پاسخگویی را می طلبد که ضروری است برای حفاظت و صیانت از کشور و مردم زمینه های ارتقاء توانمندی های نظامی را فراهم نمود. وزیر دفاع با اشاره به اینکه سازمان صنایع دفاع  می بایست هوشمند سازی و افزایش برد سامانه ها ی دفاعی را به عنوان یک راهبرد اصلی همواره مد نظر قرار دهد خاطرنشان کرد: امروزه با تلاش های انجام گرفته در این سازمان، رویکرد« یک شلیک یک هدف» و درگیری عملیاتی در فاصله دورتر به حول و قوه الهی در ۱۰ عنوان از سامانه های دفاعی تولیدی تحقق پیدا کرده است. گفتنی است سامانه های دفاعی رونمایی شده شامل انواع موشک های استقراری، محمول بالگرد و پهپاد با مشخصات و مختصات گوناگون متناسب با نیازمندی‌های دفاعی و همچنین مهمات هوشمند دوربرد و نقطه زن توپخانه ها و خمپاره اندازها می باشد که افزایش برد و دقت در انهدام هدف از خصوصیات اصلی آن ها است. دراین مراسم بر اساس تحقق رویکرد« ارتقاء متحرک» در سازمان رزم نیروهای مسلح و خودکفایی و بومی سازی محصولات مورد نیاز نیروها «خودرو راهکنشی ارس۳» با ویژگی های خودروهای نظامی نوین و طراحی جدید تک کابین و دو کابین، در فرایند تولید انبوه قرار گرفت.
 
طرح جامع مجلس برای ساماندهی سربازی
 این طرح بیشتر شامل مشمولان غایبی است که سن اعزام به خدمت آن‌ها
 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح جامع ساماندهی خدمت سربازی در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی مجلس است و نظر ستادکل نیروهای مسلح هم در این باره اخذ شده است.
شهریار حیدری با اشاره به آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون سربازی در مجلس، گفت: طرح جامعی از طرف نمایندگان درباره ساماندهی خدمت سربازی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شده که در حال بررسی است.
وی بیان کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حال بررسی این طرح با حضور نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح و نیروی انتظامی است و نظر آنان درباره این طرح اخذ شده است. مفاد این طرح بیشتر شامل مشمولان غایبی است که سن اعزام به خدمت آن‌ها سپری شده یا بیش از ۲۰ سال است که در خارج از کشور سکونت دارند. این گروه از مشمولان باید تعیین تکلیف شوند و با اتخاذ راه‌حل‌هایی بتوانند خدمت سربازی را خریداری کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هنوز بررسی‌های ما درباره طرح مذکور نهایی نشده است و باید طرحی جامع و کامل در کمیسیون به تصویب برسد و سپس به صحن مجلس ارائه شود. حیدری با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه مبنی بر اینکه مشمولان متأهل دارای دو فرزند و بیشتر که بالای ۳۰ سال سن دارند، در سال آینده می‌توانند کارت معافیت را به صورت رایگان دریافت کنند، گفت: حتماً باید شرایطی برای این افراد فراهم شود که بتوانند کارت پایان خدمت دریافت کنند. وی اظهار داشت: البته نباید این مصوبه استمرار داشته باشد و افراد را تشویق کند که به خدمت سربازی نروند. در صورتی که این مصوبه در صحن مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد، باید دولت و ستاد کل نیروهای مسلح در آئین‌نامه اجرایی آن محدودیت‌هایی را در نظر گیرند. برای مثال باید قید شود که این مصوبه تا پایان سال ۱۴۰۱ لازم‌الاجراست و برای سال‌های بعد ادامه نخواهد یافت. اگر تصویب این قانون بدون در نظر گرفتن محدودیت زمانی باشد، بسیاری از افراد به سربازی نمی‌روند تا در آینده کارت معافیت رایگان بگیرند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه