روزنامه کائنات
6

انرژی

۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي - شماره 4065

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری:

پژوهشگاه صنعت نفت سرمایه‌ معتبر وزارت نفت است

 معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری و تمشیت امور پژوهشگاه صنعت نفت گفت: پژوهشگاه صنعت نفت ظرفیت و سرمایه‌ای معتبر برای وزارت نفت به‌شمار می‌آید و مشابه آن در تهران وجود ندارد.
به گزارش شانا ، وحیدرضا زیدی‌فرد در بازدید از دستاوردهای فناورانه پژوهشگاه صنعت نفت، ضمن قدردانی از زحمات محققان و کارکنان این مرکز علمی، با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت موجود در این مجموعه به بهترین شکل استفاده کنیم، تصریح کرد: همه تلاش ما در دوره جدید آن است که از ظرفیت‌های پژوهشگاه نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم و بر اساس اذعان مدیران پژوهشگاه، دغدغه همه مدیران و کارکنان این مجموعه اعتلا و پیشرفت صنعت نفت است و همه تلاش این افراد برای خلق ارزش افزوده بیشتر و کمک به صنعت نفت است.
وی به مشکلات اعضای هیئت علمی پژوهشگاه نیز اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم مشکلات این گروه از محققان پژوهشگاه صنعت نفت را برطرف کنیم تا بتوانند حرکت‌های فناورانه را به‌خوبی در مجموعه راهبری کنند.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری به ساختار بودجه پژوهشگاه و حمایت‌های مالی که باید اجرایی شود، اشاره کرد و گفت: در دنیا نگاه به سازمان‌های فناورمحور نگاه پشتیبانی است زیرا هدف از تأسیس این مراکز توسعه فناوری و ایجاد ارزش افزوده برای کشور است، می‌دانیم که به‌واسطه این مجموعه، مشکلات بسیاری از صنایع رفع می‌شود و بنابراین باید از این مجموعه حمایت کنیم تا مأموریت آن دچار خدشه نشود.
زیدی‌فرد در خاتمه اظهار کرد: پژوهشگاه صنعت نفت این توانایی را دارد که با توجه به ظرفیت، نیروی انسانی و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود به‌عنوان بازوی قوی برای صنعت نفت و کشور در زمینه پژوهش و فناوری ایفای نقش کند.
این نشست با حضور معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری و تمشیت امور پژوهشگاه صنعت نفت، رئیس برنامه‌ریزی و سیستم اطلاعات مدیریت معاونت امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت و مدیرکل امور پژوهش وزارت نفت و رئیس و مدیران پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

در گفت‌وگوی تلفنی وزیر نیرو
با وزیر صنعت و تجارت قطر مطرح شد؛
تاکید دو طرف بر توسعه همکاری‌ در زمینه‌های آب، برق و انرژی‌های تجدیدپذیر
 وزیر نیرو با وزیر صنعت و تجارت قطر در گفت‌وگوی تلفنی، با تاکید بر توسعه همکاری در‌ حوزه‌های آب، برق و اقتصادی، بر گسترش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در موضوعات مختلف حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگری، درمانی و ... در ایران تبادل‌نظر کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در گفت‌وگوی تلفنی با "شیخ محمد الثانی" وزیر صنعت و تجارت قطر با اشاره به همکاری‌های موجود دو کشور، بر توسعه و افزایش این روابط تاکید کرد.
در این گفت‌وگوی تلفنی، برای تشکیل شورای مشترک تجار به ریاست رئیس اتاق بازرگانی دو کشور توافق شد تا هشتمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و قطر بعد از ماه رمضان برگزار شود.
همچنین دو طرف در خصوص بهبود وضعیت شیوع کوید 19 در کشورهای ایران و قطر و گذر از شرایط بحرانی نیز تبادل نظر کردند.
محرابیان با بیان اینکه رویکرد دولت آیت الله رئیسی، گسترش تعاملات بین‌المللی با همسایگان است، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد گسترش روابط دو کشور بوده و انتظار داریم روابط دو کشور نه تنها خوب بلکه ممتاز باشد و سطح روابط تجاری دو کشور هم‌پایه روابط سیاسی عالی شود.
وزیر نیرو با اشاره به اقدامات طرف قطری در این خصوص، اضافه کرد: اخیرا شاهد پشتیبانی و حمایت از شرکت‌های ایرانی در قطر و تسهیل صدور روادید ورود به دو کشور از طریق صدور ویزای فرودگاهی هستیم و امیدواریم این تعاملات افزایش یابد.
در ادامه "شیخ محمد الثانی" وزیر صنعت و تجارت قطر درخواست کرد تا هشتمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در اولین فرصت مناسب برگزار شود که طبق توافق طرفین مقرر شد این رویداد بعد از ماه رمضان آتی برگزار شود.
همچنین در این جلسه دو طرف به موضوع صادرات از مناطق آزاد قطر به‌عنوان یک فرصت برای تجار ایرانی اشاره کردند.

مدیرعامل شرکت توانیر:
بیش از 50 درصد بار شبکه برق
کنترل‎‌پذیر می‌شود
 مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه شرکت‌های توزیع در صنعت برق دارنده نقش کانونی هستند، گفت: با نصب کنتورهای هوشمند، قطعا بیش از نیمی از بار شبکه کنترل پذیر و رویت پذیر خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، آرش کردی در آئین افتتاحیه کنفرانس منطقه‌ای سیرد که به عنوان مهم‌ترین رویداد علمی صنعت توزیع برق در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، بر نقش کانونی شرکت‌های توزیع در برق تاکید و با بیان اینکه برخی از فعالیت‌ها و طرح‌ها باید پیش از این‌ها آغاز می‌شد، اظهار کرد: در بخش تولید، توزیع و انتقال به‌صورت‌ سنتی پیش می‌رفتیم تا زمانی که به محدودیت‌های مالی و ... برخورد نکردیم، در فرایندهای بازنگری نشد.
وی گفت: محدودیت‌ها و تغییر نیازها باعث بازنگری در عرصه توزیع برق و به ویژه مدیریت تقاضا شد که موضوعات مهمی مانند اصلاح ساختار اقتصادی صنعت برق و بخش توزیع برق، بهبود حاکمیت شرکت‌های توزیع برق، هوشمندسازی و ارتباطات هوشمند با مشتریان، تاب آوری و قابلیت اطمینان بودن و غیره مورد توجه قرار گرفت.
کردی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ادامه داد: با توجه به‌ برنامه‌های تعریف شده برای کاهش مصرف در پیک تابستان ۱۴۰۱، شرکت‌های توزیع در کنار تولید، بیشترین نقش تعرف شده را دارند که باید در عرصه مدیریت مصرف و مدیریت تقاضا جدی‌تر پیش بروند.
وی همچنین با اشاره به اینکه مصوبه دولت در خصوص تعرفه‌ها از بهمن‌ماه کلید خواهد خورد، بر ضرورت آگاه سازی مشترکان ونقش روابط عمومی و ها رسانه ها تاکید کرد و در عین حال خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز شرکت‌های توزیع، پایه و اساس تحول در عرصه مدیریت تقاضا و مصرف هستند که لازم است اقدامات خود را در انجام صحیح این مصوبه اجرایی کنند.
وی با تشریح مصوبه اخیر دولت تصریح کرد: دولت در مصوبه خود به دنبال تمرکز بر روی بخش خانگی و اصلاح الگوی مصرف است که در این راستا باید قرائت، کنترل پذیری تعرفه و ... با جدیت دنبال شود.
مدیرعامل شرکت توانیر نصب کنتورهای هوشمند را مهم‌ترین ابزار کنترل بار شبکه برشمرد و افزود: به این منظور طرح فهام که از سال‌ها پیش تعریف شده بود، امسال با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت و مشترکان دیماندی، پرمصرف و صنعتی را به صورت صد درصد تحت پوشش قرار خواهد داد.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: اگر موضوع تعرفه‌ها و هوشمندسازی کنتورهای برق در کنار هم به صورت صحیحی پیش رود، به هدف‌گیری مدیریت مصرف ۱۰ هزار مگاواتی در تابستان خواهیم رسید.
کردی در پایان با بیان اینکه شرکت‌های توزیع، نقشی کانونی در این تحولات دارند، تصریح کرد: برای اطلاع‌رسانی در خصوص موضاعاتی مثل نحوه و میزان مصرف به مشترکان، نیازمند نصب کنتورهای هوشمند هستیم که باید اقدامات مطرح شده با جدیت پیگیری شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه