دادستان تهران:
رئیس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتیها دغدغه دارد
دادستان تهران گفت: شخص رئیس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتیها و موارد ناظر بر بازداشت طولانیمدت متهمین، دغدغه دارند و دستورات و تأکیدات مؤکدی را در این زمینه ارائه کردهاند؛ لذا دادستانها و مسئولان دادسرا در بازدیدها و سرکشیهای خود از زندانها باید بر موضوع تعیین تکلیف متهمین بازداشتی، تمرکز کنند.
علی القاصیمهر دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه جمعی از مسئولان دادسرا و داستانهای مناطق مختلف استان تهران، از ندامتگاه قزلحصار بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل قضایی زندانیان و مددجویان حاضر در این زندان قرار گرفت. دادستان تهران در جریان این بازدید، با جمع کثیری از مددجویان زندان قزلحصار، ملاقات کرد و ضمن استماع مسائل قضایی آنها، دستورات مقتضی را برای رسیدگی صادر کرد. القاصی مهر در ابتدای بازدید خود از زندان قزلحصار طی سخنانی در جمع دادستانهای مناطق مختلف استان تهران و مسئولان دادسرا، هدف از سرکشی به ندامتگاهها را بر مبنای مأموریت و تکلیف قانونی و تأکیدات رئیس قوه قضاییه، آشنایی نزدیک با شرایط فردی و خانوادگی زندانیان و ایجاد مقدمات لازم جهت اعمال تأسیسات ارفاقی برای آنها دانست و اظهار کرد: نظارت بر اجرای احکام و آرای قضایی، از جمله تکالیف قانونی دادستانها میباشد و بر همین مبنا مسئولان دادسرای تهران بصورت منظم، مستمر و هدفمند، از ندامتگاهها بازدید به عمل میآورند. دادستان تهران با تاکید بر ضروت اعمال نگاه اصلاحی و بازاجتماعی کردن زندانیان، گفت: رئیس قوه قضاییه بر موضوع نظارت بر زندانها و اصلاح وضعیت زندانها و زندانیان و همچنین تناسب و انطباق قرارهای تأمین صادره با اتهام متهمین تاکید مؤکد دارند و در همین راستا ما مسئولان دادسرا مکلف هستیم بصورت مستمر و منظم و هدفمند از ندامتگاهها بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان شرایط زندانیان و چگونگی و کیفیت تحمل کیفر آنها آگاه شویم. وی تصریح کرد: معرفی فرد مجرم به زندان برای تحمل کیفر، به منزله آغاز بخشی از مأموریت مهم و خطیر دادستانها است و مسئولان دادسرا باید مستمراً و مرتباً از وضعیت فردی و خانوادگی زندانی و کم و کیف اجرای مجازات وی و میزان متنبه شدن او برای بازگشت به جامعه، کسب اطلاع کنند. القاصیمهر با بیان اینکه یکی از وظایف مهم دادستانها و مسئولان دادسرا نظارت بر اجرای مجازات در زندانها و ورود مستقیم به ندامتگاهها برای بررسی چگونگی و کیفیت اعمال مجازاتها است، اظهار داشت: مدیریت اجرای کیفر فرد محکوم و زندانی با دادستانها و مسئولان دادسرا است؛ بنابراین بایستی نهایت دقت نظر از سوی آنها اعمال شود تا تمامی جهات قانونی و ارفاقی و موارد ناظر بر رویکرد اصلاحی فرد زندانی، رعایت شود. دادستان تهران با تاکید بر ضرورت داشتن خروجی ملموس و نتیجهبخش بودن بازدیدها و سرکشیهای مسئولان دادسرا و دادستانها از ندامتگاهها و زندانها در ارتباط با وضعیت زندانیان، گفت: شخص رئیس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتیها و موارد ناظر بر بازداشت طولانیمدت متهمین، دغدغه دارند و دستورات و تأکیدات مؤکدی را در این زمینه ارائه کردهاند؛ لذا دادستانها و مسئولان دادسرا در بازدیدها و سرکشیهای خود از زندانها باید بر موضوع تعیین تکلیف متهمین بازداشتی، تمرکز کنند. القاصیمهر یکی از ثمرات مهم بازدید و سرکشی از زندانها را بررسی بدون واسطه وضعیت زندانیان توسط مسئولان دادسرا برای معرفی زندانیان واجد شرایط به کمیسیون عفو و اعمال تأسیسات ارفاقی برای آنها یا اعمال نظارتهای الکترونیکی در خارج از زندان در قبال زندانیان عنوان کرد.
گزارش منابع اسرائیلی از استراتژی بنت
برای ممانعت از احیای برجام
منابع دیپلماتیک و مقامات رسمی مطرح کرده اند که نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان دیدارش با رئیس جمهور آمریکا تلاش خواهد کرد با ارائه یک استراتژی جدید ضد ایرانی، مانع بازگشت واشنگتن به توافق هسته ای شود.
شبکه صهیونیستی i24 در بخشی از یک گزارش درباره اهداف سفر نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن برای دیدار با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نوشت: به گفته منابع دیپلماتیک، بنت یک استراتژی برای مقابله با ایران را ارائه خواهد کرد که بازگشت به توافق هسته ای را منتفی می کند. این شبکه همچین مطرح کرد: رئیس دولت اسرائیل این استدلال را مطرح خواهد کرد که برنامه هسته ای ایران پیش رفته تر از آن است که توافق هسته ای امروز به آن ارتباطی داشته باشد و منافعی که توافق فعلی در اختیار ایران می گذارد، بیش از حد است. این شبکه افزود: طبق گفته چندین منبع دیپلماتیک، بنت مسئله هستهای ایران را فرصتی برای ایجاد یک استراتژی جامع منطقهای علیه تهران تلقی می کند. پایگاه تحلیلی اکسیوس نیز در بخشی از یک گزارش نوشت که یک مقام رسمی رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت، دولت نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی این طور فکر می کند که بازگشت به توافق هسته ای بی فایده است چون پیشرفت های ایران در زمینه غنی سازی اورانیوم و تحقیق و توسعه هستهای، به معنی این است که توافق احیا شده برجام همان منافع عدم اشاعه ای قبلی را ارائه نخواهد داد.