روزنامه کائنات
7

شهرستان

1400 چهارشنبه 2 تير - شماره 3924

سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک تاکید کرد:

تربیت فرزندانی شایسته در سایه مؤانست با الگوهای قرآنی

 به منظور بزرگداشت بانو مجتهده امین و سی و هشتمین سالگرد درگذشت این بانوی فرهیخته، همایش استانی «بانوی تحول‌آفرین تاریخ» به همت دفتر نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری (س)) اراک، در این شهرستان برگزار شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک اظهار کرد: الگویی که با قرآن و سیره انبیای الهی و امامان معصوم مؤانست دارد، می‌تواند در پرورش و تربیت فرزندانی صالح و شایسته و داشتن خانواده‌ای سالم و در نهایت جامعه‌ای سالم تأثیرگذار باشد.
زهرا عسگری، سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک، در همایش استانی «بانوی تحول‌آفرین تاریخ» که به همت دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و این دانشگاه برگزار شد، گفت: برای داشتن دختران و زنانی تراز انقلاب اسلامی باید در کنار اسوه‌های دینی همچون حضرت زهرا(س)، حضرت زینب (س)، الگوهای عینی و قابل لمس ارائه دهیم تا برای نوجوان و جوان امروز قابل لمس باشد.
وی بیان کرد: همایش بانوی تحول‌آفرین تاریخ الگوی جهانی به منظور بزرگداشت بانوان مفاخر کشور است که می‌تواند به عنوان طلیعه کنگره ملی بانوان تحول‌آفرین برای سال آینده مطرح باشد. یکی از رسالت‌های دانشگاه فرهنگیان تربیت دانشجو معلم است و برای رسیدن به حیات طیبه بر اساس نظام معیار اسلامی و آنچه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است.
عسگری ادامه داد: حیات طیبه یا سبک زندگی اسلامی دستیابی به وضع مطلوب زندگی است که بر اساس مبانی و ارزش‌های دین اسلامی است که تحقق آن باعث رسیدن به قرب الهی می‌شود و این امر همان عاملی است که بانو مجتهده امین و سایر بانوان مفاخر کشور به آن رسیده‌اند.
وی بیان کرد: در زمان حیات بانو مجتهده امین و پس از آن همه علما و مجتهدان از ایشان تکریم کرده‌اند و همان‌طور که علامه طباطبایی بین مردان و علما بی‌نظیر هستند، بانو مجتهده امین نیز بین بانوان دارای چنین جایگاهی هستند. همه ما به عنوان افرادی که در حوزه تعلیم و تربیت نقش‌آفرین هستیم باید دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانان به‌ویژه بانوان و دختران را با جایگاه بانوانی که در جامعه اسلامی تأثیرگذار بوده‌اند آشنا کنیم.
حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌مقدم، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی، در همایش استانی «بانوی تحول‌آفرین تاریخ» که به همت دفتر نماینده ولی فقیه در استان و دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) برگزار شد، اظهار کرد: دو نگاه عمده در دنیا راجع به انسان و رابطه انسان با هستی که به عنوان معرفت شناخته می‌شود وجود دارد، در بحث معرفت نگاه مبناگرایانه و معرفتی برپایه اسلام و نگاه انسجام‌گرایانه با محوریت لیبرالیسم و دمکراسی مورد توجه است.
مشاور نماینده ولی فقیه استان مرکزی در امور بانوان و خانواده اظهار کرد: خداباوری زنان و مردان و خدا محور بودن برای تفکر توحیدی را باید آموزش داد. با تأسی از دنیای غرب مادیات را بزرگ و معنویت را کوچک کرده‌ایم.
اشرف جواهری، مشاور نماینده ولی فقیه استان مرکزی در امور بانوان و خانواده، امروز، ۱۹ خرداد در همایش استانی «بانوی تحول‌آفرین» که به همت دفتر نماینده ولی فقیه در استان و دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این همایش طلیعه کنگره ملی سال آینده است و جای تأسف دارد که بعد از گذشت ۴۰ سال نوجوانان و جوانان بانوان اثرگذار را نمی‌شناسند.
جواهری با بیان این مطلب که الگوی درست زیستن باید در جامعه نهادینه شود و پس از گذشت ۳۸ سال از درگذشت بانو امین هنوز هم خیلی از دختران نسبت به این بانو اطلاعات کافی ندارند، اضافه کرد: بانو امین از چهارسالگی انسانی متفکر بود و به واسطه مادر و نوع آموزشی که داشت توانست پله‌های علمی را یکی پس از دیگری طی کند.
مشاور نماینده ولی فقیه استان مرکزی در امور بانوان و خانواده مطالعه کتاب «روش خوشبختی» را سفارش کرد و افزود: اولین قدم برای تحقق سبک زندگی اسلامی زندگی همراه با آسایش و کوچک دیدن دنیاست. نگاه ما به مباحث مالی، بیمارست و باید اصلاح شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه