روزنامه کائنات
7

شهرستان

1399 دوشنبه 24 شهريور - شماره 3742

بازدید معاون ریاست جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از فاز دوم مسکن مهر رشت

دکتر نوبخت معاون ریاست جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه دکتر زارع استاندار گیلان جهت بررسی زیرساختها از فاز دوم مسکن مهر رشت بازدید نمودند.در این بازدید سیدمحسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان توضیحاتی درخصوص پروژه های آب و فاضلاب این منطقه ارایه نمود و گفت: اولویت اول در فاز دوم مسکن مهر، اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب به طول ۵۲۰۰ متر با اعتبار ۵۵ میلیارد ریال بود که به اتمام رسید و همچنین در حوزه آبرسانی ، اجرای شبکه توزیع آب در فاز دوم مسکن مهر رشت به ارزش ۲۵ میلیارد ریال در اولویت قرار دارد که در مرحله  عقد قرارداد میباشد.وی همچنین افزود: برای تکمیل کل پروژه های فاز دوم مسکن مهر رشت اعم از آب و فاضلاب، ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با تامین اعتبارات مورد نیاز عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان خبرداد:
آغاز ثبت‌نام متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در آذربایجان غربی
 رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و آغاز ثبت‌نام از متقاضیان راه‌اندازی کسب وکاهای خانگی در استان توسط جهاد دانشگاهی با ظرفیت ۵۰۰ نفر خبرداد.
به گزارش کائنات، دکتر امین رستم زاده با اعلام اینکه این طرح با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار می شود اظهار کرد:علاقمندان به راه اندازی کسب و کارهای خانگی می توانند با مراجعه به سایت inhb.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم‌ها و اطلاعات مربوط اقدام کنند. وی ادامه داد:ثبت نام از ابتدای شهریورماههمزمان با سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه پیدا خواهد کرد. رستم زاده گفت: شرایط متقاضیان ثبت‌نام در طرح حداقل ۱۸ سال سن، بومی استان محل ثبت‌نام، عدم اشتغال تمام‌وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است. وی در خصوص فاز اول طرح الگوی نوین مشاغل خاگی اظهار کرد: فاز اول طرح با شناسایی ۲۱ رسته شغلی و ثبت نام ۶۱۰۰ متقاضی اولیه و شناسایی ۴۵۰۰ متقاضی اصلی با موفقیت به اتمام رسید و در فاز دوم این طرح بیش از ۱۰ هزار ۷۰۰ نفر به ساعت کارگاههای آموزشی و عملی و مشاوره رایگان ویژه متقاضیان مشاغل خانگی ارائه شد و در فاز سوم این طرح  نیز  با شناسایی ۲۵ تسهیلگر در رسته های مختلف، ۱۶۹۸ نفر طی مراحل اتصال به بازار و بنگاههای بالا دستی، ۳۶۳۸ نفر ارائه خدمات هدایت ومشاوره جهت ارتقا کمیت و کیفیت محصولات خانگی، ۱۰ متقاضی مرحله برندسازی و استانداردسازی ،  ۲۴۵۷ متقاضی مرحله تنظیم برنامه های تولید و فروش را طی کرده اند و همچنین بر اساس برنامه ریزیهای بعمل آمده در فاز اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  برای ۵۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی اشتغال ایجاد خواهد شد که جهاد دانشگاهی بعنوان نهاد توسعه ای در جهت آموزش، توانمندسازی و مشاوره متقاضیان کسب و کارهای خانگی همکاری و کمک خواهد کرد تا متقاضیان از مرحله تولید به مرحله بازار برسند. رستم زاده با اشاره به نقش مشاغل خانگی در اقتصاد کشوراظهارکرد: با توجه به نقش و اهمیت کسب و کارهای خانگی در رشد تولید و کمک به چرخه اقتصادی کشور، مشاغل خانگی باید جایگاه واقعی خود را در اقتصاد خانوارها پیدا کرده و نهادهای متولی نیز به توسعه آن کمک کنند.

استاندار بوشهر:
آنها که کرونا را باور ندارند باید وضعیت بیمارستان‌ها را ببینند
 استاندار بوشهر گفت: با توجه به روند ورود بیماران بستری در بیمارستان‌ها باید این وضعیت به افرادی که کرونا را باور ندارند نشان داده شود.
عبدالکریم گراوند پیش از ظهر امروز در نشست ستاد مبارزه با کرونا گفت: باید با کمک به کنترل روند شیوع کرونا، تلاش‌های شبانه‌روزی کادر بهداشت و درمان استان بوشهر را نتیجه‌بخش کنیم. وی با اشاره به‌ضرورت اهمیت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تمامی سطوح جامعه افزود: آنچه راجع به کنترل کرونا برای همه دنیا مسجل شده است رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است. استاندار بوشهر با اشاره به ضرورت کاهش موارد بستری در بیمارستان‌های استان بوشهر عنوان کرد: کاهش تعداد بیماران بستری و مرگ در استان بوشهر تنها با رعایت نکات بهداشتی امکان‌پذیر است. مقام عالی دولت در استان بوشهر ادامه داد: برای اطمینان از رعایت نکات بهداشتی نیازمند ابزار مناسبی هستیم که بهترین ابزار برای مقابله با شیوع کرونا نظارت جدی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برخورد با متخلفان است. گراوند با قدردانی از تلاش هفت‌ماهه حوزه سلامت استان بوشهر در مبارزه با کرونا اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای بازگشایی برخی از اماکن و اصناف دستورالعمل‌هایی را تدوین کرده است که بدون در نظر گرفتن این دستورالعمل‌ها امکان فعالیت برای آنان وجود ندارد. استاندار بوشهر ادامه داد: امکان بازگشت به شرایط محدودیت در اماکنی که سلامت مردم در آن تهدید می‌شود وجود دارد.
وضعیت هشدار با عدم کاهش موارد بستری
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر نیز در این نشست عنوان کرد: آمار موارد روزانه بستری نشان از وضعیت هشدار دارد که اگر جدی گرفته نشود موارد فوتی نیز افزایش پیدا می‌کند. سعید کشمیری گفت: بر اساس آمارهای علمی به‌دست‌ آمده رابطه مستقیمی میان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کاهش موارد بستری وجود دارد. وی ادامه داد: هر زمان که رعایت پروتکل‌های بهداشتی با شرکت در تجمعات، مراسم‌ها و سفرها جدی گرفته نشده، متعاقب آن آمار موارد بستری کرونا در بیمارستان‌های استان افزایش‌ یافته است. رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه آموزش نقش اساسی در پیشگیری از ابتلا به دانش آموزان مدارس دارد، خاطرنشان کرد: برای اینکه از شیوع کرونا میان دانش آموزان جلوگیری کنیم در گام اول باید آموزش رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به شکل جدی دنبال کنیم.

مدیر کل کمیته امداد یزد:
کرونا خانواده‌ کمیته امداد یزد را ۱۰ هزار خانوار بزرگتر کرد
 مدیر کل کمیته امداد استان یزد با گلایه از این که هنوز پس از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب هزینه بی‌تدبیری برخی مسئولان باید توسط مردم پرداخت شود، از افزایش ۱۰ هزار خانواری جمعیت تحت پوشش این نهاد در استان در جریان شیوع کرونا خبر داد.
«محمد شجاعان» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان یزد در حال حاضر ۲۵ هزار خانواده با جمعیت ۵۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد دارد که البته تا قبل از کرونا این رقم معادل ۱۵ هزار خانوار بوده به عبارتی در جریان شیوع کرونا ۱۰ هزار خانواده به جمع خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد استان افزوده شده است.
وی افزود: با همکاری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، اطلاعات سه دهک پایین در استان گردآوری و در حال بازدیدهای میدانی توسط مددیاران هستیم تا آن گروه از افراد نیازمند که از هیچ نهاد و سازمانی حمایت نمی‌شوند را تحت پوشش قرار دهیم. این مسئول با بیان این که هم اکنون تعداد ۴۰۰۰ دانش آموز و ۵۰۰ دانشجو تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که همه آنها به حداقل‌های تحصیلی نیازمند هستند، تصریح کرد: تا پارسال عمده مایحتاج‌های حداقلی برای تحصیل کیف، کفش، پوشاک و مقداری لوازم التحریر بود ولی هم اکنون هزینه تهیه گوشی های هوشمند نیز به نیازهای قبلی اضافه شده که برای برخی از افراد دست نیافتنی است. وی خاطرنشان کرد: ۱۵ تا ۲۰ درصد از دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد استان محروم از تامین نیازهای تحصیلی هستند که امیداوریم در طرح «شور عاطفه‌ها» با احسان و نیکوکاری مردم استان و اهتمام آنها به مقوله‌ی آموزش و سبقه کمک‌ها و همیاری‌های گذشته‌ی مردم استان، حداقل‌های ضروری این قشر برای شروع سال تحصیلی آنها نیز فراهم شود. وی همچنین با بیان این که کمیته امداد استان ۱۵۰۰ یتیم و ۲۵۰۰ فرزند محسنین را تحت حمایت دارد، متذکر شد: البته وضعیت فرزندان محسنین که بعضاً صاحب پدر ولی به دلایلی از حمایت وی محروم هستند، گاها بدتر از وضعیت ایتام است. وی از حمایت ۱۰ هزار نیکوکار استان از ایتام و محسنین خبر داد و گفت: سرانه ماهیانه ایتام ۳۵۰ هزار تومان است و به خاطر حمایت بی‌واسطه در ارائه کمک حامیان اقدام به طراحی سامانه‌ای شده تا این حمایت‌ها بدون دخالت کمیته امداد به دست ایتام و محسنین برسد منتها در قالب این سامانه تنها این کمک‌ها ثبت می‌شود. شجاعان در ادامه پیش‌بینی درآمد امسال کمیته امداد استان را حدود ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد که ۱۰ میلیارد تومان آن از محل صدقات، ۲۰ میلیارد تومان از محل احسان و محسنین، ۱۵ میلیارد تومان از منابع زکات و مابقی از سایر منابع تامین خواهد شد. وی در بخش دیگری از سخنانش از حمایت کمیته امداد استان از ۷۰۰ بیمار صعب العلاج نیز خبر داد و گفت: این افراد عمدتاًدر تامین دارو و لوزام پزشکی نیازمند حمایت هستند که از طریق حامیان در قالب طرح شفا مورد اهتمام قرار می‌گیرند. به گفته وی، علاوه بر این افراد، ۲۰۰ سالمند زمین‌گیر نیز جهت تامین نیازهای خود که معمولاً نیز رقم بالا و متنوعی است، تحت پوشش حمایت‌های کمیته امداد از طریق کمک‌های مردم و خیرین استان قرار دارند. مدیر کل کمیته امداد استان از پیش بینی برای ایجاد ۶۰۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد در سال جاری خبر داد و گفت: برای تامین این فرصت‌های شغلی نیازمند ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه