روزنامه کائنات
7

شهرستان

1399 دوشنبه 24 شهريور - شماره 3742

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان خبر داد

ارتقای شاخص‌های مالی نمایشگاه اصفهان در سال 98

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان از ارتقای شاخص‌های مالی و عملکردی این شرکت در سال 98 نسبت به سال پیش از آن خبر داد و گفت: در سال گذشته، حاشیه سود قبل از مالیات و سود عملیاتی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان به شکل قابل توجهی افزایش داشته است.
به گزارش کائنات، علی یارمحمدیان با اشاره به پایان حسابرسی رسمی فعالیت‌های این شرکت در سال 98، افزود: بر اساس حسابرسی‌های انجام شده، سود عملیاتی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در سال 98 نسبت به سال 97، با افزایش 124 درصدی همراه بوده که رقم بسیار قابل توجهی محسوب می‌شود.
به گفته او، حاشیه سود قبل از مالیات شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در سال 94، 14 درصد، در سال 95، 10 درصد ودر سال‌های 96 و 97، 16 درصد بوده و در سال 98 به 34 درصد رسیده که رقم بسیار قابل ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد.
یارمحمدیان با تاکید بر اینکه تمامی این آمارها از حسابرسی رسمی فعالیت‌های مالی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان استخراج شده است، ادامه داد: موفقیت نمایشگاه اصفهان برای تحقق انتظارات ذی‌نفعان در شرایطی ایجاد شد که فضای اقتصادی کشورمان با تحریم‌های سنگین، افزایش قیمت ارز، تورم بالا و نوسان‌های بسیار شدید اقتصادی همراه بوده و مشکلات بسیاری برای شرکت‌ها ایجاد کرده است؛ در چنین شرایطی نمایشگاه اصفهان موفق شد با افزایش بهره‌وری و مدیریت فرایندها، شرایط مطلوبی ایجاد کند و شاخص‌های عملکردی خود را ارتقا دهد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه