روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

1404 شنبه 25 بهمن - شماره 5013

رونمایی از آلبوم «۴۱ اثر»؛

اختتامیه جشنواره موسیقی فجر ۲۵ بهمن ماه برگزار می‌شود

 آیین اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر شنبه (۲۵ بهمن ماه) در تالار وحدت برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، آیین اختتامیه این دوره از جشنواره که قرار بود ۲۶ بهمن ماه برگزار شود به روز ۲۵ بهمن ماه تغییر یافت.
این مراسم ساعت ۱۵ روز شنبه با اجرای گروه‌های موسیقی، تجلیل از پیشکسوتان موسیقی و اعلام برگزیدگان جایزه باربد در تالار وحدت برگزار می‌شود.
همچنین در آیین اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر از آلبوم موسیقی پاپ «۴۱ اثر» که به اجرای ۴۱ خواننده با موضوع «ایران» اختصاص دارد، رونمایی خواهد شد. چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر به دبیری آرش امینی ۲۰ تا ۲۶ بهمن ماه برگزار می‌شود.
این جشنواره در ۶ بخش «موسیقی ایرانی»، «همسرایان یا گروه‌های کُر»، «اجرای گروه‌های کودکان و نوجوانان»، «موسیقی تلفیقی و گونه‌های موسیقی پاپ»، «موسیقی کلاسیک» و «موسیقی اقوام و نواحی ایران» تدارک دیده شده است.

 عزل یک مدیر صداوسیما
 در پی بروز خطای رخ‌داده در پوشش راهپیمایی ۲۲ بهمن، مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود عزل شد.
روابط عمومی صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان اعلام کرد: به دستور مدیرکل صداوسیمای استان، مدیر پخش سیمای شبکه هامون، در پی بروز خطای رخ‌داده در شبکه استانی، از سمت خود عزل شد. همچنین ادامه خدمت کاربر و ناظر پخش معلق شد، و نیز سایر عوامل خاطی به کمیته انضباطی معرفی شدند.
این تصمیم در راستای حفظ انضباط حرفه‌ای صیانت از اعتبار رسانه و پیشگیری از تکرار موارد مشابه اتخاذ شده است. بدیهی است تمهیدات لازم برای تداوم مطلوب امور پخش و مدیریت فرایندها در دستور کار قرار گرفته است.
صداوسیمای سیستان و بلوچستان، ضمن عذرخواهی از مردم شریف بابت ایجاد حاشیه بر حماسه عظیم مردم ایران در ۲۲ بهمن و نیز تکدر خاطر امت مومن و انقلابی، در پیگیری اشتباهات این‌چنینی، با افراد خاطی، برخورد فوری و قاطع دارد. رعایت دقیق ضوابط و استانداردهای حرفه‌ای در تمامی مراحل تولید و پخش برنامه‌ها از اولویت‌های اصلی این سازمان است و با هرگونه قصور یا تخلف احتمالی مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه