روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 يکشنبه 27 مهر - شماره 4934

تحول گردشگری آذربایجان غربی با برگزاری همایش اینوا

مرتضی صفری در برنامه اینوا شبکه استانی صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی با عنوان دستاوردهای اینوا در حوزه گردشگری اظهار کرد: گردشگری یکی از سهل‌الوصول‌ترین و راحت‌ترین راه‌ها برای توسعه اقتصادی حوزه گردشگری بوده و تحقق آن نیازمند تقویت زیرساخت‌های گردشگری با جذب سرمایه‌گذاری داخل و خارجی است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: در این راستا با ابتکار استاندار آذربایجان غربی همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری با عنوان اینوا در استان برگزار شد و در نتیجه آن ۱۰۴ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری معرفی شد که برکات زیادی برای استان داشت.
او با اشاره به دستاوردهای اینوا از جمله کلنگ‌زنی یک هتل ۵ ستاره در مهاباد و مجتمع اقامتی_ تجاری ود میاندوآب و ... ادامه داد: هم‌اکنون در حال انجام مقدمات احداث یک هتل ۵ ستاره در ارومیه با سرمایه‌گذاری بیش از یک‌هزار میلیارد تومانی بوده و همچنین یک پروژه ۱۰۰ میلیارد تومانی در بوکان، یک پروژه اقامتی_تفریحی در روستای سوغانلوی پیرانشهر با حجم سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی آماده کلنگ‌زنی هستند.
صفری با بیان اینکه در حال حاضر حال گردشگری در استان خوب است، تصریح کرد: در همایش اینوا ۲۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با ۲.۵ همت اعتبار امضا شد که در حال طی کردن سازو‌کار قانونی این تفاهم‌نامه‌ها هستیم و بعد از اینوا اقدامات خوبی برای تسهیل روند سرمایه‌گذاری انجام شده است و تعدادی از این پروژه‌های سرمایه‌گذاری انجام شده در سطح استان نیز در سایه همین تسهیل امور به مرحله اجرا رسیده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی اضافه کرد: هم‌اکنون پروژه هتل ۵ ستاره ماوی ماکو که با مشارکت منطقه آزاد ماکو، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و بخش خصوصی احداث شده است و نیز حمام آخوند ارومیه که با کاربری سفره‌خانه سنتی و توسط مشارکت بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومانی احیا شده است آماده بهره‌برداری هستند.
او خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد، هم‌اکنون ۵۵ پروژه توسط بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان در حال اجرا است، مثلا هتل امام رضا(ع) فیرورق خوی ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در بازدید وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و استاندار آذربایجان غربی قرار شد برای تکمیل آن تسهیلات ویژه پرداخت شود.
صفری با تقدیر از اقدامات استاندار آذربایجان غربی در مسیر توسعه و رونق استان اظهار کرد: حضور مسئولان رده بالای کشور در استان، سفر پیاپی وزرا، معاونان و کارشناسان به استان نتیجه راهبری‌های استاندار آذربایجان غربی بوده به‌طوری که در ۶ ماه گذشته وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دو بار به استان سفر کرده که در نوع خود بی‌نظیر بوده است‌.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه