روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 شنبه 25 مرداد - شماره 4892

آغاز ساخت ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بوشهر و افتتاح ۶۰ مگاوات دیگر

چینی‌ها در بوشهر نیروگاه خورشیدی می‌سازند

 بوشهر-رضا حیدری :مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: با آغاز عملیات اجرایی ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی با سرمایه‌گذاری ۷۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها (با مشارکت شرکت ساتبا) و بهره‌برداری از ۶۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در این استان، گام بلندی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر برداشته شد.
به گزارش روابط شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، غلامرضا حشمتی  در آیین افتتاح و آغاز پروژه‌های نیروگاه خورشیدی به‌صورت ارتباط ویدئوکنفرانسی با رئیس‌جمهور و وزیر نیرو افزود: امروز شاهد بهره‌برداری از یک نیروگاه ۵۰ مگاواتی در مجتمع متانول کاوه شهرستان دیر با سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بخش خصوصی و همچنین یک نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی هستیم.
وی اظهار کرد: ۲۰۰ مگاوات سرمایه‌گذاری چینی‌ها  در شهرستان دشتی نیز پیش‌بینی شده تا پیش از تابستان آینده وارد شبکه شود.
حشمتی ادامه داد: با تشکیل قرارگاه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان بوشهر، در مدت کمتر از هفت ماه بیش از ۷۵۰ مگاوات ساختگاه خورشیدی شناسایی و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده است که بخشی از آن‌ها تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بیان کرد: حدود دو ماه پیش عملیات اجرایی ۱۳۸ مگاوات نیروگاه آغاز شد و امروز نیز شاهد آغاز عملیات اجرایی ۲۰۰ مگاوات دیگر هستیم.
حشمتی افزود: همچنین در کمتر از دو هفته آینده، عملیات اجرایی ۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی دیگر آغاز خواهد شد که ۲۰۰ مگاوات آن مربوط به پروژه‌های شرکت لاوان انرژی است.
وی با قدردانی از استاندار، معاونان، فرمانداران و دستگاه‌های متولی زمین و سرمایه‌گذاران گفت: در مدت کوتاهی حدود یک هزار هکتار زمین شناسایی، پروانه‌ها صادر و تحویل سرمایه‌گذاران شده است که اقدامی ارزشمند در مسیر تحقق هدف‌گذاری ۲ هزار مگاواتی تولید انرژی خورشیدی در استان محسوب می‌شود.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه