روزنامه کائنات
2

سیاست

1404 يکشنبه 5 مرداد - شماره 4878

از خسارت صدمیلیون دلاری تا جایگزینی هشت ساله موشک های تاد

افشاگری فاکس نیوز از خسارات اسرائیل و آمریکا

 شبکه آمریکایی فاکس نیوز در گزارشی به خسارت های آمریکا و اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه با ایران پرداخت و نوشت: تحلیلگران دفاعی هشدار داده‌اند آمریکا و اسرائیل نیازی فوری دارند تا ذخایر تسلیحاتی خود را پس از جنگ ۱۲ روزه جایگزین کنند.  به گزارش فاکس نیوز، در این گزارش آمده است: پر کردن مجدد [موشک های] حیاتی رهگیر سامانه تاد با نرخ تولید کنونی ممکن است تا هشت سال زمان ببرد.
خسارت آمریکا و اسرائیل در جنگ دوازده روزه
در این گزارش همچنین آمده است: یک گروه امنیت ملی یهودی- آمریکایی هشدارها در زمینه اینکه چطور دشمنان آمریکا و اسرائیل از ذخایر کم موشکی پس از جنگ ۱۲ روزه با ایران سوءاستفاده کنند، هشدار می‌دهد. طبق تحلیلی که «بنیاد یهودی امور امنیت ملی» (با نام استعاری جیسنا) (JINSA) که در واشینگتن آمریکا مستقر است، تهیه کرده، دفاع از اسرائیل و پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر در برابر حملات هوایی ایران هزینه‌ای معادل ۱.۴۸ میلیار دلار تا ۱.۵۸ میلیارد دلار به آمریکا و اسرائیل تحمیل کرده است.  طبق گزارش این مؤسسه، این حملات سبب شد تا بخش مهمی از ذخایر موشک های رهگیر سوزانده شود. حال هم آمریکا و هم اسرائیل با «نیاز فوری» برای جایگزینی این ذخایر و افزایش سریع نرخ تولید این موشک‌ها مواجه هستند.  آمریکا تا پیش از آنکه اسرائیل حمله خود را به ایران در تاریخ ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) آغاز کند، ۶۳۲ رهگیر سامانه موشکی تاد داشت که طبق برآورد بنیاد جیسنا، از این تعداد ۵۴۰ موشک در زرادخانه این کشور باقی مانده است.
هزینه  ۱۱۱ میلیون دلاری آمریکا برای دفاع از پایگاه العدید
فاکس نیوز همچنین اعلام کرد: علاوه بر این، بنابر گزارش ها، دو سامانه پاتریوت که مسئول حفاظت و دفاع از پایگاه العدید، بزرگترین پایگاه آمریکا در خاورمیانه که میزبان ۱۰۰۰ سرباز بوده است، حدود ۳۰ موشک رهگیر پاتریوت علیه ۱۴ موشک بالستیک ایران شلیک کرده‌اند که هزینه هر موشک ۳.۷ میلیون دلار برآورد می‌شود و سرجمع، موشکهای [شلیک شده پاتریوت برای رهگیری موشک های ایرانی شلیک شده بسوی پایگاه العدید] ۱۱۱ میلیون دلار هزینه دربر داشته است.  پس از حملات اسرائیل و آمریکا در بازه زمانی ۱۳ ژوئن تا ۲۴ ژوئن (۲۳ خرداد تا سوم تیر) ایران ۵۷۴ موشک بالستیک میان برد به سوی اسرائیل و پایگاه آمریکا در قطر شلیک کرد.
ژنرال «توماس برگسون» رئیس سابق «فرماندهی مرکزی آمریکا» موسوم به «سنتکام» گفت آمریکا  نیاز دارد تا بیشتر در زمینه سازوکارهای «رهگیری غیرجنبشی»  سرمایه‌گذاری کنند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه