روزنامه کائنات
2

سیاست

1404 چهارشنبه 25 تير - شماره 4871

در گفت‌وگو با وزرای دفاع ترکیه و مالزی

وزیر دفاع: ایران در برابر گستاخی متجاوز، پاسخ پشیمان‌کننده خواهد داد


 وزیر دفاع با بیان اینکه ایران در این جنگ پاسخ محکمی به آمریکا و صهیونیست‌ها داد، افزود: جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به دنبال توسعه جنگ و ناامنی در منطقه نیست، اما دربرابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با وزرای دفاع کشورهای ترکیه و مالزی گفت‌وگو کرد.
امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر دفاع ترکیه با یادآوری اینکه حمله به ایران در خلال مذاکرات صورت گرفت اظهار کرد: ما به دنیا ثابت کردیم که مخالف مذاکره و گفت‌وگو نیستیم.
وی ادامه داد: ایران و ترکیه در یک منطقه حساس قرار گرفته‌اند و تهدیدات، منافع و سرنوشت مشترکی دارند و لازم است برای تامین امنیت، دو کشور رایزنی‌های مشترکی داشته باشند.
 وزیر دفاع با بیان اینکه ایران در این جنگ پاسخ محکمی به آمریکا و صهیونیست‌ها داد، افزود: جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به دنبال توسعه جنگ و ناامنی در منطقه نیست، اما دربرابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده است.
 وزیر دفاع گفت: ایران اعتمادی به آتش‌بس ندارد و به همین دلیل سناریوهای مختلف را برای هرگونه ماجراجویی جدید پیش‌بینی کرده است.
 وزیر دفاع ترکیه نیز در این گفت‌وگو ضمن تسلیت به مردم ایران برای شهادت فرماندهان نظامی و جمعی از غیرنظامیان و مردم عادی، حمله رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و افزود: مردم و دولت ایران قهرمانانه در برابر حملات حملات غیرقانونی از وطن خود دفاع کردند.
وزیر دفاع ترکیه: مذاکرات هسته‌ای
 باید با توافق معقول به نفع ایران به نتیجه برسد
 وزیر دفاع ترکیه با ابراز خرسندی از برقراری آتش بس گفت: معتقدیم مذاکرات هسته‌ای باید با یک توافق معقول به نفع ایران و منطقه به سرانجام برسد.
 امیر نصیرزاده همچنین در گفت‌وگو با وزیر دفاع مالزی با تشکر از مواضع دولت مالزی در حمایت از ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امریکا و صهیونیست‌ها، گفت: مالزی کشور مهمی در در جهان اسلام و تاثیرگذار در حوزه شرق آسیاست. مواضع دولت مالزی در زمینه تحولات جهان اسلام و در بسیاری از موضوعات بین‌المللی، همواره عدالت‌خواهانه و مبتنی بر آموزه‌های دین مبین اسلام و برای ما بسیار ارزشمند است.
وزیر دفاع مالزی: اسرائیل ر
ا مقصر اصلی جنگ ۱۲ روزه می‌دانیم
 وزیر دفاع مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه ایران کشور دوست و قابل اعتماد مالزی است، افزود: اسرائیل را مقصر اصلی این جنگ می‌دانیم و از همان ابتدا قاطعانه این حمله را محکوم کردیم.
 وی با تجلیل از عملکرد نیروهای مسلح و مردم ایران به سبب اتحاد و مقاومت در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: اطمینان داریم اسرائیل نمی‌تواند به هیچ‌کدام از اهدافش در خاورمیانه دست یابد و ایران نشان داده که حرف‌ها و ادعاهای اسرائیل افسانه‌ای بیش نیست.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه