مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران خبر داد؛
صرفهجویی ۱۵ هزار میلیارد ریالی در گچساران
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران گفت: مجموع صرفهجویی حاصل از اجرای بیش از ۳ هزار پیشنهاد ثبتشده از سوی کارکنان این شرکت طی سال ۱۴۰۳، به بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، علیاکبر حافظینیا با بیان اینکه نظام پیشنهادها یکی از مؤثرترین بسترهای مشارکت جمعی در بهبود عملکرد سازمانی بهشمار میرود، تصریح کرد: این نظام از بدو شکلگیری در صنعت نفت توانسته نقش مهمی در ارتقای بهرهوری، بهبود فرآیندها، کاهش هزینهها و افزایش تعلق سازمانی ایفا کند. مشارکت فعال کارکنان در ارائه راهکارهای نوآورانه، نهتنها به گردش بهتر کار و ارتقای راندمان عملیاتی منجر شده، بلکه زمینهساز افزایش حس کرامت، شأن و اثرگذاری منابع انسانی نیز بوده است. مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران با اشاره به اینکه پیشنهادهای ارائهشده طی سال گذشته در حوزههایی چون بهینهسازی خطوط لوله، تولیدیسازی چاهها، اصلاح شبکههای گازرسانی و ارتقای ایمنی سیستمهای پشتیبانی عملیاتی اجرا شدهاند، تصریح کرد: این پیشنهادها نقش مؤثری در پایداری تولید، حفظ محیط زیست، صرفهجویی مالی و استفاده حداکثری از ظرفیتها و توان داخلی داشتهاند. حافظینیا گفت: شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران به گسترش و تعمیق این نظام بهعنوان یکی از ارکان پیشرفت سازمانی متکی است و با حمایت از ایدههای نو، مسیر حرکت به سوی بهرهوری بیشتر را با اتکا به خرد جمعی ادامه خواهد داد.
آب سدها از نصف کمتر شد
بر اساس آخرین آمار از ابتدای سال آبی تا کنون از وضعیت سدهای کشور ۱۸ سد زیر ۲۰ درصد آب دارند و حجم آب موجود در مخازن ۴۶ درصد است.
به گزارش کائنات، میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا کنون معادل ۲۲.۴۳ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۳۹.۱۵ میلیارد مترمکعب بوده ۴۳ درصد کاهش داشته است. همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل با ۲۱ درصد کاهش مواجه بوده است. حجم آب موجود مخازن ۲۳.۶۷ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۲.۰۱ میلیارد متر مکعب بوده ۲۶ درصد کاهش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۴۶ درصد است.
وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۸ سد درصد پرشدگی کمتر از ۲۰ درصد است، بهطوری که سد لار تهران ۷ درصد، سد دوستی و طرق استان خراسان رضوی به ترتیب ۶ و ۹ درصد، سد پانزده خرداد حوضه قمرود ۱۰ درصد، سد استقلال و شمیل و نیان و سرنی هرمزگان به ترتیب، ۴، صفر و ۱۴ درصد، سد تهم استان زنجان ۱۳ درصد، سد رودبال داراب استان فارس ۱درصد، چاهنیمه استان سیستان و بلوچستان ۱۶ درصد، سد تنگوییه سیرجان استان کرمان ۷ درصد و سد نسا این استان ۹درصد و سد ساوه و کمال صالح استان مرکزی به ترتیب ۸ و ۱۹ درصد آب دارند.