روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت - شماره 4584

پیگیری دغدغه‌های فرهنگی اهالی دارالشهدای تهران؛

وزیر فرهنگ: مسجد مهم‌ترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است


  منطقه ۱۷ در جنوب غرب تهران، از محله‌هایی است که به دلیل تعداد بسیار خانواده شهدا دوران انقلاب و دفاع مقدس به «دارالشهدای تهران» معروف است، اهالی آن در دیدار با مسئولان وزارت فرهنگ، وقتی در مسجد دور هم جمع شده‌اند و گوش شنوایی هم یافته‌اند، دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی خود را در میان گذاشتند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه مدیران وزارتخانه روز گذشته، پنج‌شنبه -۶ فروردین- به منظور دیدار مردمی با فعالان فرهنگی و اهالی دارالشهدای تهران در مسجد چهارده معصوم(ع) واقع در خیابان امامزاده حسن (ع) حاضر شدند.
در این دیدار سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی نورعلی شاهی مشاور و مدیرکل حوزه وزارتی، حجت‌الاسلام کمال خداداده رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، سیدموسی حسینی کاشانی از مجموعه بازرسی وزارت فرهنگ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی کردند.
* بیشترین دغدغه مردم منطقه ۱۷، کار فرهنگی است
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه برقراری میز خدمت مردمی وزیر فرهنگ در مسجد چهارده معصوم(ع) محله امامزاده حسن گفت: در معیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توفیق حضور در مسجد چهارده معصوم(ع) منطقه‌ی ۱۷ امامزاده حسن(ع) و هم صحبتی با مردم را داشتیم. شاهد اتفاقات خوبی بودیم، امیدواریم به یاری خداوند بتوانیم به احسن وجه کمک کنیم تا گره‌های موجود گشوده شود.
وی با بیان این که تقاضاهای شخصی هم وجود دارد اظهار کرد: بیشترین درخواست‌ها درخصوص فضا و امکانات لازم برای انجام دغدغه‌های فرهنگی و اجرای باورهای عمیق در جهت نیل به نقطه مطلوب است؛ امیدواریم ما هم بتوانیم در این مسیر کمک کنیم.
* درخواست‌های مردمی دریافت شد
سید محمد هاشمی، جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در حاشیه برقراری میز خدمت مردمی وزیر فرهنگ در مسجد چهارده معصوم محله امامزاده حسن(ع) بیان کرد: خواهران و برادران درخواست‌ها و نیازهای فرهنگی، هنری و اجتماعی مختلفی را مطرح کردند. وزیر فرهنگ و ارشاد در جلسه شنوای درخواست‌های مردمی بودند و دستورات لازم در خصوص مسائل آن‌ها را صادر کرد.
* مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور دیدار مردمی با فعالان فرهنگی و اهالی دارالشهدای تهران در مسجد چهارده معصوم (ع) واقع در خیابان امامزاده حسن (ع) حضور یافت.
محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است. وی افزود: در این دیدار همکارانم بدون استثنا با تک تک حضار صحبت می‌کنند و این جلسات به حل مسایل کمک می کند. در منطقه ۱۷ تهران مشکلات زیادی داریم که برای حل برخی از این مشکلات در همین جلسه تصمیماتی گرفته شد تا حل مشکلات با قوت پی‌گیری شود. امیدواریم بتوانیم در کمترین زمان بخش مهم مشکلات مردم را حل کنیم. وزیر فرهنگ در پاسخ به این سوال که مهمترین مشکلات مردم چه بود؟ گفت: زیرساخت های فرهنگی به شدت محدود است؛ بزرگان منطقه موضوع ایجاد پردیس فرهنگی هنری را مطرح کردند و با همکارانم در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران صحبت می کنم تا درمورد وضعیت تخصیص زمین برای این امر تصمیم گیری شود.
در این دیدار تعدادی از فعالان اجتماعی این منطقه مشکلاتشان را به وزیر فرهنگ در میان گذاشتند، پس از آن نیز اسماعیلی پشت میز خدمت قرار گرفت و مردم مشکلاتشان را بی واسطه با وزیر فرهنگ به عنوان نماینده دولت مردمی با وی در میان گذاشتند.

در پی بیماری؛
لوران کانته فیلمساز فرانسوی
 برنده نخل طلا و سزار درگذشت
  لوران کانته، کارگردان فرانسوی برنده نخل طلای کن برای فیلم «کلاس»، در ۶۳ سالگی درگذشت.
به گزارش ورایتی، لوران کانته کارگردان فرانسوی که سال ۲۰۰۸ با فیلم «کلاس» برنده نخل طلای جشنواره کن شد، درگذشت. او ۶۳ ساله بود و صبح پنجشنبه بر اثر بیماری از دنیا رفت.
«کلاس» فیلم موفق کانته که با اقتباس از رمانی به همین نام نوشته فرانسوا بگودو ساخته شده و روایتی تقریباً زندگینامه‌ای از تجربه نویسنده به عنوان معلم در منطقه ۲۰ پاریس است، با بازی خود نویسنده ساخته شد. «کلاس» سال ۲۰۰۸ به اتفاق آرا نخل طلای کن را دریافت کرد و اولین فیلم فرانسوی شد که از سال ۱۹۸۷ تا آن زمان به این جایزه دست می‌یافت. این فیلم همچنین نامزد اسکار بهترین فیلم خارجی زبان هم شد.
کانته پس از تحصیل در انستیتو هنرهای سینمایی پاریس و کار در تلویزیون، نخستین فیلم بلندش را با عنوان «منابع انسانی» در سال ۱۹۹۹ ساخت. این فیلم درباره یک کارآموز مدیریت بود که در کارخانه پدرش شروع به کار می‌کرد، در جوایز سزار که معادل اسکار فرانسه است، برنده بهترین فیلم بلند شد. فیلم بعدی کانته «تایم اوت» در سال ۲۰۰۱ درباره مردی بود که با پنهان کردن حقیقت از خانواده‌اش طرد شد.
از دیگر آثار کانته می توان به «به سمت جنوب» (۲۰۰۵) درباره گردشگری در هاییتی، «۷ روز در هاوانا»، «فاکس فایر» (۲۰۱۲) اقتباسی از رمان جویس کارول اوتس به همین نام، کمدی درام «بازگشت به ایتاکا» (۲۰۱۴) و «کارگاه» (۲۰۱۷) یاد کرد. جدیدترین فیلم کانته «آرتور رمبو» بود که سال ۲۰۲۱ اکران شد و درباره نوجوانی بود که هویت آنلاینش فاش می‌شود.

تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
 از سریال «رستگاری»
 شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای با حضور کارگردان و بازیگران سریال «رستگاری»، از عوامل این مجموعه تلویزیونی تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی، در این جلسه که با حضور اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر این شورا درباره گیرایی داستان «رستگاری» و استفاده از تکنیک‌های جدید جلوه‌های ویژه برای سریال‌های مناسبتی در ماه رمضان توضیحاتی ارائه داد و گفت: این سریال توانسته مردم را با سلایق مختلف پای تلویزیون بنشاند. آیت‌الله علی‌اکبر رشاد- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز با تمجید از محتوای سریال «رستگاری» عنوان کرد: صداوسیما ویترین متفاوتی را برای ماه رمضان تدارک دیده بود. در این جلسه با هدایایی از کارگردان، بازیگران و عوامل سریال «رستگاری» تقدیر شد.
«رستگاری» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مسعود ده‌نمکی ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما پخش شد. در این سریال بازیگرانی از جمله محمود پاک نیت، رضا استادی، پویا امینی، مهدی سلوکی، کاوه سماک باشی، حمید رضا هدایتی، رامین راستاد، نیما شاهرخ شاهی، رضا توکلی، حسن اسدی، محمدرضا رهبری، مالک سراج، افشین سنگ چاپ، رامبد شکر آبی، اکبر رحمتی، محمود مقامی، مختار سائقی، نفیسه روشن، سولماز حصاری، پوراندخت مهیمن، شیوا خسرومهر، پرنیا کربلایی، ساقی زینتی، المیرا ربیعی، عاطفه رحمان‌پور، حسنی قبادی، فریبا ترکاشوند، پریا انوری، ژاله درستکار، مونا افخمی، مهرسا فلاحیان، فرخنده فرمانی زاده و افسر ناصری ایفای نقش کردند.

روایت سخنگوی انجمن سینماداران
 از یک رکورد شکنی
  دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران به رکوردشکنی فیلم «مست عشق» در پیش فروش روز اول اکران اشاره و اعلام کرد که این فیلم توانسته گوی رقابت را از فیلم‌های دیگر ژانرها برباید. محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران ایران با ابزار خرسندی از موفقیت فیلم «مست عشق» در جلب نظر مخاطبان سینما بیان کرد: فیلم «مست عشق» ساخته حسن فتحی که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در سینماهای سراسر کشور روی پرده رفته است در پیش‌فروش بلیت‌هایش توانست رکوردزنی کند که این اتفاق برای سینمای ایران اتفاق مهمی محسوب می‌شود. وی افزود: با توجه به اینکه این فیلم اثر حسن فتحی فیلمساز مطرح کشورمان است و به عنوان اثری بین‌المللی (محصول مشترک ایران و ترکیه) نیز درنظر گرفته می‌شود، اقبال مخاطبان به آن نشان می‌دهد که مردم از فیلم‌ها با ژانرهای مختلف استقبال می‌کنند و «مست عشق» که روایتی تاریخی را در پیش‌زمینه ملودرام دنبال می‌کند توانسته است در فروش نیز بسیار موفق ظاهر شود و حتی فیلم‌هایی در ژانر کمدی را پشت سر بگذارد. صابری ابزار امیدواری کرد این استقبال ادامه یابد و در طول اکران نیز مخاطبان به تماشای «مست عشق» بنشینند. دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران در پایان عنوان کرد: این موفقیت را به همه دست‌اندرکاران ساخت و اکران فیلم «مست عشق» تبریک گفته و خوشحالم که این فیلم ارزشمند سرانجام در سینماهای کشور به نمایش در آمد. شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ (پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا) در «مست عشق» بازی کرده اند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه