روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۴۰۰ شنبه ۳ مهر - شماره 3985

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اعلام کرد؛

تبریز دومین کلانشهر ایران در توسعه شبکه فاضلاب

  آذربایجان شرقی – لیلا پاشایی- مدیرعامل شرکت آبفای استان جهت هم اندیشی و بررسی مشکلات کلانشهر تبریز در حوزه آب و فاضلاب در جلسه علنی شورای اسلامی تبریز حضور یافت.
به گزارش کائنات،‌ در این جلسه که با حضور اعضای شورا در سالن جلسات شورای اسلامی شهر تبریز برگزار شد، مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی، معاون بهره برداری و توسعه آب و نیز برخی معاونان و مدیران آبفا نیز حضور داشتند.
در این جلسه ابتدا مسائل مربوط به آب و فاضلاب شهرستان تبریز توسط اعضای شورا مطرح شد، سپس علیرضا ایمانلو مدیرعامل شرکت آبفا آذربایجان شرقی به بیان نقطه نظرات خود پرداخت.
رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به ادامه اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب اظهار کرد: رشد و گسترش شهر و تکمیل نشدن برخی زیرساخت ها باعث بروز مشکلات عدیده ای برای مردم و همچنین دستگاه‌های متولی مربوطه نظیر شرکت آب و فاضلاب شد اما این شرکت تمام توان خود را برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها در بخش آب و فاضلاب بکار می گیرد.
ایمانلو افزود: روی هم رفته وضع تولید آب دراستان خوب است اما مصرف هم باید مطابق با استانداردهای در نظر گرفته شده باشد و فرهنگ سازی مناسبی نیز برای مصرف آب داشته باشیم.
وی به اقدامات ساختاری در تامین آب شرب تاکید کرد و یکی از راه های اصلی حل مشکل قطعی آب تبریز را انتقال آب ارس دانست که می تواند راهگشای خوبی برای برون رفت از مشکل کم آبی در کلانشهر تبریز باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ادامه داد: همزمان با انتقال آب ارس به تبریز اصلاح شبکه ها هم انجام خواهد شد تا هدررفت آب از شبکه ها را به حداقل برسانیم.
ایمانلو در مورد کیفیت آب نیز خاطرنشان کرد: یک آزمایشگاه مرجع با دستگاه ها و تکنولوژی بالای شبانه روزی در حال رصد هستند که بهترین آب شرب را به دست مردم برسانند.
وی با اشاره به رینک انتقال آب به تبریز گفت: متولی این امر شرکت آب منطقه ای می باشد که در صورت اتمام آن در سال آینده و با زون بندی های انجام داده شده مشکل کمبود فشار آب نیز حل خواهد شد.
رئیس هیأت‌مدیره شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به شبکه فاضلاب استان افزود: در حال حاضر 14 شهر استان دارای شبکه فاضلاب می باشد که شهر تبریز با 86 درصد بالاترین میزان شبکه را دارا می باشد و دومین کلانشهر ایران در توسعه شبکه فاضلاب می باشد.
ایمانلو در خصوص اقدامات زیست محیطی شرکت آب و فاضلاب استان در کلانشهرتبریز تاکید کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب اصلی تبریز از جمله اقدامات بارز وشاخص در این زمینه است که  از سال 80 شروع به کارکرده است و فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز که جزو بزرگترین تصفیه‌خانه های در حال ساخت کشور است و فاضلاب یک میلیون نفر را تصفیه خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: احداث مدول دوم تصفیه‌خانه بزرگ فاضلاب تبریز از سال 95 با قراردادی به مبلغ 182 میلیارد تومان در دو فاز مایع و لجن آغاز شده است که سویل بخش مایع بیش‌از نود درصد پیشرفت فیزیکی دارد و یکی از پیشرفته‌ترین و کارآمدترین فرایندهای به‌روز تصفیه فاضلاب شهری می‌باشد.
ایمانلو مزایای فاز دوم تصفیه خانه را انتقال پساب آن برای مصارف صنعتی و همچنین دریاچه ارومیه دانست و گفت: این امر در احیای دریاچه سهم بسزایی خواهد داشت.
وی افزود: در برخی از مناطق کلانشهر تبریز سال ها به دلیل مشکلات اداری و شهرسازی مجوز احداث شبکه فاضلاب داده نمی شد که اخیرا" با مساعدت مسئولان مربوطه کارهای اجرایی آن مناطق را شروع خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تاکید کرد: در مناطق کم برخوردار نیز پیگیر برخی مشکلات شبکه فاضلاب هستیم تا مردم آن مناطق نیز در رفاه کامل باشند.
در این جلسه اعضای شورای شهر ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته، بر ادامه همکاری با شرکت آبفای استان تأکید کرده و خواستار تسریع در انجام پروژه‌ها و حضور بیشتر شرکت آبفا در فعالیت‌های عمرانی و زیرساختی مربوطه شدند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه