روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۰ يکشنبه ۲۸ شهريور - شماره 3981

ارائه طرح کاپ در وبینار بین‌المللی سئول

 طرح کاپ(کاهش پسماند) به دعوت دولت کلانشهر سئول، متروپلیس و UCLG در رویدادی جهانی با محوریت تاب آوری شهری ارائه شد.
به گزارش کائنات به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند، این رویداد آنلاین جهانی با هدف ارائه طرح‌ها و به اشتراک گذاشتن تجربیات با همکاری UCLG، Metropolis و UCLG-ASPAC برگزار شده است.
بنا بر این گزارش این تجربه از سوی صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند به عنوان یک تجربه موفق، مبتکرانه و شایان توجه که می‌تواند با توسعه ظرفیت‌های شهری زمینه‌ای برای ایجاد شهری پایدار و تاب آور فراهم کند، ارائه شد و مورد توجه قرار گرفت.
گفتنی است پیشتر سیاست گذاری‌ها و اقدامات طرح کاپ به عنوان یکی از 413 پروژه برتر مدیریت شهری در وب سایت رسمی سازمان جهانی متروپلیس منتشر شده بود.
همچنین گزارش طرح کاپ بر روی صفحه Community News و News Feed و صفحه اصلی متروپلیس و همچنین توئیتر در تیتر اول قرار گرفت و به دلیل چند وجهی بودن پروژه و اینکه اهداف چندگانه‌ای از طرح توسعه پایدار را پوشش می‌دهد، برای ارائه به این وبینار و برنامه آموزشی دعوت شده است.
شرکت کنندگان در این برنامه مقامات دولتی و اعضای UCLG، Metropolis و UCLG-ASPAC بودند و از اهداف این وبینار، افزایش توانایی برای ساختن شهرهای تاب آور، افزایش همکاری‌های بین المللی برای به اشتراک گذاشتن سیاست‌ها و استراتژی‌ها به منظور ساختن شهرهای تاب آور بود.
سازمان جهانی متروپلیس به عنوان انجمن جهانی شهرهای بزرگ و کلانشهرها، مرکز و بستری برای ارتباط و اشتراک گذاشتن تجربیات محلی و جهانی فراهم می‌کند.

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران عنوان کرد؛
لزوم میان داری شهرداری تهران برای حل آسیب‌های اجتماعی پایتخت
 رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به راه اندازی قرارگاه اجتماعی در شهرداری تهران، گفت: ما با راه اندازی قرارگاه به منظور پای کار آمدن همه دستگاه‌های متولی در زمینه حل آسیب‌های اجتماعی موافق هستیم.
علیرضا نادعلی در مورد وعده شهردار تهران در مورد راه اندازی قرارگاه اجتماعی در راستای ساماندهی کودکان کار و معتادان متجاهر گفت: شهردار تهران اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر را برای برگزاری جلسه‌ای دعوت کرده است که حتما یکی از موضوعات مورد مطالبه ما در آن جلسه، وضعیت آسیب ها و اتفاقات اجتماعی در شهر تهران و نحوه ورود به آن است تا به نگاه مشترکی در این زمینه برسیم. وی با بیان اینکه ما با راه اندازی قرارگاه به منظور پای کار آمدن همه دستگاه‌های متولی در زمینه حل آسیب‌های اجتماعی موافق هستیم، گفت: در موضوع آسیب‌های اجتماعی جامعه هدف ما انسان‌های آسیب دیده هستند و باید برای کمک به آنها علاوه بر آنکه همه دستگاه با هم کار کنند، مردم نیز مشارکت موثری داشته باشند. نادعلی با اشاره به اینکه انجام کارها در قالب قرارگاه، نمونه‌ای از اقدامات مدیریت جهادی است، افزود: شهرداری تنها مسئول اتفاقات اجتماعی که در شهر تهران رخ می‌دهد، نیست و نمی‌تواند به تنهایی کار موثری انجام دهد و گاهی نه تنها دستگاه‌ها نمی توانند کار مثبتی انجام دهند، بلکه در برخی مواقع اقدامات یکدیگر را خنثی هم می‌کنند، پس لازم است یک ارگان همچون شهرداری تهران که اشراف اطلاعاتی بر شهر دارد نقش «میان‌دار» را ایفا کند و با دعوت از همه دستگاه‌های متولی در مورد آسیب‌های اجتماعی تهران چاره اندیشی شود. رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران افزود: چطور در مورد موضوعاتی همچون زلزله لازم است که میان شهرداری، اداره آب، گاز و... جلسات هماهنگی برگزار شود؛ اما در مورد موضوعات اجتماعی همچون حضور بی محابای معتادان متجاهر در شهر یا فعالیت شبکه‌ای کودکان کار هم افزایی نشود؟
وی با تاکید بر اینکه ما موافق «بگیر و ببند» نیستیم و حذف فیزیکی این افراد از شهر و نگهداشت آنها در مراکز خاص چاره درست کار نیست، افزود: همه دستگاه‌ها از وضعیت جزیره‌ای ساماندهی آسیب های اجتماعی در تهران گلایه دارند، به گونه ای که وقتی پای سخنان پلیس می‌نشینید، آنها می‌گویند ما به ‌طور مدام معتادان متجاهر را جمع آوری کرده و تحویل کمپ‌ها می دهیم، اما دو روز بعد باز آزاد شده و در سطح محلات پرسه می‌زنند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه