روزنامه کائنات
6

انرژی

۱۴۰۰ دوشنبه ۳۰ فروردين - شماره 3880

مدیر عامل توانیر پاسخ داد؛

خاموشی زمستان در تابستان هم تکرار می‌شود؟

 مدیر عامل توانیر گفت: ما با تمام کشورهایی که مرز خاکی داریم، ارتباط الکتریکی برقرار کرده‌ایم و با کشورهایی هم که مرز آبی داریم مذاکرات انجام شده است.
محمدحسن متولی‌زاده درباره احتمال بروز خاموشی در زمان پیک مصرف تابستان سال جاری اظهار داشت: مفهوم فنی خاموشی این است که بدون هدف و بصورت پراکنده اعمال شود اما آنچه که برنامه‌ریزی شده و بار با هماهنگی مشترک جابجا می‌شود، خاموشی نیست و برنامه‌ریزی لازم برای عدم بروز قطعی صورت گرفته است.
وی درباره عدم تکرار وارد مشابه خاموشی در فصل زمستان 99 گفت: به دلیل اختلاف زیاد مصرف برق در فصول سرد و گرم سال هیچ‌گاه در زمستان محدودیتی در تامین برق وجود نداشته و نخواهد داشت، خاموشی سال گذشته به دلیل مشکل سوخت بود که محدودیت اعمال شد و بعد از آن فرصت هماهنگی داشتیم و مشکل برطرف شد.
مدیر عامل شرکت توانیر یادآور شد: زمستان سال گذشته در حد 1.5 درصد خاموشی داشتیم که برای چند ساعت محدود اعمال شد.
وی در ادامه درباره صادرات برق تصریح کرد: ما با تمام کشورهایی که مرز خاکی داریم، ارتباط الکتریکی برقرار کرده‌ایم و با کشورهایی هم که مرز آبی داریم مذاکرات انجام شده است، نیازهایی در کشورها وجود دارد که علاقمند به واردات از ایران هستند.
متولی‌زاده با اشاره به صادرات برق به عمان بیان داشت: طرح‌های فنی در دست اقدام است طبعا برای عبور برق باید از کابل دریایی استفاده شود، مطالعات و مذاکرات در این زمینه از سوی مشاوران در دست اقدام است و اینکه تبادل و یا صرفا صادرات صورت گیرد، در محاسبات و مطالعات مشاور تعیین می‌شود.
وی افزایش صادرات به عراق و افغانستان را نیز در دست مذاکره و مطالعه اعلام کرد.
مدیر عامل توانیر همچنین درمورد افزایش تولید برق از نیروگاه‌های اتمی گفت: تولید برق از این نیروگاه‌ها جزء سیاست‌های سازمان انرژی اتمی است، اما در هر حال وزارت نیرو از تنوع سبد انرژی از هر نوع تجدیدپذیر تا اتمی استقبال می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد؛
بهره‌مندی 96 درصدی مردم ایران
 از گاز طبیعی
 مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر لزوم توجه به پایداری شبکه، ایجاد و استفاده از فرآیندها گفت: بهره‌مندی ۹۶ درصدی ایران از گاز طبیعی آماری بی‌نظیر در دنیا است.
به گزارش کائنات به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی در نشست گشایش ممیزی مدیریت نظام یکپارچه (IMS) اظهار داشت: واقعیت مهمی که در سازمان‌ها و در نگاه کلان‌تر در فرهنگ کشور ما وجود دارد این است که آن‌قدر به «ساخت‌وساز» اهمیت می‌دهیم، به «سازوکار» اهمیت نمی‌دهیم، شاید از این روست که در کشور بیشتر با مدیران ساخت‌وساز روبه‌رو هستیم تا مدیران سازوکار.
وی ادامه داد: شاید هم در سازمان‌ها، چندان به مدیران سازوکاری اهمیت داده نمی‌شود و این در حالی است که برعکس تصور آنان، سازوکار است که اهمیت دارد و کمک می‌کند تا بتوان وقت خود را مدیریت کرد و سراغ کارهایی که «نباید» انجام داد، نرفت.
معاون وزیر نفت در امور گاز افزود: این موضوع به ما کمک می‌کند سازوکارهای خود را به‌خوبی تبیین و فرآیندهای مناسبی را اتخاذ کنیم تا کمک‌حال شرکت‌های تابع باشد.
وی تصریح کرد: از همه مدیران شرکت و دست‌اندرکاران تقاضا دارم از این فرصت به نحو احسن استفاده کنند، چراکه فرصت ممیزی، فرصتی است برای یافتن نقاط ضعف و نقاط بهبود سازمان و اصلاح نقاط ضعف. تربتی تأکید کرد: یکی از این فرآیندها که توجه مرا بسیار جلب کرد، همان روش اجرایی مدیریتی و در واقع، «مدیریت تغییر» بود. ما باید بتوانیم نتایج ممیزی را به درون فرآیند «مدیریت تغییر» ببریم و از دل آن نقاط بهبود را کشف کنیم، در غیر این صورت باز هم به همان ساخت‌وساز می‌رسیم.
وی در پایان با بیان اینکه این ممیزی مردمی سبب شده تا نگاه به شرکت ملی گاز ایران، نگاه به یک سازمان خدمتگزار باشد، گفت: اکنون که همه شرکت گاز را به‌عنوان یک سازمان پیشرو می‌شناسند، وظیفه ما بسیار سنگین‌تر است، زیرا اکنون با بهره‌مندی ۹۶ درصدی جمعیت کشور از نعمت گاز که آمار بی‌نظیری در دنیاست، باید بیشتر به فکر پایداری شبکه و ایجاد و استفاده از فرآیندها بود تا سازمانی بهتر و پویاتر را شاهد باشیم.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه