روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند - شماره 3858

شرایط اتصال به مراکز تبادل داده تسهیل شد

 معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری اعلام کرد در راستای تقویت مدل اقتصادی شبکه ملی اطلاعات و حمایت از محتوای داخلی، تسهیل شرایط و کاهش تعرفه اتصال به مراکز تبادل داده (IXP)، در مصوبه ۴-۳۱۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شد.
علی‌محمد منتظری گفت: با توجه به ابلاغ طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات مصوب شورای عالی فضای مجازی و رشد و توسعه پلتفرم‌ها، کاربردها و محتواهای داخلی، مصوبه ۲-۲۱۴ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با موضوع ارایه خدمات peering در مراکز تبادل داده (IXP) شرکت ارتباطات زیرساخت، بازنگری شد.
بنا به اطلاع سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، وی در تشریح مصوبه ۴-۳۱۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، بیان کرد: مطابق با مدل اقتصادی تدوین شده، در مصوبه جدید اشخاص حقوقی ایرانی مجاز هستند مراکز تبادل داده (IXP) ایجاد کنند و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز برای به ایجاد و نگهداری این مراکز در چارچوب طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات موظف شده است.
معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری افزود: علاوه بر این، تمام اشخاص حقوقی ایرانی با داشتن AS Number مستقل، مجاز به اتصال و تبادل ترافیک بر بستر IXP هستند؛ بنابراین تمام صاحبان محتوا، پلتفرم‌ها، پیام‌رسان‌ها و فراهم کنندگان خدمات پایه کاربردی شبکه ملی اطلاعات می‌توانند با اتصال به مراکز IXP برای تبادل و peering پهنای باند محتوای خود با دارندگان پروانه و یا سایر اشخاص اقدام کنند.
منتظری گفت: مصوبه جدید با توجه به رشد محتوای داخلی و احساس نیاز و تقاضا برای دسترسی پورت‌های با ظرفیت بالاتر تدوین شده است و علاوه بر افزایش سطوح ظرفیت اتصال در مصوبه تا صد گیگابیت بر ثانیه، تعرفه اتصال به مراکز IXP نیز بین ۵۰ تا ۷۵ درصد کاهش یافته است که این موضوع در مزیت‌بخشی اقتصادی به پهنای باند محتوای داخلی، تاثیر قابل توجهی دارد.
وی با اشاره به اینکه مصوبه ۲- ۲۱۴ در سال ۹۴ برای حمایت از توسعه محتوا و کاربرد داخلی، شکل‌گیری اقتصاد مراکز داده در کشور، افزایش سهم چرخش محتوا، تعیین مقررات و تعرفه ارایه خدمات peering در مراکز تبادل داده (IXP) تصویب شده بود، تاکید کرد: پس از تصویب این مصوبه بود که با راه‌اندازی مراکز تبادل داده توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، مزیت بخشی ترافیک داخلی نسبت به ترافیک بین‌الملل در شبکه ملی اطلاعات محقق شد و در نتیجه شاخص‌های کیفیت دسترسی به محتوا و پهنای باند داخلی بهبود یافت.
معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری بیان کرد: در حال حاضر به منظور حمایت موثر، کارآمد و با رویکرد اقتصادی صحیح و متناسب با طرح‌ کسب‌وکار هر یک از بازیگران موجود در چرخه محتوا، با همکاری مرکز ملی فضای مجازی دو مدل درآمدی بر بستر شبکه‌های ارتباطی تدوین شده است که پس از طرح و تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به واسطه آن زنجیره مدل اقتصادی محتوای داخلی تکمیل می‌شود.

در یازدهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانک‌های کشور؛
روسای شش شعبه بانک گردشگری به عنوان برتر انتخاب شدند
 روسای شش شعبه بانک گردشگری در یازدهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانک‌های کشور با موضوع "مدیریت شعب در دوران اشاعه ویروس کرونا" به عنوان روسای برتر برگزیده شدند.
به گزارش کائنات به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، در گردهمایی مذکور که توسط موسسه عالی آموزش بانکداری ایران به صورت آنلاین برگزار شد، روسای شعب سرو تهران، مرکزی تهران، قائم مقام فراهانی تهران، مرکزی کرمان، افریقا تهران و شعبه خرم آباد به عنوان روسای برتر شناخته شدند.
بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، شهاب‌الدین سنایی رئیس شعبه "سرو" تهران، احمد تیزهوش رئیس شعبه "مرکزی" تهران و احمد عظیمی رئیس شعبه "قائم مقام فراهانی" تهران عنوان روسای برتر یازدهمین گردهمایی روسای موفق شعب بانک های کشور را کسب کردند.
همچنین در این گردهمایی، سیدمهدی شجاعی‌نسب رئیس شعبه "مرکزی کرمان"(استان کرمان)، صحبت‌اله کاظمی رئیس شعبه "افریقا" تهران و کامران سرتیپ رئیس شعبه "خرم‌آباد" (استان لرستان) نیز به عنوان دیگر روسای موفق شعب بانک‌های کشور انتخاب شدند. این گزارش حاکیست: همان‌گونه که موفقیت یک بانک در گرو عملکرد شعب آن است، موفقیت شعب نیز مرهون عملکرد مدیریت آن است.  مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران همه ساله "گردهمایی رؤسای موفق شعب بانک‌های کشور" را برگزار می کند. این گردهمایی با هدف ایجاد بستر و فرصت مناسب برای تعامل و انتقال تجارب و دستاوردها بین رؤسای موفق و دیگر مدیران شبکه بانکی کشور و همچنین قدردانی و تکریم رؤسای موفق شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کشور برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه