روزنامه کائنات
2

سیاست

1405 يکشنبه 19 مهر - شماره 5165

امیر سرتیپ جهانشاهی:

بیش از ۵۰ یگان رزمی و پشتیبانی در مرزها مستقر شده‌اند

    فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: استقرار یگان رزمی و پشتیبانی در مرزها از شمال غرب تا غرب و جنوب غرب و از شرق تا جنوب شرق کشور و سواحل مکران انجام شده است.
امیر سرتیپ علی جهانشاهی، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به درس‌آموخته‌های ارتش از جنگ‌های تحمیلی پیشین، بر لزوم بهره‌گیری از آنان برای ایستادگی هرچه بیشتر مقابل دشمنان تاکید کرد.
متن گفت‌وگوی امیر سرتیپ جهانشاهی به شرح زیر است:
درس‌آموخته‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه چه تغییراتی در نیروی زمینی ارتش ایجاد کرد و این نیرو در جنگ تحمیلی سوم چگونه برای مقابله با تهدیدات دشمن وارد میدان شد؟
پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با استفاده از درس‌آموخته‌های جنگ و در اجرای فرامین فرماندهی، اقدامات بسیار خوبی انجام دادیم. طرح‌های عملیاتی را بازنگری کردیم، در ساختار و سازمان رزم تغییراتی ایجاد کردیم و تجهیز یگان‌ها به سلاح‌های جدید با ویژگی‌های دقیق‌زن، هوشمند و شبکه‌پذیر را در دستور کار قرار دادیم. همچنین سطح مهارت و آموزش کارکنان را ارتقا دادیم. یکی از تأکیدات فرمانده کل ارتش، کاهش تلفات نیروی انسانی، جلوگیری از آسیب‌پذیری تجهیزات و آماده نگه‌داشتن یگان‌ها برای اجرای مأموریت بود. در همین چارچوب، در سطح پادگان‌ها اقدامات گسترده‌ای انجام شد؛ کانال‌ها و تونل‌های متعدد با طول زیاد، مواضع آتش و سنگرهای پدافندی ایجاد کردیم.
این اقدامات موجب شد پیش از آغاز جنگ تحمیلی سوم، یا همان جنگ رمضان، یگان‌های نیروی زمینی هم از نظر روحیه و هم از نظر عملیاتی آماده باشند. روحیه ایثارگری از گذشته در میان کارکنان ما وجود داشته و نمونه‌های آن را در افرادی همچون اسدزاده مشاهده می‌کنیم.
آیا نحوه استقرار یگان‌های نیروی زمینی ارتش در سراسر کشور پس از وقوع جنگ تحمیلی سوم با پیش از این تفاوت کرد؟
به‌محض آغاز جنگ تحمیلی سوم، بیش از ۵۰ یگان رزمی و پشتیبانی نیروی زمینی، شامل تیپ‌های متحرک، واکنش، زرهی و مکانیزه و یگان‌های توپخانه، مهندسی، موشکی و پهپادی، در مرزهای کشور مستقر شدند. این استقرار از شمال غرب تا غرب و جنوب غرب و از شرق تا جنوب شرق کشور و سواحل مکران انجام شد. در جریان این مأموریت، بیش از ۹ میلیون کیلومتر پیمایش جاده‌ای صورت گرفت، همچنین مقادری مهمات و تجهیزات با استفاده از خودروهای سنگین نیرو انتقال یافت.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه