روزنامه کائنات
7

شهرستان

1405 دوشنبه 9 شهريور - شماره 5136

بهره‌برداری از ۱۸۷ پروژه مخابراتی چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر ارتباطات

 شهرکرد - همزمان با دومین روز از هفته دولت، ۱۸۷ پروژه مخابراتی در چهارمحال و بختیاری با حضور دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر علیرضا سبحانی، معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران، و جمعی از مسئولان استانی و مدیران مخابرات منطقه به بهره‌برداری رسید.
این پروژه‌ها در بخش‌های مختلف شبکه مخابراتی استان اجرا شده و با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، افزایش ظرفیت شبکه، گسترش فیبرنوری، ارتقای کیفیت خدمات و فراهم کردن ارتباطات پایدارتر برای شهروندان، روستاییان و جامعه عشایری به بهره‌برداری رسیدند.
محمدرضا کریمی، مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان اظهار کرد: مخابرات منطقه در سال‌های اخیر تمرکز ویژه‌ای بر توسعه شبکه‌های پرظرفیت و حرکت از زیرساخت‌های مسی به سمت فیبرنوری داشته و اجرای پروژه‌های متعدد در نقاط مختلف استان، بخشی از این مسیر است.
وی افزود: تاکنون ۵۳۰۰ کیلومتر فیبرنوری در سطح استان اجرا شده که حدود ۶۰۰ کیلومتر آن از سال ۱۴۰۴ تاکنون بوده است. همچنین از مجموع ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری، ۳۳ شهر به میزان ۱۰ تا ۱۰۰ درصد تحت پوشش پروژه‌های فیبرنوری قرار گرفته‌اند.
کریمی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار ظرفیت فیبرنوری برای مشترکان استان ایجاد شده و تاکنون حدود ۱۷ هزار مشترک از شبکه مسی به فیبرنوری مهاجرت کرده‌اند؛ روندی که با هدف ارتقای کیفیت، سرعت و پایداری ارتباطات ادامه خواهد داشت.
فیبرنوری؛ از خانه‌ها تا مدارس و مناطق عشایری
مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری با اشاره به توسعه فیبرنوری در حوزه آموزش گفت: تاکنون ۱۶۴ مدرسه و ۴۸ حوزه امتحانی استان به شبکه فیبرنوری متصل شده‌اند و در یکی از اقدامات شاخص، برای نخستین‌بار سه مدرسه عشایری استان نیز به شبکه فیبرنوری متصل شدند.
وی تأکید کرد: توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و عشایری یکی از اولویت‌های مخابرات منطقه است و تلاش می‌شود دسترسی به ارتباطات پرسرعت و پایدار، محدود به مناطق شهری نباشد.
زیرساخت ارتباطی استان در مسیر نوسازی
کریمی با اشاره به گستردگی شبکه تلفن ثابت استان گفت: چهارمحال و بختیاری دارای حدود ۲۳۰ هزار مشترک فعال تلفن ثابت است و خدمات این بخش از طریق ۱۶۵ مرکز تلفن ثابت ارائه می‌شود که ۴۵ مرکز در شهرها و ۱۱۸ مرکز در روستاهای استان فعال هستند.
وی افزود: توسعه فیبرنوری و نوسازی شبکه، علاوه بر بهبود کیفیت خدمات فعلی، ظرفیت لازم برای توسعه خدمات نوین ارتباطی و پاسخگویی به نیازهای روزافزون مردم و کسب‌وکارها را فراهم می‌کند.
مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری با اشاره به بهره‌برداری از ۱۸۷ پروژه در هفته دولت خاطرنشان کرد: اجرای این طرح‌ها حاصل تلاش مجموعه مخابرات برای توسعه متوازن زیرساخت‌های ارتباطی در سراسر استان است و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.
بهره‌برداری از این پروژه‌ها در دومین روز از هفته دولت و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران و جمعی از مسئولان در چهارمحال و بختیاری انجام شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه