روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 يکشنبه 3 اسفند - شماره 5020

درخشش تاریخی هاکی استان مرکزی؛

دبل قهرمانی کشور در هر دو بخش آقایان و بانوان زیر 23 سال

   هاکی استان مرکزی در رقابت‌های هاکی سالنی زیر ۲۳ سال کشور، گرامیداشت دهه مبارک فجر و انتخابی مسابقات آسیایی، موفق شد در هر دو بخش آقایان و بانوان عنوان قهرمانی را از آن خود کند؛ افتخاری کم‌سابقه که با کسب عناوین فردی مهم از جمله آقای گل، خانم گل و بهترین بازیکن مسابقات در هر دو بخش همراه شد. این رقابت‌ها به میزبانی اراک برگزار شد و تیم‌های استان مرکزی در هر دو بخش با نمایش برتر خود بر سکوی نخست ایستادند.
قهرمانی مقتدرانه آقایان
در بخش آقایان، تیم استان مرکزی در دیدار نهایی با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل کرمانشاه به پیروزی رسید و عنوان قهرمانی را کسب کرد. کرمانشاه نایب‌قهرمان شد و سمنان با پیروزی ۴ بر ۲ برابر آذربایجان غربی در رده سوم ایستاد. در پایان این رقابت‌ها، محمدحسین دهقانی از استان مرکزی با ۱۰ گل عنوان آقای گل مسابقات را به دست آورد و عرفان منصوری از مرکزی نیز عنوان فنی‌ترین بازیکن را کسب کرد. عنوان بهترین بازیکن مسابقات به حسن قربانی از کرمانشاه رسید و علی ذوالفقاریان از سمنان به عنوان برترین دروازه‌بان معرفی شد.
 قهرمانی بانوان و تکمیل دبل طلایی
در بخش بانوان نیز تیم استان مرکزی در فینالی نزدیک و تماشایی با نتیجه ۳ بر ۲ گیلان را شکست داد و قهرمان شد. گیلان در جایگاه دوم ایستاد و همدان (الف) با برتری برابر سمنان سوم شد. در این بخش، سوگند مقدسی از مرکزی عنوان بهترین بازیکن مسابقات را به دست آورد و دینا عبدالرحیمی دیگر بازیکن مرکزی با درخشش در گلزنی، عنوان خانم گل مسابقات را کسب کرد. فائزه پشتدار از گیلان به عنوان برترین دروازه‌بان و فاطمه احمدی از همدان به عنوان فنی‌ترین بازیکن معرفی شدند.
 شهرجردی: استان مرکزی
امروز قطب هاکی کشور است
دکتر علیرضا شهرجردی رئیس هیات هاکی استان مرکزی با اشاره به این موفقیت تاریخی گفت: «کسب دو عنوان قهرمانی کشور در یک دوره مسابقات و در هر دو بخش آقایان و بانوان، افتخاری بزرگ برای ورزش استان مرکزی است و نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری ما در حوزه استعدادیابی و آموزش پایه به ثمر نشسته است.» وی افزود: «هاکی استان مرکزی امروز به جایگاهی رسیده که می‌تواند مدعی جدی در سطح ملی باشد. این موفقیت‌ها حاصل تلاش مربیان، بازیکنان، خانواده‌ها و حمایت مسئولان استانی است.» رئیس هیات هاکی استان مرکزی تأکید کرد: «هدف ما تداوم این روند و حضور قدرتمند نمایندگان استان در ترکیب تیم‌های ملی و رقابت‌های آسیایی پیش‌رو است. استان مرکزی امروز به معنای واقعی کلمه یکی از قطب‌های هاکی کشور محسوب می‌شود.»
عزیزی: این موفقیت حاصل برنامه‌ریزی منسجم و کار تیمی است
عادل عزیزی، مسئول هماهنگ‌کننده مسابقات و دبیر هیات هاکی استان مرکزی نیز گفت: «میزبانی همزمان رقابت‌های زیر ۲۳ سال کشور در دو بخش آقایان و بانوان کار بسیار سنگینی بود، اما با همدلی مجموعه هیات و خانواده هاکی استان، حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان استان و همکاری سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری اراک توانستیم مسابقاتی در سطح کیفی مطلوب برگزار کنیم.» وی افزود: «قهرمانی همزمان در هر دو بخش نشان‌دهنده عمق فنی هاکی استان مرکزی است. خوشبختانه علاوه بر عنوان تیمی، توانستیم عناوین فردی مهمی همچون آقای گل، خانم گل و بهترین بازیکن را نیز کسب کنیم که بیانگر پشتوانه‌سازی اصولی در رده‌های پایه است.» عزیزی با اشاره به انتخابی بودن این رقابت‌ها برای مسابقات آسیایی گفت: «هدف اصلی ما شناسایی استعدادهای برتر برای تیم ملی بود و خوشحالیم که بازیکنان استان مرکزی سهم پررنگی در این مسیر دارند.» رقابت‌های هاکی سالنی زیر ۲۳ سال کشور با حضور برترین تیم‌های استانی و با هدف انتخاب نفرات برتر جهت حضور در مسابقات آسیایی برگزار شد و دبل قهرمانی استان مرکزی، این دوره از مسابقات را به یکی از پرافتخارترین رویدادهای تاریخ هاکی استان تبدیل کرد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه