روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 يکشنبه 12 مرداد - شماره 4883

مدیرعامل گاز چهارمحال و بختیاری:

تولید سالانه ۳۶۰ هزار کیلووات ساعت برق با نصب پنل های خورشیدی

  مدیرعامل گاز چهارمحال و بختیاری از نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان اداری با هدف کاهش مصرف انرژی و حفاظت از محیط‌ زیست خبر داد و گفت: در ۴ سال گذشته، با بهره‌گیری از انرژی خورشیدی، موفق به تولید سالانه ۳۶۰ هزار کیلووات ‌ساعت برق پاک شده‌ایم.
 جهانبخش سلیمیان با تأکید بر اهمیت دسترسی کشور به منابع تجدیدپذیر برای توسعه پایدار، افزود: در راستای تحقق سیاست‌های کلان شرکت ملی گاز ایران در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی، نسبت به نصب سامانه‌های خورشیدی مستقل از شبکه (Off-Grid) در چهار ایستگاه گازرسانی شهرستانی نیز اقدام شده که سالانه مجموعاً ۳۵ هزار کیلووات‌ساعت برق تولید می‌کنند

افزایش ظرفیت و بهنیه‌سازی پست برق
 ۱۳۲ کیلوولت شهید عباسپور در شهرستان اندیکا
 مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت پست برق ۱۳۲ کیلوولت شهید عباسپور در شهرستان اندیکا، خبر داد. افزایش ظرفیت پست شهید عباسپور (کلنی) ذیل اقدامات عبور از پیک تابستان سال ۱۴۰۴ و با ارزش سرمایه‌گذاری بالغ بر ۶۵۷ میلیارد ریال در قالب پروژه‌های اصلاح و بهینه‌‌سازی شبکه و تعمیرات به پایان رسید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. وی تصریح کرد: در این پروژه، یک دستگاه ترانسفورماتور ۱۳۲ به ۱۱ کیلوولت با ظرفیت ۱۶ مگاولت آمپر (offload Tapchanger) برداشته و یک دستگاه ترانس با ظرفیت ۲۷ مگاولت آمپر (Onload Tapchenger ) جایگزین آن شد. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه با این افزایش ظرفیت، ظرفیت پست شهید عباسپور از ۳۲ به ۴۳ مگاولت آمپر رسید، افزود: نصب سه دستگاه برقگیر ۱۳۲ کیلوولت، تعویض هادی‌های ورودی و دوبل نمودن اتصالات خروجی ترانسفورماتور، اجرای عملیات ساختمانی احداث سکوی ترانس و کانال کابل، دیگر اقداماتی است که برای بهینه‌سازی پست صورت گرفته است. به گفته اسدی، افزایش ظرفیت در شهرستان اندیکا و سایر شهرها و روستاهای اطراف، افزایش قابلیت اطمینان شبکه ناحیه شمال‌شرق، افزایش امکان مانور در شبکه توزیع منطقه، افزایش پایداری و تامین برق مشترکین خانگی و صنعتی، کاهش بارگیری و متعادل‌سازی بار ترانسفورماتورهای پست‌های مجاور و اصلاح پروفیل ولتاژ، از اهداف بهره‌برداری این پروژه بوده است.
شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

نشست مشترک رییس دانشگاه علوم پزشکی
 و مدیر کل استاندارد لرستان
 لرستان- فاطمه یاراحمدی-  مرتضی رهنما مدیر کل استاندارد استان و دکتر جلال الدین امیری رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نشست مشترک برگزار کردند.
در این نشست طرفین بر اولویت جدی حفظ سلامت و ایمنی مردم در فرایند تولید کارخانجات و ارائه خدمات و همچنین بر هم افزایی دو دستگاه در نظارت بر مراکز عرضه بویژه بر عرضه محصولات با ادعای تولید در حضور مشتری تا کید کردند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه