روزنامه کائنات
6

انرژی

1404 چهارشنبه 11 تير - شماره 4863

مدیرعامل گروه پتروپارس خبر داد؛

آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس

 مدیرعامل گروه پتروپارس گفت: آغاز عملیات اجرایی نخستین نیروگاه خورشیدی (سردار شهید حسین همدانی) در ساوه جلوه‌ای از سیاست‌های کلان وزارت نفت در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی کشور است.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، حمیدرضا ثقفی در آیین آغاز عملیات اجرایی نخستین نیروگاه خورشیدی (سردار شهید حسین همدانی) در ساوه با قدردانی ویژه از حمایت‌ها و راهبری‌های هوشمندانه وزیر نفت بیان کرد: اجرای این طرح نماد تحقق سیاست‌های کلان وزارت نفت در زمینه تنوع‌بخشی به سبد انرژی کشور و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر است. وی با اشاره به ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در این پروژه تصریح کرد: مدل سرمایه‌گذاری این طرح، با اتکای حداقلی به منابع داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی، الگویی نوین برای اجرای پروژه‌های ملی در حوزه انرژی پاک به‌شمار می‌آید. مدیرعامل گروه پتروپارس از برنامه‌ریزی برای اجرای دو پروژه مهم دیگر خبر داد و گفت: احداث نیروگاه خورشیدی یزد با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات و نیروگاه خورشیدی بزرگ اراک با ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات در دستور کار قرار دارد. این مسیر با عزم راسخ، حمایت وزارت نفت و تلاش کم‌نظیر سرمایه انسانی شرکت پتروپارس تداوم می‌یابد.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور خبر داد؛
تاب‌آوری کم‌نظیر وزارت نفت
 در برابر جهش ۵۰ درصدی مصرف بنزین
 سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور از افزایش بیش از ۵۰ درصدی میانگین شدت مصرف بنزین در جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: این تاب‌آوری در توزیع سوخت موضوعی بسیار سخت و پرچالش است، اما عرضه سوخت هیچ‌گاه متوقف نشد و شبکه عرضه در این شرایط بحرانی پایدار بود.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، رضا نواز با بیان اینکه افزایش حجم ذخایر سوخت و ماندگاری در مخازن اولویت اصلی برای مدیریت بحران در مواقع حساس مانند جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل است، اظهار کرد: با آغاز حمله رژیم صهیونی به کشور، بلافاصله کمیته‌های مدیریت بحران در همه استان‌های کشور تشکیل شد و رعایت اقدام‌های لازم برای پیشگیری؛ پیش از بحران، هنگام بحران و پس از بحران با مدیریت وزارت نفت و حمایت دستگاه‌های مختلف در دستور کار قرار گرفت. وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما در این جنگ ۱۲ روزه، ماندگاری و پایداری سوخت در همه مخازن جایگاه‌های عرضه سوخت و اطمینان به مردم در عرضه سوخت پایدار و بی‌وقفه بود، افزود: در برخی نقاط کشور به‌دلیل ترافیک، ارسال فرآورده با تأخیر همراه بود، اما عرضه سوخت هیچ‌گاه متوقف نشد و شبکه عرضه در این شرایط بحرانی پایدار بود.
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور با اعلام اینکه بیشترین حجم مراجعات به جایگاه‌های عرضه سوخت در استان تهران بوده است، تصریح کرد: بخش عمده این مراجعات به‌دلیل نگرانی مردم از توقف عرضه سوخت بود، به‌گونه‌ای که حدود ۳۰ درصد مراجعان به جایگاه سوخت با دریافت کمتر از ۸ لیتر بنزین، باک‌ خودروهای‌شان پر می‌شد. نواز با اشاره به اینکه در برخی روزها با وجود جنگ، جایگاه‌های بنزین‌ در استان تهران و سایر نقاط کشور خلوت بودند و مراجعان بدون تشکیل هیچ‌گونه صفی سوخت دریافت می‌کردند، بیان کرد: در شرایط بحرانی، راهبرد اصلی ما ماندگاری حجم ذخایر جایگاه‌های سوخت و سوخت‌رسانی به همه مراجعه‌کنندگان در اقصی‌نقاط کشور است و در این مدت به‌دلیل افزایش رشد مصرف شاهد محدودیت‌هایی در سقف برداشت از کارت سوخت بودیم که این محدودیت‌ها در استان‌ها و شهرها و روزهای مختلف متفاوت بوده است. وی با تأکید بر اینکه شاهد تأمین و توزیع پایدار سوخت در کشور هستیم، گفت: با توجه به تجربه به‌دست‌آمده در این ۱۲ روز، نقاطی که بیشترین افزایش تقاضا در کشور را دارند شناسایی‌ شده‌اند و تدابیر لازم برای ارسال هرچه سریع‌تر سوخت به این مناطق و حفظ بیش از ۹۰ درصد سطح مخازن جایگاه‌های سوخت برای شرایط بحرانی اندیشیده شده است تا در زمان وقوع بحران، مانند گذشته بتوانیم با موفقیت از این دوران عبور کنیم. سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور در پایان یادآور شد: میانگین شدت مصرف بنزین در این ایام بیش از ۵۰ درصد افزایش داشت، به‌گونه‌ای که تنها در استان تهران مصرف سوخت به بیش از سه برابر مصرف کل کشور ترکیه رسید که این تاب‌آوری در توزیع سوخت کاری بسیار سخت و پرچالش است که با تلاش و مجاهدت تمام کارکنان در عرصه سوخت‌رسانی محقق شد.

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه