رئیس دایره تصادفات و مهندسی ترافیک راهور تهران اعلام کرد؛
شناسایی ۲۷۲ نقطه حادثه خیز ترافیکی پایتخت
رئیس دایره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از شناسایی ۲۷۲ نقطه حادثه خیر ترافیکی در پایتخت خبر داد.
سرهنگ مصطفی زینیوند با بیان اینکه سال گذشته ۴۵۸ نقطه حادثه خیز ترافیکی در پایتخت شناسایی شد که با همکاری شهرداری تهران و البته حمایتهای مجدانه معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، مشکل ایمنی تعداد ۳۶۹ نقطه تا پایان سال گذشته رفع شد، بیان کرد: پروژه رفع مابقی نقاط حادثه خیز شناسایی شده در سال ۱۴۰۴ که عمدتا نیازمند نصب دوربینهای ثبت تخلف سرعت غیر مجاز بودند به علت عدم تهیه و نصب این نوع تجهیزات هوشمند، ناتمام ماند.
* تأثیر نصب دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی در اصلاح رفتار رانندگان پر خطر
وی با اشاره به اهمیت و نقش دوربینهای کنترل سرعت در محورهای بزرگراهی برای کاهش آمار تلفات ناشی از تصادفات، افزود: تجهیز معابر بزرگراهی به سامانههای هوشمند کنترل و مدیریت ترافیک یکی از مطالبات جدی ما به عنوان پلیس راهور از شهرداری تهران به عنوان متولی این کار است. نصب دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی در اصلاح رفتار رانندگان پر خطر و پیشگیری از وقوع تصادفات بسیار اثر گذار خواهد بود.
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در سال جدید، بر اساس آمار تصادفات سه سال گذشته پایتخت، ۲۷۲ نقطه حادثه خیز شناسایی شده که این نقاط شامل نقاط باقی مانده از سال گذشته و نقاط شناسایی شده جدید هستند و لیست این نقاط پر خطر ترافیکی برای ایمن سازی معابر پایتخت به مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران اعلام شده است.
سرهنگ زینیوند درباره روند شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز ترافیکی در تهران گفت: پس از شناسایی محلهای پرخطر که لیست آن بر اساس آمارهای تصادفات احصا میشود، در جهت اصلاح و رفع این نقاط، نسبت به پیگیری از مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران اقدام میشود تا آمار تصادفات کاهش یابد.
وی افزود: علاوه بر نقاط حادثه خیز شناسایی شده، محلهایی هم در سطح معابر پایتخت وجود دارد که دارای پتانسیل وقوع حادثه هستند و پیگیری برای ایمن سازی و رفع نواقص این محلها هم در دستور کار مشترک مناطق پلیس راهور تهران بزرگ و مناطق شهرداری تهران قرار دارد.
سرهنگ مصطفی زینی وند در خاتمه خطاب به کلیه رانندگان توصیه کرد: با رعایت سرعت مطمئنه به صورت ایمن برانید تا ایمن بمانید.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران اعلام کرد؛
راهاندازی سامانه تاکسی برخط
در تاکسیهای گردشی و دربستی تا یکماه آینده
راهاندازی سامانه تاکسی برخط در تاکسیهای گردشی و دربستی تا یکماه آینده/ شهروندان تخلفات تاکسی خطیها را به ۱۳۷ اطلاع دهند
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه تاکسیهای تمام خطوط دارای QRکد هستند، گفت: اگر تاکسی دارای کد نبود، شهروندان این تخلف را از طریق ۱۳۷ اطلاع دهند.
شادی مالکی درباره استفاده شهروندان از تاکسی برخط گفت: سامانه تاکسی برخط در تمام خطوط(تاکسیهای خطی) قابل استفاده است؛ اما این طرح در مورد تاکسیهای گردشی و دربستی فعلا فعال نیست که ظرف یک ماه آینده این تاکسی ها هم تحت پوشش قرار می گیرند.
وی ادامه داد: شهروندان با اسکن QR کد روی شیشه تاکسیها میتوانند از نرخ کرایه در زمان پیک و غیرپیک مطلع شده و کرایه را برخط پرداخت کنند.
بر اساس گزارش سایت شهر، مالکی با تأکید بر اینکه تمام تاکسیهای خطوط گردشی دارای QR کد هستند، گفت: اگر یک تاکسی دارای QR کد نبود، شهروندان این تخلف را از طریق ۱۳۷ اطلاع دهند.
نکاتی برای آرامشبخشیدن به کودکان در هنگام بحران
کودکان را در معرض
اخبار و تصاویر ناراحتکننده قرار ندهید
در حوادث و بحرانها از جمله جنگها، کودکان آسیبپذیرترین قشر هستند که معمولا درک کاملی از وضعیت ندارند و والدین وظیفه سنگین محافظت از سلامت روان آنان را برعهده دارند تا به سلامت از این بحران عبور کنند.
به گزارش ز پایگاه اطلاعرسانی هلال احمر، کودکان همیشه برای احساس امنیت و آرامش بهویژه در مواقع بحرانی به والدین خود نگاه میکنند. وبگاه رسمی سازمان ملل متحد نکاتی درباره چگونگی حمایت و آرامش بخشیدن به کودکان هنگام بحرانها از جمله جنگ آورده است که در ادامه میخوانیم.
نکاتی برای حمایت و آرامشبخشیدن به کودکان:
١- از فرزندتان بپرسید درباره بحران جنگ چه میداند و چه احساسی دارد. این فرصتی است برای اطمینانخاطر دادن به آنها و احتمالا اصلاح هرگونه اطلاعات نادرستی که ممکن است به صورت آنلاین، در مدرسه یا از دوستانشان دریافت کرده باشند. سعی کنید از صحبت در مورد این موضوع درست قبل از خواب خودداری کنید.
٢- جریان مداوم تصاویر و تیترهای ناراحتکننده ممکن است این حس را ایجاد کند که بحران ما را فرا گرفته است. خردسالان ممکن است بین تصاویر روی صفحه نمایش و واقعیت تمایز قائل نشوند و باور کنند که در معرض خطر هستند. کودکان بزرگتر شاید چیزهای نگرانکنندهای در شبکههای اجتماعی دیده باشند و بترسند. مهم است که نگرانیهای کودکان را کوچک نشمارید یا رد نکنید و به آنها آرامش دهید و سعی کنید بفهمید که چهچیزی شنیدهاند.
٣- کودکان حق دارند بدانند در دنیا چه میگذرد، اما بزرگسالان نیز مسئولیت دارند که آنها را از پریشانی در امان نگه دارند. از زبان مناسب سن کودک استفاده کنید، واکنشهایش را زیر نظر بگیرید و درباره سطح اضطراب او حساس باشید.
۴- طبیعی است که شما هم در مورد اتفاقات ناراحت یا نگران باشید، اما بدانید که بچهها نشانههای احساسی خود را از بزرگسالان میگیرند، بنابراین سعی کنید هیچ ترسی را بیش از حد با فرزندتان در میان نگذارید. با آرامش صحبت کنید و به زبان بدن خود، مانند حالات چهره توجه داشته باشید.
۵- سعی کنید با مشاهده زبان بدن کودک، اینکه آیا از لحن معمول خود استفاده میکند یا خیر و مشاهده تنفس، میزان اضطراب او را ارزیابی کنید. به کودکان یادآوری کنید که برایتان مهم هستند و هر زمان که احساس نگرانی کنند، برای گوش دادن و حمایت از آنها در کنارشان هستید.
۶- اگر فرزند شما در مورد اتفاقات نگران یا مضطرب به نظر میرسد، مراقب هرگونه تغییر در رفتار یا احساسات او، مانند دل درد، سردرد، کابوس یا مشکلات خواب باشید. میتوانید با انجام فعالیتهایی مانند تنفس شکمی (دیافراگمی) با هم، به کاهش استرس کودکان کمک کنید: ۵ نفس عمیق بکشید، ۵ ثانیه دم و ۵ ثانیه بازدم انجام دهید، از طریق بینی به آرامی نفس بکشید و از طریق دهان بیرون دهید.
٧- در حالی که اخبار پر از تیترهای هشداردهنده و تصاویر ناراحتکننده است، توجه کنید که فرزندانتان چقدر در معرض آن قرار میگیرد کودکان خردسال را در معرض اخبار قرار ندهید. اگر فرزندانتان حرفهای شما را میشنوند، مراقب باشید که چگونه صحبت میکنید. تا حد امکان، سعی کنید کودک را با کارهایی مانند بازیکردن یا پیادهروی با هم مشغول کنید.
٨- دقت داشته باشید کودکان واکنش شما به اخبار را درک میکنند بنابراین به نحوه دریافت اخبار توجه داشته باشید: سعی کنید زمانهای کلیدی را در طول روز برای بررسی اتفاقات تعیین کنید، نه اینکه مدام آنلاین باشید. تا جایی که میتوانید، زمانی را برای انجام کارهایی که به شما در آرامش و بازیابی قوایتان کمک میکند، اختصاص دهید.
زمان برگزاری نوبت دوم کنکور مشخص شد
سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیهای اعلام کرد که نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور و با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با نهادهای ذی صلاح مختلف و برنامه ریزیها و تمهیدات اجرایی، فنی و حفاظتی، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
سازمان سنجش آموزش کشور به متقاضیان به عنوان سرمایههای انسانی و آینده سازان میهن عزیزمان ایران توصیه کرده از فرصت ایجاد شده برای افزایش آمادگیهای علمی و انگیزشی خود حداکثر استفاده را به عمل آورند و برای آگاهی از اخبار و اطلاعیه های شرکت در آزمون به درگاه رسمی سازمان سنجش
(www.sanjesh.org) مراجعه کنند.
اطلاعات تکمیلی آزمون سراسری، تاریخ پرینت کارت شرکت در آزمون و محل رفع نقص کارت، در روز دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۶ از درگاه سازمان سنجش اطلاع رسانی خواهد شد.