روزنامه کائنات
6

انرژی

1404 يکشنبه 4 خرداد - شماره 4836

احتمال تعدیل دوباره کاهش عرضه اوپک‌پلاس در ژوئیه

 هشت کشور عضو ائتلاف اوپک‌پلاس در نشست ماه ژوئن درباره تسریع در تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه اضافه برای ماه ژوئیه گفت‌وگو خواهند کرد.
هشت کشور ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) در نشست یکم ژوئن (۱۱ خرداد) درباره تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه اضافه برای ماه ژوئیه گفت‌وگو خواهند کرد.
بر اساس گزارش‌ها، تعدیل روزانه ۴۱۱ هزار بشکه‌ای کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت عضو اوپک‌پلاس برای ماه ژوئیه یکی از گزینه‌های مورد بررسی است، اما هنوز توافق نهایی حاصل نشده است
هشت کشور عضو ائتلاف اوپک‌پلاس در حال بررسی تعدیل دوباره کاهش عرضه روزانه در مجموع روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت برای ماه ژوئیه است.
هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس که طی ماه‌های مه و ژوئن برنامه کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای خود را هر بار ۴۱۱ هزار بشکه تعدیل کرده‌اند، طبق گزارش‌های پیشین رویترز احتمال دارد مجموع کاهش خود را تا ماه نوامبر امسال به‌طور کامل تعدیل کنند.
هشت عضو اوپک‌پلاس، ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ پس از برگزاری یک نشست مجازی تصمیم گرفتند برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای نفت (افزایش تولید مرحله‌ای) را از ماه آوریل اجرا کنند، در حالی که اجرای این برنامه تاکنون چند بار به‌دلیل اوضاع بازارهای جهانی نفت با تأخیر روبه‌رو شده بود.
هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود را از ماه مه با روزانه ۴۱۱ هزار بشکه آغاز و این رقم را برای ماه ژوئن هم اعمال کردند.
هشت کشور عضو ائتلاف اوپک‌پلاس به‌منظور بررسی اوضاع بازار نفت، پایبندی به تعهدها و جبران مازاد عرضه، نشست‌های ماهانه برگزار خواهند کرد، از این رو یکم ژوئن ۲۰۲۵ (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) برای تصمیم‌گیری درباره سطح تولید در ماه ژوئیه گردهم می‌آیند.
اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس که نیمی از نفت جهان را تولید می‌کنند، از سال ۲۰۲۲ تاکنون به‌منظور حمایت از وضع قیمت و بازارهای جهانی نفت خام، با در نظر گرفتن برنامه کاهش عرضه گروهی در کنار کاهش‌ عرضه داوطلبانه درمجموع روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه از تولید خود کاسته‌اند که معادل ۵.۷ درصد تقاضای جهانی است.
اوپک‌پلاس همزمان در تلاش است اهداف تولیدی را برای آن دسته از اعضا که در دستیابی به اهداف پیشین خود منظم بوده‌اند افزایش دهد، در حالی که دیگر تولیدکنندگانی را که تخطی داشته‌اند برای مهار تولید زیر فشار می‌گذارد.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت مطرح کرد؛
سوم خرداد، سرمشقی برای همدلی در صنعت نفت
 فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت با گرامیداشت سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر، بر ضرورت بهره‌گیری از روحیه ایثار و همبستگی رزمندگان برای تحول‌آفرینی در صنعت نفت تأکید کرد و گفت: بسیج وزارت نفت می‌تواند با تکیه بر توان علمی و فرهنگی اعضا، الگویی موفق برای دیگر نهادهای کشور باشد.
سیدعباس بهشتی، سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر را نماد ایستادگی و فداکاری  دانست و اظهار کرد: این روز باید به ما یادآوری کند که هرگاه در برابر چالش‌ها قرار می‌گیریم می‌توانیم با اتحاد و همیاری بر مشکلات غلبه کنیم. ما به‌عنوان بسیجیان صنعت نفت موظفیم از این روحیه همسو با تحول‌آفرینی و نوآوری در صنعت نفت استفاده کنیم. وی افزود: همسو با ارتقای توانمندی اعضای بسیج وزارت نفت، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی در حوزه‌های فنی و مدیریتی در دستور کار قرار دارد. این برنامه‌ها نه‌تنها به ارتقای دانش فنی اعضا کمک می‌کند، بلکه عزم و اراده آنها را برای ارائه راهکارهای نوآورانه در صنعت نفت تقویت می‌سازد. فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت با تأکید بر اهمیت همکاری‌های اجتماعی و فرهنگی گفت: برگزاری همایش‌ها و فعالیت‌های اجتماعی نقش مؤثری در تقویت همدلی و انسجام میان اعضا دارد. باید تلاش کنیم فرهنگ بسیجی را در تمامی ابعاد زندگی شخصی و حرفه‌ای خود نهادینه کنیم.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه