روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 يکشنبه 4 خرداد - شماره 4836

رئیس سازمان امداد و نجات هلال ‌احمر تاکید کرد؛

از گرمازدگی در اربعین پیشگیری شود

شناسایی مواردی از ابتلا به سویه جدید کرونا در فرانسه
 مقامات بهداشتی فرانسه چهار مورد ابتلا به سویه جدید کووید۱۹ موسوم به NB.۱.۸.۱ را شناسایی کردند.
یک ویروس شناس در این باره گفت: تعدادی از کشورها وجود دارند که آن را گزارش کرده‌اند. مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) همچنین گفت که تا آوریل چند مورد ابتلا به NB.۱.۸.۱ در سراسر آلمان، ایرلند، هلند، اسپانیا و سوئد شناسایی شده است. سویه NB.۱.۸.۱ که اکنون در چین غالب است و در بخش‌هایی از آسیا در حال گسترش است، باعث افزایش موارد ابتلا به کووید۱۹ و بستری شدن ناشی از این بیماری در بیمارستانها در هنگ کنگ و تایوان شده است. به گزارش آناتولی، اگرچه اعتقاد بر این است که این سویه باعث بیماری شدیدتر نمی شود، اما مقامات به افراد توصیه می کنند که از ماسک در مکان‌های شلوغ استفاده کنند.

 رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال ‌احمر کشور با اشاره به تداوم خدمات‌رسانی هلال احمر در بازه‌های زمانی مختلف، بر لزوم تقویت زیرساخت‌ها و ساخت قرارگاه‌های مرزی در دو مرز استان خوزستان در ایام اربعین تاکید کرد.
بابک محمودی در حاشیه بازدید از مرز شلمچه که شنبه (۳ خرداد) برگزار شد، اظهارکرد: هدف از این سفر، بررسی وضعیت محل‌های جانمایی‌شده برای استقرار قرارگاه و پایگاه‌های امدادی خدمت‌رسان در موسم اربعین حسینی (ع) است و باید تمهیدات لازم برای پوشش امدادی مناسب و تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از گرمازدگی و بروز مشکلات ناشی از آن اندیشیده شود.
وی افزود: خدمات‌رسانی هلال احمر صرفا به ایام اربعین ختم نمی‌شود، بنابراین باید زیرساخت‌ها تقویت و قرارگاه‌های مرزی در منطقه‌های پایانه‌ای شلمچه و چذابه ساخته شوند. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال ‌احمر کشور گفت: با توجه به تقویت ناوگان امدادی جمعیت هلال‌احمر، امسال شاهد ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات امدادی خواهیم بود. محمودی با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر بیان کرد: باید راه شهدای گلگون‌کفنی که در راه دفاع از این آب و خاک، جان خود را نثار کردند را ادامه دهیم. ما بر پیمان خود با شهیدان‌مان هستیم و راه و سنگر خدمت به مردم را با اقتدار و صلابت حفظ خواهیم کرد. همچنین حسن عبودی مزرعی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان نیز اظهار کرد: همدلی، بسیج امکانات و تجهیزات و همکاری تنگاتنگ همه دست‌اندرکاران برای ارائه خدمات مناسب به زائران حرم سیدالشهدا یک ضرورت است و امیدواریم مصداق عینی آن را در خوزستان و در جریان اجرای طرح اربعین حسینی(ع) شاهد باشیم. وی گفت: جمعیت هلال احمر خوزستان از ماه‌ها قبل در حال تدارک آماده‌سازی توان امدادی، آموزش و باز آموزی عوامل اجرایی مشارکت‌کننده در طرح و استفاده از ظرفیت‌های موجود است تا امکان خدمت‌رسانی شایسته و در خور شأن زائران فراهم شود.

عضو شورای شهر تهران:
رئیس جمهور به شرایط اورژانسی
حریم پایتخت ورود کند
 رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: بر اساس گزارش‌هایی که به ما رسیده، هجوم بی‌رویه و بی‌رحمانه‌ای به حریم پایتخت در حال انجام است. در وانفسایی که هنوز متولی حریم مشخص نشده و دست متولی قبلی آن را هم از مدیریت حریم کوتاه کرده‌اند، متأسفانه به وفور شاهد ساخت و سازهای بی‌رویه و تصمیمات متعدد در آن هستیم.
احمد صادقی با تأکید بر اینکه حریم تهران یک فضای مشاع است که باید بهره آن را هم شهر تهران و هم شهرستان‌های اطراف ببرند، اظهارکرد: برای این موضوع باید ساز و کار و یا سازمانی وجود داشته باشد که تمام ذی‌نفعان حریم در تصمیمات آن دخیل باشند و بتوانند بر اساس آن تصمیمات عمل کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: تا چندی پیش بر اساس مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی و ابلاغیه استاندار وقت، مسئولیت نظارت بر حریم پایتخت در فضای پنج هزار و ۸۲۵ هکتاری به شهرداری تهران واگذار شده بود. وی ادامه داد: امروز مسئولیت شهرداری تهران با دستوری که وزارت کشور و استانداری ابلاغ کرده از بین رفته و هیچ جایگزینی برای مجموعه‌ای که از این حریم صیانت کند وجود ندارد؛ اگر می‌گفتند که شهرداری تهران مسئولیتی نداشته باشد، باید مجموعه‌ای دیگر را جایگزین کنند؛ اما هنوز سازمانی تشکیل نشده و می‌گویند که قرار است مجموعه‌ای شکل بگیرد؛ حتی اینکه این اتفاق بیوفتد یا خیر، مشخص نیست. صادقی تأکید کرد: به اعتقاد بنده به غیر از شهرداری تهران با این میزان تجهیزات، امکانات، توان عملیاتی و نیروی انسانی، هیچ مجموعه‌ای توانمندی و قدرت صیانت از حریم را ندارد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه باید شورای سیاست‌گذاری شکل بگیرد و انتفاع حریم برای تهران و شهرهای اطراف را مشخص کند، گفت: براساس گزارش‌هایی که به ما رسیده، هجوم بی‌رویه و بی‌رحمانه‌ای به حریم پایتخت در حال انجام است. در وانفسایی که هنوز متولی حریم مشخص نشده و دست متولی قبلی آن را هم از مدیریت حریم کوتاه کرده‌اند، متأسفانه به وفور شاهد ساخت و سازهای بی‌رویه و تصمیمات متعدد در حریم هستیم.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت حریم از رئیس‌جمهور درخواست کرد که به موضوع ورود کند و در ادامه گفت: تهران و شهرهای اطراف آن با مشکلات عدیده و چالش‌های زیادی همچون جمعیت بالا، ترافیک، مشکلات زیست‌محیطی، آلودگی هوا، مشکلات اجتماعی و حاشیه‌نشینی روبه‌رو هستند و به همین جهت، موضوع حریم به اندازه‌ای اهمیت دارد که اگر به وضعیت آن رسیدگی نشود، چالش‌های آن چندین برابر خواهد شد که این چندین برابر کردن مشکلات، موضوعی است که تهران و شهرهای اطراف را با خود درگیر می‌کند و امکان جبران آن دیگر وجود ندارد؛ لذا هرچه سریع‌تر باید به موضوع رسیدگی شود. صادقی با تأکید بر اینکه همه می‌دادند که قانون، حریم را کامل و دقیق مشخص کرده است، یادآور شد: همچنین همه بر این موضوع آگاهند که چه مصائب در چه محدوده‌هایی وجود دارد. نباید به این وضعیت دامن بزنیم و اجازه بدهیم همین میزان باقی مانده از حریم نیز از بین برود.
بر اساس گزارش سایت شهر، عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اظهار نظر دادگستری تهران مبنی بر اینکه شهرداری حق دخالت در موضوع حریم را ندارد، خاطرنشان کرد: این اظهارنظر قوه قضاییه با استناد بر ابلاغیه جدید استانداری مطرح شده و نمی‌توان ایرادی به آن گرفت و موضوعی که اهمیت دارد و باید هرچه سریع تر اصلاح و بازنگری شود، ابلاغیه استانداری است.

رئیس سازمان بهزیستی:
حمایت‌های دولتی از مراکز نگهداری سالمندان افزایش می‌یابد
 رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از ماه آینده یارانه مراکز و خدمات در منزل افزایش می‌یابد.
سید جواد حسینی، شنبه ۳ خرداد در حاشیه بازدید از مرکز نگهداری سالمندان "امین‌الاسلام" مهاباد با اشاره به افزایش سطح حمایت‌های دولتی از مراکز نگهداری سالمندان گفت: امسال برای نخستین بار افزایش یارانه مراکز و خدمات مراقبتی در دستور کار قرار گرفته است، و از ماه آینده، یارانه مراکز نگهداری سالمندان ۴۰ درصد و یارانه خدمات مراقبتی در منزل ۴۳ درصد افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: این اقدام در راستای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و حمایت از نیروی انسانی شاغل در این حوزه انجام می‌شود. حسینی اظهار کرد: در مرکز امین الاسلام تنها برای ۴۸ نفر از سالمندان این مرکز یارانه پرداخت می‌شد، اما با تصمیم جدید سازمان، از این پس تمام ۶۸ نفر تحت پوشش یارانه قرار می‌گیرند. حسینی همچنین درباره حمایت از مراکز خصوصی اظهار کرد: در چارچوب مقررات موجود، امکان پرداخت یارانه به مراکز غیردولتی نیز وجود دارد. وی در ادامه از فراهم شدن امکانات توانبخشی برای سالمندان خبر داد و افزود: سازمان بهزیستی قادر است وسایل کمک توانبخشی مانند سمعک و ویلچر را در اختیار سالمندان نیازمند قرار دهد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: هدف ما ارتقای سطح زندگی سالمندان و ارائه خدمات باکیفیت و شایسته به این قشر است و حمایت‌های سازمان در سال جاری با قدرت بیشتری ادامه دارد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه