روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 چهارشنبه 31 ارديبهشت - شماره 4834

سردار رادان خبر داد؛

هدف‌گذاری پلیس در مقابله با کیف‌قاپی و موبایل‌قاپی

 فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه در فراجا موضوع علمی یک انتخاب نیست؛ بلکه یک الزام است، گفت: ارتقاء علمی کارآگاهی باید در دستور کار پلیس قرار گیرد.
سردار احمدرضا رادان روز گذشته ضمن بازدید از مرکز تحلیل داده و همچنین مرکز اطلاعات جنایی پلیس آگاهی با حضور جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارشناسان حوزه پلیس آگاهی به بررسی برنامه ها، چالش ها و راهبردهای پیش رو در سال جاری پرداخت.
فرمانده کل انتظامی کشور در این نشست ضمن تاکید بر تخصص، آموزش  و اشراف اطلاعاتی اظهار کرد: ارتقاء علمی کارآگاهی باید در دستور پلیس قرار گیرد به طوری که ارتقای دانش مهارت ها و توانایی کارآگاهان علمی و تخصصی شود.
وی گفت: امروز مجرمین از فضای سنتی به فضای علمی حرکت کرده‌اند؛ لذا پلیس هم به همین اندازه باید پیشرفت علمی داشته و از مجرمین جلوتر باشد.
سردار رادان تصریح کرد: پلیس آگاهی از حساس ترین حوزه‌های عملیاتی پلیس است که باید با تفکر نخبگان و استفاده از اتاق فکر، ایده‌های سازنده و اثرگذار ارائه و تبدیل به محصول شود تا بتواند به مأموریت‌های پلیسی کمک کند و این موضوع باعث می‌شود یک گام از مجرمین جلوتر باشیم.
وی خاطرنشان کرد: علم و انگیزه باید توأم با هم در فرماندهان عملیاتی پلیس آگاهی وجود داشته باشد تا حرکت روبه رشد و موفقیت در برخورد و کشف جرایم را شاهد باشیم.
فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه مقابله با کیف قاپی و موبایل قاپی باید هدف گذاری شود، افزود: در راستای مقابله و پیشگیری، پلیس آگاهی باید با حساسیت بیشتری به پی جویی این جرایم و برخورد با آنان مباردت ورزد.
وی ضمن تاکید بر برخورد قاطع با مالخران و همچنین استرداد اموال مسروقه به مردم خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت اجتماعی و عملیات روانی بسیار با اهمیت است و مردم باید اقدامات عملیاتی پلیس آگاهی در برخورد و کشف جرایم را مشاهده کنند.
گفتنی است در ابتدای جلسه سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی فراجا ضمن ارائه آخرین عملکرد و وضعیت پلیس آگاهی به تشریح اقدامات اساسی در بخش های مختلف این پلیس پرداخت و فعالیت‌های علمی و آزمایشگاهی صورت گرفته در کشور را موجب ارتقاء امنیت عنوان کرد.
بر اساس گزارش سایت پلیس، مباحث بومی سازی مواد مصرفی در بررسی صحنه جرم و دستگاه‌های تخصصی، استمرار در کنترل مالخرها، کشف پرونده های معوقعه، کاهش سرقت منزل، ایجاد گشت‌های ضربتی مقابله با سارقان خیابانی، طرح اصلاح رفتار مجرمین و تسریع در اجرای هوشمند سازی و همچنین اقدامات علمی و آزمایشگاهی از جمله موضوعاتی بود که در این نشست به آنها پرداخته شد.

رئیس دیوان عالی کشور:
متاسفانه برخی افراد منافع خود
را مقدم بر منافع مردم می‌دانند
 رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه متاسفانه امروز شاهد هستیم برخی افراد به نحوی از انحا منافع خود را مقدم بر منافع مردم می‌دانند، گفت: اگر خدمت به مردم در اولویت باشد شاهد بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات موجود نخواهیم بود.
جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور با حضور حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری و قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور و حجت‌الاسلام سید محسن موسوی نماینده دادستان کل کشور، سه‌شنبه – ۳۰ اردیبهشت ماه - به منظور بررسی پرونده‌های اصراری- حقوقی برگزار شد.
رئیس دیوان عالی کشور در نطق پیش از دستور جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید خدمت، خادم الرضا سید ابراهیم رئیسی و همراهانش اظهار داشت: سالروز حادثه تلخ و ناگواری که منجر به شهادت رئیس جمهور محبوب و خدمتگزار و همراهانشان شد را صمیمانه تسلیت عرض می‌نمایم و علو درجات را برای این شهدای عالی مقام از خداوند متعال مسئلت دارم.
وی ادامه داد: شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی بیشترین سال‌های عمر خدمتی خود را در قوه قضاییه سپری کرد و از پایین‌ترین سمت قضایی تا ریاست دستگاه قضا مسئولیت داشت و تا آنجا که در توانش بود در مسیر خدمت به مردم و کشور، خالصانه تلاش کرد. در برهه‌ای که با ایشان از نزدیک همکاری داشتم شاهد تلاش‌های بی وقفه و شبانه روزی این شهید بزرگوار بودم.
منتظری افزود: آیت الله شهید رئیسی در دوران ریاست جمهوری نیز آرامش و آسایشی برای خود قائل نبود و همیشه در میدان کار و خدمت حضور داشت و در همین مسیر نیز جان خود را تقدیم کرد، ما وظیفه خود می‌دانیم که قدردان شهدایی باشیم که خالصانه در مسیر خدمت به مردم و جامعه آرام ننشستند.
رئیس دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: در نظام جمهوری اسلامی خدمت به مردم موهبتی الهی است و جایگاه بالایی دارد و مردم نیز در حق این شهیدان حق شناسی کردند و در مراسم تشیع پیکر مطهر این شهدای والامقام با حضور میلیونی و باشکوه خود سنگ تمام گذاشتند.
وی با اشاره به فضایل اخلاقی آیت الله سید محمد علی آل هاشم گفت: شهید آل هاشم چهره‌ای بسیار محبوب، خدوم و الگویی مناسب برای سایرین را به یادگار گذاشت و استاندار جوان و انقلابی نیز انصافا جوانی متفکر، دلسوز توانمند و پای کار بود و همچنین وزیر امور خارجه فعال جهادی ما نیز ارتباطات بسیار ارزنده و اثرگذاری با کشورهای منطقه و جبهه مقاومت ایجاد کرد و در حمایت از این جبهه سنگ تمام گذاشت.
رئیس دیوان عالی کشور با بیان حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) که می‌فرمایند: خَیرُ النّاسِ أنفَعُهُم لِلنّاسِ، تصریح کرد: از دیگاه رسول خدا (ص) برترین مردم آنهایی هستند که نفعشان به جامعه بیشتر از دیگران است و این حدیث شامل کسانی است که حیات مادی و معنوی مردم را فراهم می‌کنند.
منتظری با بیان اینکه متاسفانه امروز شاهد هستیم برخی افراد به نحوی از انحاء منافع خود را مقدم بر منافع مردم می‌دانند، گفت: اگر خدمت به مردم در اولویت باشد شاهد بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات موجود نخواهیم بود.

زاگرس را باید از طریق شبکه‌سازی
 و استفاده از مسئولیت اجتماعی نجات دهیم
 مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: شبکه‌سازی و استفاده از مسئولیت اجتماعی بهترین راه برای حل بحران زیستگاه ارزشمند زاگرس است و این کار تنها با مشارکت مردم به‌ویژه جوامع محلی امکان پذیر خواهد بود.
محمد حسین بازگیر روز گذشته در همایش بین المللی مدیریت پایدار جنگل های زاگرس که در سالن شهدای سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد با اعلام این3 خبر افزود: تمام حوزه ‌ای آبریز مشترک ما با کشورهای اطراف دچار تنش هستند و این وضعیت اکوسیستم‌های ارزشمند کشور را در شرایط نامساعد قرار داده است.
مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط‌ زیست چرای بی‌رویه، تخریب منابع و اراضی، تغییر کاربری اراضی و استفاده نابجا از اراضی شیب‌دار را از جمله مهم‌ترین دلایل وضعیت ناگوار زاگرس دانست و افزود: ما باید برای فعالیت‌های اقتصادی نامناسب از جمله تغییر الگوهای معیشتی مردم در جوامع محلی پیرامون چاره‌اندیشی کنیم.
وی ادامه داد: فعالیت‌های جاده‌سازی و معدن‌کاوی، طبیعت‌گردی غیرمسئولانه، عدم تناسب توسعه شهرنشینی با ظرفیت‌های بوم‌شناختی و شکار بی‌رویه و غیر قانونی از جمله چالش‌های جدی ما در زاگرس و لازم است هرچه سریع‌تر برای بهبود این شرایط برنامه‌ریزی و اقدام کنیم.
محمد جواد سیاح پور - مدیر پروژه میراث پریشان - نیز اظهارکرد: بیش از ۲۰ نفر در کمتر از یک دهه اخیر جانشان را برای حفاظت از زاگرس از دست داده‌اند و مشارکت مردم در حل بحران‌های زاگرس به‌ویژه مقابله با آتش‌سوزی نباید از دولت سلب مسئولیت کند. به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، وی با انتقاد از دیدگاه صرفا مشارکت‌محور در حفاظت از طبیعت گفت: ما نیاز به بازتعریف برخی از مفاهیم به ویژه مفهوم مشارکت اجتماعی و مشارکت جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست داریم، به‌طوری که نهادهای حاکمیتی هم به وظایف خود در قبال حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی واقف و عامل باشند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه