روزنامه کائنات
6

انرژی

1404 سه‌شنبه 9 ارديبهشت - شماره 4818

وزیر نفت تأکید کرد؛

آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه با بولیوی


 در دیدار با وزیر انرژی و هیدروکربن بولیوی بر آمادگی ایران برای گسترش و تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تأکید کرد.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، محسن پاک‌نژاد در دیدار با الخاندرو گالاردو بالدیویزو گفت: با توجه به توانمندی شرکت‌های ایرانی در حوزه اکتشاف، می‌توانیم تجربه‌های موفق این شرکت‌ها را در زمینه فعالیت‌های اکتشافی در دست اجرا در کشور بولیوی به اشتراک بگذاریم و در این مسیر همکاری مؤثری داشته باشیم.
وی با اشاره به توانایی‌های بولیوی در تولید برق از انرژی خورشیدی و فناوری‌های مرتبط تصریح کرد: خرسندیم که بتوانیم از این تجربیات و دانش فنی در سرزمین جمهوری اسلامی ایران بهره‌مند شویم.
*علاقه بولیوی به استفاده از تجربیات ایران
الخاندرو گالاردو بالدیویزو، وزیر انرژی و هیدروکربن بولیوی، ضمن ابراز تسلیت و همدردی با مردم ایران به‌دلیل حادثه انفجار در بندر شهید رجایی استان هرمزگان، تأکید کرد: با توجه به توانمندی شرکت‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ۱۴۰۴ (ایران‌اکسپو)، فرصت مناسبی برای گسترش همکاری میان دو کشور، به‌ویژه در زمینه‌های نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی فراهم شده است.
وی اظهار کرد: علاقه زیادی به بهره‌گیری از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در زمینه طراحی، ساخت و راه‌اندازی پالایشگاه‌های نفتی در این کشور وجود دارد.
وزیر انرژی و هیدروکربن بولیوی با اشاره به توانایی‌ها و دستاوردهای کشورش در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: به نظر می‌رسد برای گسترش همکاری‌ها در این حوزه، هیئت‌های فنی دو کشور باید هرچه سریع‌تر تشکیل شوند.

مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران
 شرکت مدیریت منابع آب ایران اعلام کرد؛
اقدامات فوری برای حفظ پایداری
تأمین آب بندرعباس پس از حادثه هرمزگان
 مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، از اعزام تیم‌های واکنش سریع به بندر شهید رجایی و اجرای اقدامات فوری برای ایمن‌سازی سایت‌های آب‌شیرین‌کن بندرعباس در پی وقوع حادثه اخیر در استان هرمزگان خبر داد.
به گزارش کائنات، مهدی جهانیان، مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران اظهار کرد: با توجه به استقرار سایت آب‌شیرین‌کن‌های تأمین‌کننده آب شرب بندرعباس در محدوده بندر شهید رجایی، بلافاصله پس از وقوع حادثه، هماهنگی‌های لازم انجام و با اعزام تیم واکنش سریع و مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان اقدامات فنی آغاز شد.
وی با اشاره به بازرسی‌های فنی انجام‌شده اظهار داشت: بخشی از ساختمان سایت آب‌شیرین‌کن «شایا» دچار تخریب سازه‌ای شده بود که به سرعت تیم لجستیکی و پیمانکاران مربوطه برای ایمن‌سازی و رفع نواقص مستقر شدند. جهانیان همچنین از ورود مازوت و قیر مذاب حاصل از انفجار به یکی از آبراهه‌های اصلی (خور) خبر داد و افزود: در پی این حادثه، با اتخاذ تدابیر و هماهنگی‌های لازم، با احداث چندین خاکریز در مسیر رودخانه، از ورود رسوبات آلاینده به تأسیسات آب‌شیرین‌کن‌ها جلوگیری به عمل آمد.
مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: همچنین به منظور تسریع در عملیات اطفای حریق، اقدامات موثری برای پشتیبانی و تأمین آب مورد نیاز آتش‌نشانان نیز انجام شده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه