روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند - شماره 4784

مدير منطقه ۸ عمليات انتقال گاز ايران:

استفاده از دانش بازنشستگان، كليد موفقيت سازمان است

  آذربایجان شرقی – لیلا پاشایی: مدير منطقه ۸ عمليات انتقال گاز ايران استفاده از تجربيات و دانش بازنشستگان را تضمين آينده اي روشن و  كليد موفقيت سازمان دانست.
مهدي زارع، در حاشيه مراسم تكريم و معارفه سرپرست اسبق و جديد مركز بهره برداري خطوط لوله اردبيل، به اهميت نقش نيروي انساني و متخصص و كاردان اشاره كرد و افزود: اگر بهترين مديران بر مصدر كار قرار گيرند ولي كاركنان همدل و همراه نباشند، موفقيتي حاصل نمي شود لذا كار گروهي كه منجر به بهبود و ارتقاء سازمان مي شود در سايه همدلي و همراهي همه كاركنان رقم مي خورد.
زارع، تعهد، اخلاق مداري، علم و تجربه روح الله علومي را از دلايل انتخاب وي بعنوان سرپرست جديد مركز بهره برداري خطوط لوله انتقال گاز اردبيل برشمرد و اظهار داشت: راهبرد سازماني اين منطقه بهره گيري از نيروي انساني متخصص و ارج نهادن به كاركنان در تحقق ماموريت هاي سازماني و نيل به اهداف پيش بيني شده خواهد بود.
مدیر منطقه ۸ عمليات انتقال گاز ايران خاطرنشان کرد: مقام و مسئوليت، مادامي كه منشا خدمت به مردم نباشد، هيچ ارزشي ندارد لذا بايد در اين زمينه تمام تلاش خود را بكارگيريم تا هم رضايت خدا و هم رضايت خلق خدا را جلب كنيم.
وي ادامه داد: با توجه به شرايط اقليمي استان اردبيل و نياز روزافزون به انرژي، ضرورت دارد با همراهي و هم افزايي همديگر در نهادينه سازي مصرف بهينه انرژي تلاش كرده و از هدر رفت سرمايه ملي در تمامي سطوح جلوگيري كنيم.
زارع در پايان در هشداري جدي بر ناترازي گاز اشاره و تصريح کرد: در فصول سرد سال و با افزايش مصرف انرژي گاز، رعايت الگوي بهينه مصرف و صرفه جويي بسيار حائز اهميت بوده و از تمامي هموطنان درخواست داريم با رعايت الگوي مصرف بهينه ما را در ارايه خدمات بيش از پيش همراهي کنند.
لازم به ذكر است در پايان مراسم ضمن معرفي سرپرست جديد مركز بهره برداري خطوط لوله اردبيل و تقدير از زحمات پرواسي، رئيس اسبق مركز بهره برداري خطوط لوله اردبيل كه به افتخار بازنشستگي نائل شده بود، تجليل بعمل آمد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه