«پست آخر» فیلمی
درباره زندگی بلاگرها
تولید فیلم کوتاه «پست آخر» به کارگردانی امید ترکاشوند و تهیهکنندگی امیر معقولی به اتمام رسید.
فیلم کوتاه «پست آخر» به کارگردانی امید ترکاشوند و تهیه کنندگی امیر معقولی به تازگی مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر گذاشته و راهی جشنوارههای رقابتی میشود.
فیلم کوتاه «پست آخر» با بازی الیکا ناصری و اشکان دلاوری ساخته شده است.
امید ترکاشوند پیشتر سابقه حضور در پروژههایی از جمله فیلم سینمایی «شیشلیک»، سریال «روزی روزگاری در مریخ»، سریال «زوج یا فرد»، سریال «نون.خ» (فصل اول) به عنوان دستیار اول کارگردان را داشته است.
ترکاشوند درباره خلق فیلم کوتاه «پست آخر» توضیح داد: تدوین این فیلم به تازگی به اتمام رسیده و آماده رقابت در جشنوارهها است. این فیلم ۲۰ دقیقه از زندگی مفسدانه یک بلاگر در فضای مجازی را به تصویر کشیده است که در حال ترویج اقداماتی شنیع در جامعه است. البته که اکنون چنین مواردی در جامعه پررنگ شده است و کمتر توجهی به آنها میشود. حال در این فیلم، ما به این موضوع پرداختهایم. وی تصریح کرد: فیلم «پست آخر» با بهترین عوامل و تجهیزات ساخته شده است. سینمای کوتاه در ایران را، سینمای جوان میدانند و چندان به آن پرداخته نمیشود، همچنین امکانات خاصی در اختیار آن نیست؛ به همین دلیل تولید آثار باکیفیت در این حوزه قابل توجه نیست. عوامل تولید جزو بهترینهای سینما هستند و کنار هم جمع کردن آنها برای این پروژه کار راحتی نیست و بیشتر به واسطه دوستی که در بین ما جریان داشت، با ما همکاری کردند. دیگر عوامل تولید این فیلم عبارتند از نویسنده: مهناز وحدتی، تهیه کننده: امیر معقولی، مشاور تهیه کننده: مهدی عباسی، مدیرفیلمبرداری امیر معقولی، مدیر صدابرداری: سیروس عابدینی، طراح صحنه و لباس: مریم محمدپور، گریم: کاترین کاتبی، منشی صحنه: نوشین صفری، تدوین: فرشاد خدایی، دستیار کارگردان و برنامهریز: تهمینه مقدم، مجریان طرح: احسان جباری و محمد کاظمی.
دانشبنیانها به روایت پویانمایی؛
«نابغههای کوچک» نوروز
به تلویزیون میرسند
پویانمایی «نابغههای کوچک» از جدیدترین پویانماییهای در حال تولیدی است که پخش آن از نوروز سال ۱۴۰۴ در تلویزیون آغاز میشود. این پویانمایی از تولیدات مرکز پویانمایی صباست و تمرکزی جدی بر اهمیت شرکتهای دانشبنیان و اختراعات و ابداعات کودکان دارد.
به گزارش صداوسیما، امید نجیبزاده، تهیهکننده این پویانمایی در توضیح ماهیت این اثر، تصریح کرد: مدتی بود مقام معظم رهبری در صحبتهایشان از شرکتهای دانشبنیان میگفتند و در مقطعی که حجم برنامهسازی کودک و نوجوان و خردسال کاهش پیدا کرده بود، ایشان تأکید داشتند باید برای بچهها شرایطی را درست کرد که امید به آینده داشته باشند. وی ادامه داد: طرح اصلی کار ما از اینجا آمد که در سطح کشور طبق اسناد و آمار ثبت شده و رسمیکودکان پنج تا ۱۷ سال نوآوری و اختراعاتی را ثبت کرده بودند. براین اساس ما نوآوریها و اختراعات کودکان ایرانی رده سنی پنج تا ۱۲ سال را استخراج کردیم و از این مجموعه به تعدادی سرفصل رسیدیم که قابلیت برنامهسازی داشت یعنی این دادهها مابهازای تصویری هم میداد.
تهیهکننده پویانمایی «نابغههای کوچک» در ادامه گفت: برایناساس من قصهای را طراحی کردم که تعدادی بچههای نخبه بهواسطه نمایشگاهی در مدرسه اختراعاتشان دیده میشود و توسط برادر یکی از آنها که نوجوان است و در یک شرکت دانشبنیان کار میکند به مدیر آن شرکت معرفی میشوند و قرار میشود در اوقات فراغتشان که کاری ندارند به آن شرکت بروند و زیرنظر دانشمندان و راهنمایانی که آنجا هستند اختراعاتشان را ارائه دهند و درصورتیکه موفقیتآمیز باشد به مرحله تولید برسانند. نجیبزاده رده سنی این پویانمایی را چهار تا ۱۲ سال دانست و گفت: قصه این است که در کشورمان استعدادهای زیادی داریم که از سنین پایین و کودکی شروع میشود. تلاش کردیم به کودکان این سرزمین بگوییم شما بااستعداد هستید، در نتیجه امید به آینده داشته و پرنشاط باشید و دیگر اینکه پدران و مادران و خانوادهها در این سن به بچهها توجه داشته باشند و بهراحتی از کنار استعدادهای آنان نگذرند.