مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی اعلام کرد
ادامه توزیع محمولههای وارداتی و داخلی سیبزمینی تا تثبیت قیمتها
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن بازدید از مرکز تخلیه و توزیع سیبزمینی و روند توزیع مستقیم این محصول به غرف میادین میوه و ترهبار و نقاط مختلف تهران تاکید کرد که این روند تا تثبیت قیمت بازار ادامه خواهد داشت.
صبح دیروز، محمدرضا طلایی - مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران - با حضور در مرکز تخلیه و بارانداز امینآباد، از نزدیک روند ورود، تخلیه و توزیع سیبزمینیهای وارداتی و داخلی را بررسی کرد. این مرکز بهعنوان پایگاه اصلی عرضه مستقیم سیبزمینی در تهران، مسئولیت تأمین و پخش این محصول را در غرف موقت و وانتهای سیار تنظیم بازار انجام میدهد.
در این بازدید، مدیرعامل سازمان ضمن بررسی ظرفیتهای ذخیرهسازی و روند بستهبندی، بر لزوم توزیع سریع و منظم تأکید کرد و گفت: محمولههای وارداتی و داخلی در این مرکز تخلیه، سورت و بستهبندی شده و بدون واسطه و بدون محدودیت و با قیمت مصوب در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی همچنین افزود: وانتهای سیار مجهز به بنر تنظیم بازار، بدون هیچ محدودیتی، سیبزمینی بستهبندیشده را در محلات پررفتوآمد تهران و شهرهای اطراف تهران توزیع میکنند تا دسترسی مردم به این محصول با قیمت مناسب تسهیل شود.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پایان، بر ادامه این روند تا تثبیت قیمت بازار تأکید کرد و از همکاری بخشهای مختلف برای اجرای این طرح قدردانی کرد.
مذاکره ایران و قرقیزستان برای حذف تعرفههای گمرکی
وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی ایران گفت: حذف تعرفههای گمرکی ایران و قزاقستان از مواردی است که دنبال میشود.
وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی ایران که صبح دیروز شنبه 27 بهمن در هتل اوین تهران برگزار شد، گفت: نخست وزیر قزاقستان دستور این سفر را دادند و طی دو هفته اخیر جلساتی داشتیم تا بررسی کنیم که چگونه همکاری با ایران تقویت شود.
آرمان شاکالیف با اشاره به حجم تجارت دو کشور افزود: حجم تبادلات در سال گذشته افزایش 13 درصدی داشته و به بیش از 300 میلیون رسید، اما این حجم با پتانسیل دو کشور تناسب ندارد و ضروری است که مبادلات دو کشور به 3 میلیارد دلار برسد. در این راستا و در گام اول افزایش حجم تجارت به 500 میلیون دلار در دستور کار است. همچنین به دنبال آن هستیم تا بیش از 200 محصول صادر کنیم.
وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان با بیان اینکه به دنبال همکاری با شرکتهای بزرگ ایرانی هستیم، از عزم جدی برای برداشتن تعرفههای گمرکی خبر داد و گفت: میتوانیم بدون تعرفه به ایران سالانه دو میلیون تن گندم و جو صادر کنیم.
وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان با اشاره به تمایل قزاقستان برای واردات میوه و محصولات کشاورزی از ایران افزود: ظرفیت ایران برای صادرات محصولات قزاقستان به کشورهای منطقه از اهمیت زیادی برای ما برخوردار است و باید در این زمینه تلاش کنیم.
بنا بر اعلام دولت، آرمان شاکالیف با اشاره به عزم جدی قزاقستان برای رفع مشکلات مبادلات بانکی نسبت به سرمایهگذاری در حوزههای مختلف اقتصادی از جمله در حوزه مس و معادن خبر داد و گفت: در نشست دیروز با فعالان اقتصادی دو کشور و همچنین این موارد دنبال میشود. همچنین پیشنهاد داریم تا این گفتوگوها به صورت منظم بین ایران و جمهوری قزاقستان تداوم یابد.
پیشفروش بلیت قطارهای مسافری اسفندماه آغاز شد
پیشفروش بلیت قطارهای مسافری بازه زمانی اول تا 22 اسفند 1403 از ساعت هشت صبح دیروز شنبه (27 بهمن) آغاز شد.
فروش بلیت قطارهای مسافری در کلیه محورها (مسیرهای رفت تا تاریخ 22 اسفند و مسیرهای برگشت تا 23 اسفند)، از ساعت 8 صبح دیروز به صورت اینترنتی آغاز شد که تا ساعت 10 صبح ادامه دارد.
همچنین پیش فروش حضوری بلیتهای این بازه زمانی نیز از ساعت 10 تا 12 از طریق مراکز مجاز فروش حضوری انجام می پذیرد و از ساعت 12 به بعد نیز به صورت همزمان پیش فروش ادامه خواهد داشت.
هموطنان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به صورت شبانهروزی با سامانه اطلاعرسانی راهآهن به شماره 0215149 تماس بگیرند یا به پایگاه اینترنتی rai.ir مراجعه کنند.
همچنین همزمان با فروش بلیت قطارهای داخلی، فروش بلیت قطارهای تهران - وان نیز شروع شده است.
گفته می شود قیمت بلیت این قطار با ارز مبادلهای محاسبه شده و برای هر نفر یک میلیون و 850 هزار تومان است.
گفتنی است اعزام قطار تهران - وان از 19 اسفند ماه سال جاری است و این قطار ساعت 12 و 30 دقیقه روزهای یکشنبه و چهارشنبه از تهران اعزام و ساعت 21 روزهای دوشنبه و پنجشنبه از وان مراجعت خواهد کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی:
دولت چهاردهم، 50 هزار مسکن محرومان میسازد
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از ساخت 50 هزار مسکن محرومان در سطح کشور در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: سهم استان یزد در این زمینه یکهزار و 350 واحد است.
«علی نبیان « در شورای مسکن استان یزد افزود: تأمین زمین برای ساخت محرومان انجام شده و مراحل بعدی نیز در حال انجام است.
وی اظهار کرد: آیا امروز با ساخت مسکن، مشکل مردم حل می شود؟ قطعا رفع نمی شود، زیرا زمانی مشکل مسکن حل میشود که زیرساختها و خدمات روبناییها آن انجام شده باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: شاید در گذشته مسکن می ساختیم اما به عملیات روبنایی آن توجهی نمی کردیم اما امروز به این موضوع نگاه ویژه ای داریم و به این موضوع توجه می شود.
وی اضافه کرد: در یک مجموعه مسکونی باید فضای آموزشی، درمانی، مراکز انتظامی، فضای سبز، مسجد و غیره دیده شود که مقام عالی وزارت این موضوع را دنبال می کنند. نبیان با بیان اینکه امروز عملیات اجرایی خدمات روبنایی شهرک 377 هکتاری پردیس زندگی یک در یزد آغاز شد و این اتفاق مبارکی است خاطرنشان کرد: در این مدت که دولت فعالیت خود را آغاز کرده تاکنون سه جلسه مسکن با حضور رئیسجمهور برگزار شد تا بتوانیم به ساخت و اجراییکردن تعهدات مربوط به این حوزهها سرعت ببخشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه زمانی معنی مسکن به اتمام می رسد که همه عملیات روبنایی آن انجام شده باشد گفت: اگر قولی می دهیم دنبال انجام آن هستیم؛ قولی نخواهیم داد که عملی نکنیم .