قطعات سکه، راه خود را از دیگر قطعات سکه و طلا جدا کردند
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در تشریح وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا، مسیر حرکت ربع سکه و سکههای یک گرمی را متفاوت از دیگر قطعات سکه و البته مصنوعات طلا و همچنین طلای جهانی توصیف کرد.
نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: در هفتهای که گذشت، مجدد در بازارهای جهانی تا امروز (جمعه) روند اونس جهانی طلا روندی صعودی بود. در طول هفته روند افزایشی تاکنون ادامه داشته و به کانال ۲۸۰۰ دلار وارد شده است؛ در مجموع در طول هفته با ۲۹ دلار افزایش آخرین قیمت ۲۸۰۰ دلار ثبت شد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: در بازارهای داخلی نیز از ابتدای هفته روند افزایشی قیمتها را داشتیم که در مجموع هر گرم طلای ۱۸ عیار تقریباً با ۵۵ هزار تومان افزایش، در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) پنج میلیون و ۶۱۶ هزار تومان به ازای هر گرم معامله شد.
وی افزود: در بازار سکه نیز روند افزایشی قیمتها را شاهد بودیم؛ هر قطعه سکه تمام طرح جدید با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی، در پایان هفته ۶۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت داشت. سکه تمام طرح قدیم نیز با ۵۰۰ هزار تومان افزایش به ۵۸ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید. نیم سکه با ۷۵۰ هزار تومان افزایش در طول هفته ۳۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان معامله شد. ربع سکه و سکههای یک گرمی بانک مرکزی تنها قطعاتی از سکه بود که باتوجه به روند بازار و عدم وجود تقاضا، کاهش قیمت را نسبت به ابتدای هفته در آخرین معاملات پایانی هفته تجربه کرد. ربع سکه در این هفته، ١۵٠ هزار تومان در طول هفته کاهش داشت و در آخرین قیمت ۱۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان بود. سکههای یک گرمی بانک مرکزی هم این هفته ١٠٠ هزار تومان کاهش قیمت داشت که آخرین قیمت ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تعیین قیمت شد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با وضعیت حباب سکه در این هفته نیز گفت: حباب سکه هم نسبت به ابتدای هفته، ۲۰۰ هزار تومان کاهش داشته و در حال حاضر آخرین میزان آن در بازارهای داخلی پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.
بذرافشان در رابطه با علت روند متفاوت قطعات کوچک سکه نسبت به دیگر قطعات، تصریح کرد: احتمالاً در طول هفته تا حدودی تقاضا نسبت به سایر قطعات دیگر کمتر بوده، از سوی دیگر نسبت به سایر قطعات، این قطعات کوچک، هفتههای گذشته افزایش بیشتری را تجربه کرده بود.
معاون سازمان راهداری خبر داد:
افزایش ۲۷ درصدی ترانزیت جادهای در ۱۰ ماه گذشته
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از افزایش ۲۷ درصدی ترانزیت جادهای در ۱۰ ماه گذشته از ابتدای امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای عصر چهارشنبه در نشست وزیر راه و شهرسازی با تشکلهای صنفی حمل و نقل بینالمللی گفت: بالاترین رکورد حمل و نقل ترانزیت در سال ۱۴۰۲ با حمل ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تن کالا توسط ۶۳۶ هزار دستگاه کامیون و تریلی کسب شد که بیش از ۹ میلیون و ۳۹۰ هزار تن آن محصولات غیر نفتی بود.
مهدی خضری گفت: خوشبختانه در ۱۰ ماه گذشته از ۱۴۰۳ مجدد به این رکورد دست یافتیم؛ رکوردی که در همسنجی با پارسال افزایش ۲۷ درصدی نشان میدهد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری خاطرنشانکرد: پس از دوره کرونا شاهد سیر صعودی در حوزه حمل و نقل جادهای در کشور هستیم.
مهدی خضری بیان داشت: در کل کشور هزار و ۸۷۵ شرکت فعال در حوزه حمل و نقل بین المللی فعالیت میکنند که مشتمل بر ۵۰ هزار ناوگان فعال و ۴۰ هزار راننده است.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای رانندگان ترانزیت ایرانی در مرز بازرگان، گفت: این مشکل ناشی از تصمیماتی است که در دهههای قبل گرفته شده و امروز تبعات آن را در حوزه ترانزیت پرداخت میکنیم، اما با سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به ترکیه این مشکل تا حدودی برطرف شد.